Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης ο Χάρης Παπαγεωργίου


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης του «Θεσσαλονίκη Ψηλά» επισκέφτηκε τις κεντρικές αγορές Καπάνι , Μοδιάνο και Λουλουδάκια για τις καθιερωμένες ευχές του Πάσχα με τους καταστηματάρχες και το καταναλωτικό κοινό.
Ο κ. Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες, να ακούσει τα προβλήματα της αγοράς, να καταγράψει την χωροταξική και αισθητική εγκατάλειψη και να καθορίσει τους στόχους του για την αντιμετώπιση της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που έχει σχέση με κάθε είδους αυθαιρεσίες.
Αμέσως μετά την επίσκεψη του στις κεντρικές αγορές της Θεσσαλονίκης, ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε: « Βρίσκομαι στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εδώ κτυπά η καρδιά της αγοράς , εδώ καταγράφονται οι καταναλωτικές συνήθειες των Θεσσαλονικέων αλλά και η αγοραστική τους δύναμη. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες έχουν πληγεί όλα αυτά τα χρόνια από μια πρωτοφανή κρίση. Αυτό πρέπει να ανατραπεί. Στις επόμενες εκλογές καλούνται όλοι οι πολίτες με τη θέλησή τους να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση!»
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου