Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο ΓΑΠ πίνει στην υγειά των κορόιδων και οι παπαράτσι τον κυνηγούν

Ο ΓΑΠ πίνει στην υγειά των κορόιδων και οι παπαράτσι τον κυνηγούν

Κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι παίζει η οικογένεια Παπανδρέου στην Κρήτη. Δεκάδες φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ακόμα ψάχνουν τους αρραβώνες του νεαρού Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι που κυνηγούν την οικογένεια Παπανδρέου για να τραβήξουν φωτογραφίες από την τελετή και το γλέντι του αρραβώνα ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Μετά τα όσα είχαν διαρρεύσει στις εφημερίδες ότι το γλέντι θα γίνει σε γραφικό ταβερνάκι στο χωριό της μέλλουσας νύφης του νεαρού Ανδρέα Παπανδρέου, δεκάδες φωτογράφοι και δημοσιογράφοι είχαν στηθεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το κατάστημα περιμένοντας να απαθανατίσουν μερικές από τις σκηνές του ζευγαριού και της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού.
andreas-papandreou-arravonas
Οι πληροφορίες λένε ότι κατόπιν εντολής του ΓΑΠ το πρόγραμμα άλλαξε, το γλέντι έγινε αλλού, σε άλλο σημείο, ενώ ακυρώθηκε ακόμα και ο ιερέας που υποτίθεται ότι θα τελούσε το μυστήριο και θα έδινε την ευχή του στο ζευγάρι των μελλόνυμφων.
Κατά τα λοιπά, οι δημοσιογράφοι σε ρόλο επιθεωρητή Κλουζό έψαχναν όλο το βράδυ να βρουν που θα γίνει το γλέντι σε μια αναζήτηση που αγγίζει το όριο της γελοιότητας λες και ο διακαής πόθος του μέσου Έλληνα πολίτη είναι να μάθει που αρραβωνιάζει το γιό του ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και στην απόλυτη ύφεση.
giwrgos-papandreou-570
Εν ολίγοις, η εν Ελλάδι δημοσιογραφία, δίνει για άλλη μια φορά ρεσιτάλ μαχητικότητας και ο πρώην πρωθυπουργός πίνει τσικουδιές «εις υγείαν των κορόιδων» αφού αντί να τον κυνηγούν 10 εκατομμύρια Έλληνες, τον κυνηγούν οι paparazzi για να φωτογραφίσουν κάποιο στιγμιότυπο του στο τσακίρ κέφι.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου