Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στηρίζει Πούτιν ο Καμμένος για Κριμαία


Picture 0 for Στηρίζει Πούτιν ο Καμμένος για Κριμαία

Τη στήριξή του στον Ρώσο πρόεδρο αναφορικά με το θέμα της Κριμαίας υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.
«Στηρίζουμε δημόσια τον πρόεδρο Πούτιν και την ρωσική κυβέρνηση που προστάτεψε τους ορθόδοξους αδελφούς μας της Κριμαίας, απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων» είπε χαρακτηριστικά.
Έστειλε μήνυμα προς τους ψηφοφόρους εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών και ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους ευρωβουλευτές του κόμματος του και τους εκπροσώπους κινήσεων και κινημάτων,που συμπαρατάσσονται με τους ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησε η πολιτική της λιτότητας και των μνημονίων, τους ανέργους τους ανασφάλιστους τα λουκέτα, επανέλαβε προηγούμενες αναφορές του για απόπειρα δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας, λόγω χρεών προς τις τράπεζες και πρόσθεσε :
«Έχουν γονατίσει τους Έλληνες της μεσαίας τάξης και οι Έλληνες της μεσαίας τάξης θα τους γονατίσουμε σε αυτές τις εκλογές που έρχονται» είπε και πρόσθεσε : «Αυτή η πολιτική είναι αντεθνική και θα την ανατρέψουμε στις 25 Μαΐου».
«Αυτές οι ευρωεκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού που θα βρεθούν στο ευρωκοινοβούλιο θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσει η Ευρώπη, στην Ευρώπη που περιγράφουν τα κόμματα της συμπολίτευσης στην Ευρώπη της ομοσπονδίας, στην Ευρώπη της δήθεν πολιτικής ένωσης, που δεν θα είμαστε ίσοι, που δε θα συναποφασίζουμε που δε θα υπάρχει βέτο, που δεν αποφασίζουν οι λαοί και οι εκπρόσωποι τους οι εκλεγμένοι, αλλά θα αποφασίζει η επικυρίαρχη γερμανική εξουσία. Αυτή είναι η Ευρώπη που σαφώς πια προτείνουν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα, δηλαδή, για την Ελλάδα, η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και Η ΔΗΜΑΡ» σημείωσε ο κ. Καμμένος και συνέχισε :
«Σε αυτή την εκλογή θα κριθεί εάν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να υποστείλει τη σημαία, να παραδώσει την εθνική κυριαρχία. Εάν θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός ότι θα γίνεται ο προϋπολογισμός της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες, είτε η Ελλάδα θα παραμείνει μια δημοκρατία, όπου οι πολίτες αποφασίζουν».
Μίλησε επίσης για «βρώμικες μεθοδεύσεις» στο ζήτημα του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Χάρη Παπαγεωργίου, ο συνδυασμός του οποίου έχει υποβάλλει ένσταση ενάντια στην απόρριψη του από το πρωτοδικείο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Καμμένος στα εθνικά θέματα τονίζοντας ότι έμειναν αναπάντητες όλες οι ερωτήσεις του προς τον πρωθυπουργό για το «αν έχουν παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας» και κάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη να τοποθετηθούν για το θέμα. Τάχθηκε επίσης στο πλευρό όσων «υπηρέτησαν στον άξονα Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος». Χαιρέτισε τους εκπροσώπους των κινημάτων (Πυρίκαυστος Ελλάδα, Άρμα Πολιτών, Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας ) που συμπαρατάσσονται με τους ΑΝΕΛ και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον Λ. Κωνσταντινίδη, που άρχισε απεργία πείνας έξω από τη Σουηδική βουλή για τις πρακτικές της τρόικας στη χώρα μας.

.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου