Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κουβέλης: Σκέψεις για διάλυση της ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Σκέψεις για διάλυση της ΔΗΜΑΡ 


Πλήρη σύγχυση κυριαρχεί στη ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης σκέφτεται ακόμα και την διάλυση του κόμματος και τη μετονομασία του.
Όπως κυκλοφορεί στα πολιτικά «πηγαδάκια» έγινε «μυστική σύσκεψη» υπό τον Φώτη Κουβέλη με θέμα τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και τη συμμετοχή πρώην υπουργών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης,Πάνος Μπεγλίτης, Στέφανος Μανίκας, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μηνάς Σταυρακάκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, στέλεχος της «Κίνησης Π-80».
Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής τον Φ. Κουβέλη, συμμετείχαν ο νέος γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Θεόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σάκης Παπαθανασίου και Παναγιώτης Παναγιώτου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην Αγίου Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να είναι έτοιμη η πολιτική διακήρυξη του νέου οργανωτικού σχήματος που θα περιλαμβάνει τη ΔΗΜΑΡ . Το όνομα που προτάθηκε και συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν «Δημοκρατική Μεταρρυθμιστική Αριστερά».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου