Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Του Παναγιώτη Λελιάτσου*

Για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις χρειάζεται στρατηγικός σχεδιασμός και όχι πολιτικές που σας επιβάλλει η τρόικα και ο κύριος τόμσεν .Για να κλείσουν τα περάσματα στον Έβρο,πρέπει ο Ελληνικός στρατός να φυλάει τα σύνορα, αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος του και πίσω από τον στρατό να υπάρχει αστυνομική δύναμη ώστε ,να διεκπεραιώνει εργασίες της δακτυλοσκόπησης των μεταναστών και την φύλαξής τους.Το παιχνίδι των δουλεμπόρων είναι γνωστό στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος, γνωρίζουν τα πάντα, τι ώρα γίνεται η μεταφορά των λαθρομεταναστών και με ποια μέσα.Θα πρέπει όμως και η Ευρωπαϊκή Ένωση να έλθει να φυλάξει τα σύνορα της Ελλάδος, σύμφωνα μ΄ αυτά που υπογράψατε όλοι μαζί στο Δουβλίνο ΙΙ , να πληρώσει η Ε.Ε το κόστος και όχι οι πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος να μείνουν χωρίς την φύλαξη αυτών τον αποσπασμένων αστυνομικών.Τέτοιες αποφάσεις παίρνονται από πολιτικούς που έχουν εθνική συνείδηση , και όχι πολιτικούς του κολεγίου.


Σπαταλάτε εκατομμύρια ευρώ για μεταθέσεις μετατάξεις διαμονές σε ξενοδοχεία όταν θα μπορούσε αυτή την δουλειά να την κάνει πάρα πολύ καλά ο στρατός άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του η φύλαξη των συνόρων. Η πολιτική όμως που ασκείται είναι πλέον γνωστή της πάσει εκτελείτε συγκεκριμένο σχεδιασμό που έχει να κάνει με την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Θράκη και όχι με την αποτροπή εισόδου. Είναι πλέον γνωστό ότι η πολιτική που εφαρμόζεται εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα και ως εκπρόσωπος τους ασκείται πολιτική αλλοίωσης του ντόπιου πληθυσμού με δημιουργία τετελεσμένων δεδομένων.
Με νέα απόφαση του υπουργού κυρίου Δένδια αποφασίστηκε η φύλαξη των κέντρων κράτησης Λαθρομεταναστών της χώρας να περάσει σε χέρια μισθοφορικού στρατού και σύμφωνα με την αναρτημένη απόφαση στο διαύγεια η εν λόγω δαπάνη θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με ποσό πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι υποψήφιες ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης έχουν επισκεφτεί τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και βρίσκονται στο στάδιο μελέτης και προχωρημένων διαπραγματεύσεων . Οι εταιρίες που δείξανε ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον εν λόγω διαγωνισμό είναι δυο ολλανδικές και δυο βρετανικές οι οποίες έχουν παρουσία ως εταιρίες ασφαλείας στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Με την εν λόγω απόφαση το υπουργείο προστασίας του πολίτη ανοίγει την πόρτα εισόδου μισθοφορικού στρατού στη Θράκη με προϋπηρεσία σε εμπόλεμες περιοχές με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις μελλοντικές εξελίξεις της εφαρμοζόμενης πολιτικής στη Θράκη.
Η Θράκη και ο Έβρος δεν θα γίνουν όργανο κανενός πολιτικού σχεδιασμού που μας οδηγεί στην εξαθλίωση στην αλλοίωση και στην εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων. Δεν θα γίνει η Θράκη και ο Έβρος χωνευτήρι των λάθος πολιτικών σας που σαν σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν σκοπούς και μεθοδεύσεις αντίθετες στα εθνικά συμφέροντα και όχι την ευημερία και την ανάπτυξη της περιοχής μας.








*Ο Παναγιώτης Λελιάτσος είναι αναπληρωτής τομεάρχης ενέργειας και ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου