Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα

Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα

Οι δανειστές, με «σύμμαχο» τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, συντελούν ένα «έγκλημα» σε βάρος της Ελλάδας, το οποίο φτωχοποιεί και εξαθλιώνει έναν ολόκληρο λαό, δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελ. Κουντουρά,
σχετικά με έκθεση για τις κοινωνικές επιπτώσεις των προγραμμάτων στήριξης στις χώρες του Μνημονίου, η οποία εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες.

«Μετά το ΔΝΤ που εδώ και ένα χρόνο έχει ομολογήσει πως το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν εξαρχής εντελώς λάθος, έρχεται και η εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να παρουσιάσει την Τρόϊκα όχι ως χειρουργό που γνωρίζει από ανατομία, αλλά ως χασάπη που κατέσφαξε την Ελλάδα» σημείωσε η κ. Κουντουρά.
Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνει λόγο για επιμονή σε μια «δολοφονική πολιτική», η οποία «σκοτώνει την πραγματική πικονομία, ακυρώνει κάθε ελπίδα για ανάπτυξη και ανάκαμψη και αποτελεί εφιάλτη για την κοινωνία και την ελληνική οικογένεια».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου