Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Χάρης Παπαγεωργίου: Άδικα υπόσχεται πράγματα ο κ. Καλαφάτης, αφού πρέπει πρώτα να ζητήσει την άδεια της Μέρκελ.



 Σε έντονο ύφος πήρε θέση ο Χάρης Παπαγεωργίου για τις «υποσχέσεις» του Στ. Καλαφάτη σε επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από το ΜΕΤΡΟ , περι δήθεν απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη με «σωστή» νομοθετική ρύθμιση.

Σύμφωνα με τον Χάρη Παπαγεωργίου, ο «εμπαιγμός επιχειρηματιών και καταστηματαρχών που βρίσκονται ήδη σε αδιέξοδο και έχουν καταστραφεί οικονομικά , είναι αν μη τι άλλο δείγμα έλλειψης σοβαρότητας. Είναι κωμικό να γυρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης πολιτικοί που ήδη φέρουν μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση μεσω των κυβερνήσεων που συμμετέχουν,και να υπόσχονται εκ νέου τα ίδια και τα ίδια που υποσχέθηκαν όλοι οι προηγούμενοι υποψήφιοι και δεν έγιναν ποτέ πράξη. Ταυτόχρονα με τις υποσχέσεις του προς τους δημότες, ο κος Καλαφάτης αν επιθυμεί να είναι ειλικρινής , θα πρέπει να συμπληρώνει και την εξής φράση: ''Αν συμφωνεί και η κυρία Μέρκελ''. Διοτι η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη,δεν είναι απόφαση ανωτάτων δικαστηρίων ή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όπως μάλλον θεωρεί ο κος Καλαφάτης , είναι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ,με τη διαφορά ότι το δημοτικό συμβούλιο αυτό πρέπει να αποτελείται από ανθρώπους που δεν δίνουν λόγο για τις αποφάσεις τους στον κ.Ραϊχενμπαχ και την κα.Μέρκελ.


Ας πει λοιπόν την αλήθεια ο κος Καλαφάτης και ας αφήσει τις «υποσχέσεις» με τις οποίες πιστά αναδιατυπώνει το πρόγραμμα-Γκιουλέκα του 2010.''

Συμπληρωματικά ο Χάρης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι στο προγραμματικό πλαίσιο της ''Θεσσαλονίκης Ψηλά'' που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα,υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση υποστήριξης των μετρό-πληκτων επιχειρήσεων στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου,και προανήγγειλε ευρύτατη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ωστε να δοθεί μια διέξοδος στην προσβασιμότητα των καταστημάτων και στη διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου