Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Άντε!..και καγκελάριοι!..



Γιά να το ξανασκεφτούμε όσο πιό απλά γίνεται, να το εμπεδώσουμε: Ένα κόμμα που κυβερνάει, εκμεταλλεύεται την εξουσία αυτή, και διαλύει ένα άλλο κόμμα χρησιμοποιώντας την Δικαιοσύνη, για να του πάρει τις ψήφους!
Με αυτή την λογική και την πρακτική, αύριο-μεθαύριο θα βαλθεί να διαλύσει ένα άλλο κόμμα, άλλου χώρου, και μετά ένα άλλο, κι ένα άλλο..

Θα πείτε ότι το ίδιο έκαναν και οι συνταγματάρχες, κι ακόμα πιό απροκάλυπτα: καταργούσαν όλα τα κόμματα!
Πολύ σωστά! Εκείνοι όμως είχαν κηρύξει πριν Στρατιωτικό Νόμο, και είχαν αναστείλλει τα μισά άρθρα του Συντάγματος! Μετά απ' αυτό όλα τ' άλλα ήταν αναμενόμενα.

Ετούτοι εδώ όμως, οι σημερινοί κυβερνώντες ορκίζονται στο Σύνταγμα! Ομνύουν!! Κόβουν τις φλέβες τους άμα τους το πειράξεις!!!
Με προεξάρχοντα μάλιστα τον Χυδαίο ''συνταγματολόγο'', έχουν εφεύρει καινούργιο όρο, κι έχουν συστήσει ένα ανύπαρκτο ''Συνταγματικό τόξο''!


Ανύπαρκτο ως όρο, ανύπαρκτο ως πολιτική οντότητα, μόνο και μόνο για να εγκλωβίσουν άλλα κόμματα στις δικές τους ανήθικες μεθοδεύσεις και επιδιώξεις.
(Αν σήμερα, στις παρούσες συνθήκες μπορούν να υπάρξουν κάποια ''τόξα'', αυτά είναι μόνον το Μνημονιακό και το Αντιμνημονιακό. Εκεί συμπεριλαμβάνονται και η πίστη ή όχι στην Δημοκρατία, και η τήρηση ή μή του Συντάγματος!)

Και άν ακόμα ξεχάσουμε τα παρελκόμενα της οιονεί δικτατορικής αυτής κυβέρνησης, που είναι τα μνημόνια, η διάλυση της κοινωνίας, η φτωχοποίηση του λαού,
..παραμένουν πάντα και κυρίαρχα τα ζητήματα της απιστίας προς τον λαό, της κατάργησης της Δημοκρατίας, και της καταπάτησης του Συντάγματος,
..που σε καθημερινή βάση αποτελούν τις πρακτικές των κυβερνώντων.

Κι αν ακόμα παραβλέψουμε λοιπόν όλα τ' άλλα,
..γι αυτά τα μείζονα εγκλήματα κατά του Έθνους και της χώρας, δεν είναι δυνατόν να μην τιμωρηθούν!
Εάν αυτό δεν γίνει..
..ομαλή, ήρεμη και αποτελεσματική πολιτική ζωή δεν θα μπορέσει να υπάρξει στο μέλλον!

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα, ..από πρόεδροι, αντιπρόεδροι και ό,τι άλλο της κυβέρνησης, ..να γίνουν και...καγκελάριοι!..




  mandatoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου