Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!



Το πολιτικό σύστημα της απάτης και της ρεμούλας συνθλίβεται και καταρρέει, κατατρώγοντας τις ίδιες του τις «σάρκες». Τρομοκρατεί και απειλεί ,περιστέλλει δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων! Εντέλλεται ωστόσο από τους επικυρίαρχους να σταθεί και να συνεχίσει τη γενοκτονία και τον 
εξανδραποδισμό μας! Το δόγμα του σοκ καλά κρατεί! Ο φόβος υποτάσσει, όταν δεν μετουσιώνεται σε πράξη αντίστασης κι ελπίδας.

Τη στιγμή αυτή υπάρχει ο κίνδυνος της εξοικείωσης με το «θηρίο» ή εφησυχασμού και, καθώς ο πόλεμος είναι και ψυχολογικός ,εμείς νομίζω οφείλουμε να δυναμώσουμε τον «καλό» μας εαυτό, που μας ενώνει με τους άλλους ,κι όχι τον «κακό», που μας διασπά και μας «αρρωσταίνει». Οφείλουμε να δυναμώσουμε το όποιο λαικό, ενωτικό κίνημα ή τις όποιες συλλογικότητες-πρωτοβουλίες πολιτών γεννιούνται από τα κάτω, και να ενημερώσουμε όσο γίνεται τους γύρω μας, προετοιμάζοντάς τους για γενική συνέλευση και γενική πολιτική απεργία! Είναι πια θέμα ζωής και θανάτου η συλλογική μας δράση!


Η πολιτική πράξη-περισσότερο από ποτέ- θα κρίνει τις εξελίξεις ,καθώς αυτοί προσβλέπουν και επωφελούνται με κάθε μέσο και τρόπο από την απραξία και την παθητικότητά μας, για να διασωθούν! Έχουν όπλο τους την απάτη και το ψέμα, τον εικονικό κόσμο των δικών τους ΜΜΕ! Εμείς την ενωτική από τα κάτω αντίσταση , την αλήθεια, τη δύναμη του δίκαιου και της τιμής μας στην πραγματική ζωή του αγώνα για την επιβίωσή μας και την βαθιά μας πίστη κι αγάπη στην πατρίδα μας! Ποτέ δεν απελευθερώνονται οι λαοί από τα «πάνω», και οι δυνάστες δεν ξεκουμπίζονται ποτέ ερήμην του!

Χαρείτε ωστόσο την πρώτη μας λαική νίκη! Μέχρι τώρα δεν πέσαμε σε καμιά εμφυλιοπολεμική παγίδα –κι ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Όποιο « χτύπημα» κι αν ετοιμάζουν, πάλι τους ίδιους θα «χτυπήσει» με το χειρότερο τρόπο!

Δεύτερη πιο εξαίρετη νίκη! Είμαστε ενωμένοι πιο πολύ από ποτέ στην ιστορία μας ,γιατί κατανοήσαμε ότι η μοίρα μας είναι κοινή, κι άρα οφείλουμε να κάνουμε «σημαία» ό,τι μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς !Στα σχέδιά τους της «διαίρεσης» και της «αφαίρεσης», εμείς απαντάμε με « πρόσθεση» και « πολλαπλασιασμό»! Αυτοί μας έμαθαν το μίσος, το κομμάτιασμα, το διχασμό, τον αλληλοσπαραγμό κι εμείς κάνουμε κάθε μέρα πράξη την αγάπη, την αλληλεγγύη, την αδερφοσύνη στον κοινό μας αγώνα!

Κάποιοι -λίγοι ακόμα -έχοντας μια συγκεκριμένη ιδεοληψία ή όντας πολύ απελπισμένοι πιστεύουν σε «φρούδες» υποσχέσεις «παπαγάλων» και επίδοξων ,δοτών «σωτήρων», που ψελλίζουν κάποιες «αλήθειες» για παραπλάνηση. Σιγά και σταθερά όμως ξεπερνάνε κι αυτοί τις αυταπάτες και τους φόβους, που τους κρατάνε «αιχμάλωτους» και άπραγους!

Γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί ,για να τη δώσουμε όλοι μαζί την τελική τη μάχη, που είναι σίγουρα νικηφόρα, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίπαλος! Θα ξεριζώσουμε το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της τραπεζοκρατίας, που μόνο την ελίτ των τυχοδιωκτών-αγυρτών της ντόπιας και διεθνούς οικονομικής μαφίας υπηρετεί. Θα καταγγείλουμε το παράνομο χρέος και τις εγκληματικές δεσμεύσεις των ανδρείκελων, που θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Με νέο Σύνταγμα, νέο λαικό δίκαιο θα ανοικοδομήσουμε τη χώρα από μηδενική βάση, κατακτώντας την αληθινή δημοκρατία, τη λαική μας κυριαρχία, την εθνική

και νομισματική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη! Η μάχη αυτή είναι τόσο καταλυτικής σημασίας για το μέλλον το δικό μας αλλά και όλου του πλανήτη!

Αλλάζουν προσωπεία και μορφές κι ονόματα οι δυνάστες, αλλά δυνάστες μένουν και ποτέ δεν κρατάνε για πολύ! Η Νέμεσις πάντα στο τέλος είναι εκεί και τους προσμένει! Το ψέμα παραφούσκωσε κι άλλο δεν πάει, κι οι μισές αλήθειες, που φορές είναι πιο επικίνδυνες κι από το ψέμα, περίσσεψαν! Έχει τόσο «κοντά ποδάρια» όμως το ψέμα που δεν αργεί να γκρεμοτσακιστεί! Θα νικήσει η αλήθεια ή το ψέμα, το φως ή το σκοτάδι;

Μια νέα πολιτική συνείδηση ήδη διαμορφώνεται με κέντρο και στόχο τον άνθρωπο και την αξιοπρέπειά του! Η ελπίδα γεννιέται στο βλέμμα των ανθρώπων ,που αποφασίζουν να σπάσουν τις αλυσίδες τους και να σταθούν όρθιοι, έτοιμοι να έρθουν σε ρήξη με το καθεστώς . Τέτοιοι είναι οι καθαροί ,οι έντιμοι άνθρωποι του λαού μας! Η επανάσταση ήδη επισυμβαίνει απ’ τον καιρό των πλατειών, όπως και η αποκαθήλωσή όλων των εγκάθετων επαγγελματιών της « πολιτικής» στις συνειδήσεις μας! Κι όταν οι συνειδήσεις των ανθρώπων μιας κοινωνίας αλλάζουν κι «εξυγιαίνονται» ,αλλάζει κι η πραγματικότητα!

Η μόνη λύση –το ξέρουμε όλοι κατά βάθος-είναι ο γενικός ξεσηκωμός ,για να σωθεί ο τόπος! Το αντάμωμα, η οργάνωση και ο συντονισμός γίνεται στο δρόμο, όπου βρίσκουμε το διπλανό μας και συναποφασίζουμε για τις κινήσεις που θα κάνουμε συλλογικά από τα κάτω, χωρίς κομματικούς εγκάθετους και «σωτήρες», αλλά μόνο με έντιμους αγωνιστές της πραγματικής ζωής! Μόνο με όρους αλήθειας, ενότητας, ριζοσπαστικής ανατροπής και κοινής λογικής πια μπορούμε να βρούμε τον δρόμο της ελπίδας, της κάθαρσης και της λύτρωσης! Αφήνουμε αυτούς και τους συν αυτοίς στον εικονικό κόσμο της μιντιοκρατίας!

Πρώτο βήμα είναι η ανυπακοή στο καθεστώς της υποτέλειας κι η στάση πληρωμών! Αυτό γενικεύεται σιγά –σιγά και ήδη βρίσκονται και οργανώνονται συμμαχίες μεταξύ επαγγελματιών, λαικών κινημάτων, ανέντακτων κομματικά πολιτών. Στον αγώνα αυτόν γνωριζόμαστε ,δοκιμαζόμαστε και συναποφασίζουμε όλες μας τις κινήσεις και συντονιζόμαστε με αντίστοιχα κινήματα ανά την Ελλάδα.

Σκοπός και τελικός μας στόχος είναι η Γενική πολιτική απεργία, με λειτουργικές καταλήψεις ενημέρωση και δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης στις γειτονιές, στις πόλεις.

Ξεκινήστε το στον τόπο σας δυο τρεις από διάφορες επαγγελματικές ομάδες και στη συνέχεια βρίσκετε κι άλλους. Η πίστη στη δύναμη του δίκαιου του λαού μας θα νικήσει, ό,τι κι αν γίνει! Φτάνει να το θελήσουμε, να το αποφασίσουμε και να δράσουμε άμεσα!

Ό,τι χθες φαινόταν αδιανόητο, σήμερα γίνεται επιτακτική ανάγκη για την επιβίωσή μας και την ανατροπή τους! Η ώρα αυτή δεν αργεί, γιατί ήδη η απόφαση μέσα μας έχει παρθεί! Είναι αδύνατο να μη παλέψουμε για τη ζωή μας και για τον τόπο μας, γιατί αύριο δε θα έχουμε ούτε τόπο ούτε ζωή να υπερασπιστούμε! Το ελευθερία ή θάνατος γίνεται πιο επίκαιρο παρά ποτέ, καθώς η ζωή έγινε τόσο βαριά κι αβίωτη, που δεν πάει άλλο !

Η ανάγκη για ενωτική δράση από τα κάτω ,όπως κι αυτή της ελευθερίας είναι πια ίδια με την ανάγκη μας για οξυγόνο! Αυτοί μας δείχνουν το δρόμο του θανάτου, αλλά εμείς ήδη έχουμε κινήσει για το δρόμο της ζωής και της ελπίδας!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ KΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.


Ένα μέλος του Ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου