Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Τέρενς Κουίκ

kouik terens 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ρίχνουν τα βαριά τους χαρτιά στις περιφερειακές εκλογές. Έτσι, μετά την υποψηφιότητα του Παύλου Χαϊκάλη για την περιφέρεια Αττικής, έρχεται η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η υποψηφιότητα του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο ο ίδιος ο κ. Κουίκ βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην περιοχή της Θράκης, όπου έχει συσκέψεις για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας που θα τον πλαισιώσει, με στόχο να κερδίσει την εκλογική μάχη.

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι μία περιοχή όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν δυνατά και ικανά στελέχη για να πλαισιώσουν ένα πολύ δυνατό όνομα που είναι αυτό του Τέρενς Κουίκ.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα κληθούν μαζί με τον Τέρενς Κουίκ να μπουν μπροστά στις περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρώτη γραμμή θα μπουν κυρίως νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι, με μεγάλο έρεισμα στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι παράλληλα έχουν αναδείξει πολλά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας μάλιστα αρκετές λύσεις πίσω από τις κάμερες...

Η υποψηφιότητα με επικεφαλής τον Τέρενς Κουίκ αναμένεται να προκαλέσει πανικό τόσο στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν περίμεναν μία κίνηση – ματ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου