Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Καμμένος: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα

Καμμένος: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα 


-Για πόλεμο κατά του κόμματός του έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ -Αιχμηρή κριτική κατά των βουλευτών που αποχώρησαν
Δριμύτατη επίθεση κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθαρίζοντας για μια κόμη φορά πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί τους «ούτε νεκρός».

«Όσο είμαι στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο είμαι ζωντανός οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα», είπε.
Ο κ. Καμμένος ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις της κ. Γιαταγάνα, του κ. Γιοβανόπουλου και του κ Νταβρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του κόμματος του.  
Όπως υποστήριξε, «ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Νταβρής λειτουργούσε από την αρχή ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και προσπαθούσε να συνδεθεί με κάποιους ανθρώπους και να τους χειραγωγήσει, μεταξύ των οποίων ο κ. Γιοβανόπουλος και η κ. Γιαταγάνα.
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε πάντως ότι οι δύο βουλευτές - Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα- που ανεξαρτητοποιήθηκαν χθες, δεν είχαν από την αρχή την πρόθεση να προδώσουν και αποστατήσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στην ερώτηση αν οι ΑΝΕΛ θα συνεργαστούν μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος τόνισε πως ακόμα και σε περίπτωση συνεργασίας, το κόμμα του δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα.
Αναφερόμενος στο «Ποτάμι», άφησε αιχμές κατά του «μιντιακού συστήματος» υποστηρίζοντας πως ήδη το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, μέσα σε λίγες εβδομάδες,  έχει πολύ μεγαλύτερη προβολή στα Μέσα απ’ ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσα σε 2,5 χρόνια. 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου