Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τέρενς Κουίκ στην Ξάνθη: « Εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα το κάνουν Κόσσοβο »


Ο Τέρενς Κουίκ κατά την επίσκεψη του στην Θράκη δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αποδέχονται απειλές και εκβιασμούς και πολύ περισσότερο, όταν πλαστογραφούν και παραχαράσσουν την συνθήκη της Λωζάνης.
Η οποία μιλά σαφέστατα για μουσουλμανική μειονότητα και όχι, για τούρκικη μειονότητα  που έβγαλε τελευταία ανακοίνωση η  Άγκυρα .


Επίσης δήλωσε, όπως επανειλημμένα έχει κάνει και ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα γίνουν  η   σκιά του τούρκικου προξενιού, καταγγέλλοντας  γεγονότα που συμβαίνουν στην Θράκη και  από το βήμα της Βουλής, έτσι ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Επισήμανε τις μεθόδους και τα χρήματα  που διαθέτει η Άγκυρα έτσι ώστε να επιτύχουν τους σκοπούς τους και δήλωσε ότι  δεν θα παραδώσουμε κανέναν στα χέρια του τούρκικου προξενιού.

Επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ξάνθης με σκοπό να ακούσει τις καταγγελίες των ιατρών για την διοίκηση του νοσοκομείου, εκφράζοντας  ότι ορισμένα περιφερειακά δημόσια νοσοκομεία η κυβέρνηση θα τα υπενοικιάσει σε  ιδιωτικά συμφέροντα, όπως έχει δηλώσει  ο κος. Στουρνάρας.

Δείτε την συνέντευξη:

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου