Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κυβερνούν την πατρίδα μας !! Ο ψευδομουφτής «ΕΥΛΟΓΗΣΕ» τον Σαμαρά !

Είναι εξόχως αστείο όταν η ΝΔ της εθνοπροδοσίας επιχειρεί να εμφανίσει πατριωτικό προσωπείο πριν από τις εκλογές.
ant.samaras_-_xanthi_-_sminthi_2__article

Το κόμμα που πρόδωσε την Κύπρο με το «η Κύπρος κείται μακράν» είναι το ίδιο κόμμα που προσκυνάει τους τούρκους στη Θράκη και ανοίγει τον δρόμο για την κοσοβοποίηση της Θράκης μας.

Μπορεί η ΝΔ να προτάσσει ένα δήθεν «πατριωτικό» προσωπείο μπας και καταφέρει να μπερδέψει κανέναν αδαή, όμως παραμένει σταθερά το κόμμα της εθνοπροδοσίας και της μειοδοσίας. Στη Θράκη λίγο αφότου ξέσπασε πόλεμος ανακοινώσεων σχετικά με το ποιος είναι πιο τουρκοπροσκυνημένος, η ΝΔ έστειλε τους υποψηφίους της να λάβουν τις «ευλογίες» του ψευδομουφτή της Ξάνθης.


Ο λόγος για τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με τον εκλεκτό της ΝΔ στη Θράκη. Εμφανίστηκαν σύσσωμοι σε φωτογραφίες με τον ψευδομουφτή, έχοντας ως «λεζάντα» γραμμένη από τον ίδιο που έλεγε: «Με επισκέφτηκαν οι Τούρκοι υποψήφιοι του συνδυασμού Περιφερειακή Αναγέννηση του Παυλίδη, ευχήθηκα επιτυχίες». Σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία:
Pavlidis

Pavlidis

Η ΝΔ, λοιπόν, όχι μόνο έχει τούρκους υποψηφίους, αλλά επιπλέον αυτοί προσέτρεξαν στον ψευδομουφτή για να λάβουν τις «ευχές» τους για «καλή επιτυχία». Με φόντο τις «ευχές» του ψευδομουφτή και του τουρκικού προξενείου προς τη ΝΔ, καθίσταται προφανής η επιλογή όλων των πατριωτών να «μαυρίσουν» στις εκλογές το αντεθνικό μόρφωμα Σαμαρά.

triklopodia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου