Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σαν τυφώνας ο Καπερνάρος σκορπάει τον πανικό στους συν διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου...

Αθήνα το σπίτι μας!


Τον πανικό έχει σπείρει στο επιτελείο του Άρη Σπηλιοτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη ,η δυναμική που δείχνει να αναπτύσσει ο συνδυασμός του Βασίλη Καπερνάρου : Αθήνα το Σπίτι μας.

Η δυναμική του Λάκωνα πολιτικού έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα των  μεγάλων εκδοτικών καρτέλ.

Καναλάρχες και οι κατ' αποκοπή "δημοσκόποι" έχουν αναλάβει την πολιτική εργολαβία, να "κοντύνουν" τα πόδια του Βασίλη Καπερνάρου που σε αντίθεση με τους αντιπάλους του ,λέει τα πράγματα με το όνομα τους και είναι έτοιμος να κάνει ρήξεις και ανατροπές για την Αθήνα που δικαιούται ο κάθε Αθηναίος.

Δύο είναι τα μεγάλα στοιχήματα που έχουν να κερδίσουν οι υπηρέτες του συστήματος:



Το πρώτο είναι να μην αναφέρεται καν στα μέσα το όνομα του Καπερνάρου, ως υποψήφιος διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων,γιατί μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος εμπνέει και δίνει όραμα    και το δεύτερο είναι σε καμία περίπτωση να μην γίνει de bate μεταξύ των υποψηφίων λόγο της άψογης ρητορικής ικανότητας του Καπερνάρου, και  φανεί η ένδοια επιχειρημάτων των πολιτικών του αντιπάλων.

Η  εμπειρία που έχει  στην μαχόμενη δικηγορία  τόσα χρόνια και η στάση ζωής που έχει επιδείξει έχουν αποδείξει,  πως όχι μόνο δεν  συμβιβάζεται και δεν εκβιάζεται από τα συμφέροντα αλλά είναι έτοιμος να τα πολεμήσει μέχρι εσχάτων.










Σχόλιο ιστολογίου:
Εμείς οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως το κρυφτό ήταν, είναι  και θα  είναι ένα ωραίο παιχνίδι, που είναι εξαιρετικά ρομαντικό να ξαναπαιζόταν στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά να παίζεται  και από τους συν διεκδικητές του Βασίλη Καπερνάρου  είναι άκρως  εξευτελιστικό. 



1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει αντίπαλο. Είναι ίσως ο μοναδικός εκ των διεκδικητών του δήμου, στον οποίο δεν έχουν να προσάψουν καμμία ανωμαλία. Είναι ελληνόψυχος, καλός οικογενειάρχης και επιτυχημένος επιστήμονας. Επίσης έχει όραμα και γνώση να το επιτύχει!! Για το δίκαιο να αναφέρουμε ότι μόνο ο κύριος Κασιδιάρης μπορεί να θεωρηθεί άξιος και νορμάλ αντίπαλος, αλλά κι αυτός υστερεί παρασάγγας σε προσόντα και επίπεδο. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους σε ένα τίμιο και καθαρό ''αγώνα'' και ας κερδίσει ο .....Καπερνάρος.
    Ιωάννης Φωτεινιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή