Ελλάδα Μάρτιος 2014.
Οι χρεοκοπημένοι Μαορί ασχολούνται με τον Κουφοντίνα την ώρα που οι δανειστές συγγράφουν το νέο Μνημόνιο από το οποίο όπως λέει και ο Αυτιάς ζήτημα να βγούμε το 2060!

Το θέμα είναι οι κάτοικοι-Μαοροί να σιγοψήνονται σαν τον βάτραχο ώστε να μην αντιδρούν σ΄αυτό που τους συμβαίνει.
Τα Μνημόνια θα διαρκούν όσο και η ζωή μας κι αυτό γιατί δεν υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση. Και δεν μπορεί να υπάρξει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση όσο οι διορισμένοι κομματικοί στρατοί παραμένουν ταμπουρωμένοι στις θεσούλες τους στο δημόσιο και οι υπουργοί μας παίζουν κρυφτό με την τρόικα.
Όλα σχεδόν τα μνημόνια είναι αποτέλεσμα της άρνησης της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας να ακουμπήσει τους διορισμένους κηφήνες του δημοσίου.
Προφανώς αυτή η σκατοκατάσταση αρχίζει να βολεύει και την Γερμανία μια και στην Ελλάδα υπάρχουν οι Μαορί που κάθονται στις ουρές του Άουσβιτς της ΔΕΗ για να πληρώσουν τα χαράτσια για να επιστρέφουμε τα δανεικά και να συντηρούμε τους διορισμένους κομματικούς στατούς.
Ξεχάστε τις μεταρρυθμίσεις και πράσινα άλογα. Τι να τις κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις όταν πληρώνουν τα κορόιδα;
Έβγαλε λέει ο Κουφοντίνας το βιβλίο από τις εκδόσεις του Λιβάνη για να καρφώσει τον Χριστόδουλο Ξηρό; Κι ο Κουφοντίνας μετά τον Γιωτόπουλο καρφώνει τον Ξηρό; Τι συμβαίνει εδώ αδέλφια; Τι απέγινε ο Χριστόδουλος; Μήπως είχε δίκιο ο εισαγγελέας της Δίκης που μιλούσε για την "κεφαλογραβιέρα" της οργάνωσης;
Κι εκεί που όλα κυλούσαν σύμφωνα με το σχέδιο έρχεται από το πουθενά το Ποτάμι σαν συνομωσία του Σύμπαντος και προκαλεί πανικό. Ο Βενιζέλος τηλεφωνήθηκε λέει με τον Σημίτη και τον ΓΑΠ ώστε να εμφανισθούν και οι 3 σε μια συνδιάσκεψη για αποτυχημένους και άλλα πολιτικά κουρέλια και να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Κι όλα αυτά μπροστά στον τρόμο του Θεοδωράκη τον οποίον πυροβολούν από όλες τις μεριές.
Μόνο που κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτός που θα τους κλείσει το σπίτι...
Στο μεταξύ το θέμα των τραπεζών αποτελεί το «υπʼ αριθμόν ένα πρόβλημα» στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, με τη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών να είναι ακόμη αγεφύρωτη.
Η κυβέρνηση έχει προτείνει ως συμβιβαστική λύση, να εξαιρεθούν από την έκθεση αξιολόγησης της τρόικας, οι διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών έως ότου ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά stress tests (έως το τέλος του έτους).