Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ετοιμος να πάει στην Ν.Δ ο Νταβρής;


Της ΛΩΡΑΣ ΙΩANNΟY 


 «θα είμαι παρών σε ένα ενωτικό προσκλητήριο»

Ανοικτός να στηρίξει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας εμφανίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής, που διεγράφη τον.... Ιανουάριο του 2014 από τους Ανεξάρτητους Ελληνες διά...χειρός Πανου Καμμένου. «Αν η παρούσα Βουλή αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας, τότε είμαι ανοικτός να στηρίξω μια τέτοια προσπάθεια από οποιαδήποτε θέση», δηλώνει στη Realnews.
Ο βουλευτής Αχαΐας δείχνει τον δρόμο προς τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων, αφού πιστεύει ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή τους μορφή έχουν τελειώσει. Γέννημα-θρέμμα της Κεντροδεξιάς, εκτιμά ότι ο πολυκερματισμός ζημιώνει τη χώρα.
«Δεν με ενδιαφέρει αν θα επιβιώσει πολιτικά ο Σαμαράς ή ο Νταβρής. Εμένα με ενδιαφέρει να παραμείνει ο κοινωνικός ιστός δεμένος και να μην ακρωτηριαστεί. Με τον πολυκερματισμό των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων δεν λύνεται το θέμα», τονίζει. Ειδικά τώρα που, κατά τη γνώμη του, το δίλημμα μνημόνιο - αντιμνημόνιο εξασθενεί, αλλά η κοινωνική κρίση και οι συνέπειες των δανειακών συμβάσεων υφίστανται.
«Το μνημόνιο - αντιμνημόνιο φραστικό θα τελειώσει. Οι δανειακές συμβάσεις, όμως, θα υπάρχουν. Και δεν λήγουν με φραστικούς αφορισμούς ή με ξόρκια. Η Γερμανία μάς χρωστά, οι γεμάτες τσέπες και η ολιγαρχία αρνούνται να πληρώσουν, η φτωχοποίηση είναι συνεχής και για τα ανώτερα κλιμάκια της upper class».
Τι περιμένει; Ενα ενωτικό προσκλητήριο από τον πρωθυπουργό.

 

Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου