Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Βαρύτατες καταγγελίες Μιχαλολιάκου και Δρίτσα - Απάντηση Μώραλη



Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών καταγγελία, σύμφωνα με την οποία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας είχαν στηθεί από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό.


Από τις βαρύτατες καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου χαρακτηρίστηκε η χθεσινή εκλογική βραδιά στον Πειραιά. Ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των συνεργατών του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απειλούνται "από τύπους με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που περιδιαβαίνουν τις γειτονίες."

Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης ο δήμαρχος Πειραιά κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών καταγγελία, σύμφωνα με την οποία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας είχαν στηθεί από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου συνδυασμού ενώ σε κάποια από αυτά κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικονίζονταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και επάνω αναγραφόταν : Ούτε μία ψήφος στους εχθρούς του θρύλου.

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μετά το τέλος των αποτελεσμάτων έθεσε και αυτός θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Μετά τις καταγγελίες των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εκλογική διαδικασία η Εισαγγελία Πειραιά ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας από την Αστυνομική Διεύθυνση. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι.

«Για ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες» έκανε λόγο σήμερα Δευτέρα το απόγευμα ο Γιάννης Μώραλης

Τίποτα δεν είναι αλήθεια, είπε ο κ. Μώραλης και έκανε γνωστό ότι την Τρίτη θα παει στους επικεφαλής δικαστικούς αντιπροσώπους και την αστυνομική διοίκηση Πειραιά, για να δει -όπως είπε- αν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους κάτι από όσα καταγγέλλει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σημείωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του νικητή στα τρία ντιμπέιτ με τον κ. Μιχαλολιάκο και είπε ότι θα έκανε άλλα 30, αλλά με τον απαραίτητο όρο ο κ Μιχαλολιάκος να ανακαλέσει όσα ψευδή διασπείρει. "Είναι γνωστός ο δημοκρατικός βίος και η πορεία η δική μου και της οικογένειάς μου τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Πειραιάς θα νικήσει, αφήνει πίσω το παλιό, γυρίζει σελίδα".

skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου