Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογες 2014: Οι πολίτες έφτυσαν κατάμο υτρα το Σαμαρά και το Βενιζέλο



xeri-xeri+Samaras+Benizelos+Ekloges.png
Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι σαφές: Οι περισσότεροι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα τα μνημονιακά κόμματα που υπερ-προστατεύτηκαν σκανδαλωδώς από το διαπλεκόμενο σύστημα των μεγαλοεργολάβων που κατέχουν κυρίαρχα ΜΜ’Ε’.
Ωστόσο, τα κυρίαρχα ΜΜ’Ε’ θα επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ήττα των μνημονιακών. Θα δώσουν προτεραιότητα στα προπαγανδιστικά μηνύματα που προωθούν την ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης που απαιτεί «σταθερότητα», δηλ. δουλική υπακοή στην Τρόικα και από-φασιστική εφαρμογή των μνημονίων. Και θα επιδιώξουν, εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές, την εκούσια συμμόρφωση του δέκτη προς τον πομπό.

(κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση ) Euroekloges+2014.png
Αναλυτές, πολιτικοί επιστήμονες, οικονομολόγοι, επικοινωνιολόγοι κτλ. θα επιστρατευθούν προκειμένου να μολύνουν το σημασιολογικό περιβάλλον. Έτσι ηυποτελής τάξη θα αποκλειστεί αμέσως από εναλλακτικούς τρόπους θεώρησης των αποτελεσμάτων. Θα εξαναγκαστεί να δεχτεί μόνο μία εκδοχή• την εκδοχή της κυρίαρχης τάξης.
Κοντολογίς, αλίμονο στους πολίτες που έχουν ακόμα ως μοναδική πηγή πληροφόρησης τα διαπλεκόμενα – κυρίαρχα ΜΜ’Ε’. Αλίμονο στους πολίτες που δεν ξέρουν πώς να πληροφορούνται μέσα από το Διαδίκτυο.



από MassMedia-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου