Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ: Αφού μείωσαν απότομα τις ψήφους στο τέλος το εξαφάνισαν!!!

Οι Τούρκοι δολοφόνοι μπορεί να κατεβάζουν ανενόχλητοι το facebook, το twitter κλπ, να σκούζει η “πολιτισμένη δύση” αλλά όταν πάρουν εντολή από τον πασά, κατεβάζουν και δημοσκοπήσεις άμα λάχει…

alt


Στις 26/11/2013 πήραμε την πρωτοβουλία για την διενέργεια ενός ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος με θέμα :

Υπογράψτε ώστε η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργήσει ξανά ως Ορθόδοξος Ναός

Λάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία αφού θεωρούσαμε άστοχα τόσο το δημοψήφισμα των ελληνοαμερικανών που ζητούσαν η Αγία Σοφία να μην λειτουργήσει ως τζαμί όσο και την θέση της Χριστιανικής

Αρχαιολογικής που ζητούσε για την Αγία Σοφιά «να μην περιορισθεί στη διάθεση ενός ειδικού κοινού, ως τόπος λατρείας, αλλά να παραμείνει εκεί που ανήκει, στην οικουμένη».

Στην προσπάθεια στηριχθήκαμε από πολύ αξιόλογες ιστοσελίδες και φτάσαμε στις 13650 υπογραφές όταν ξαφνικά αυτές πέσανε ξαφνικά στις 13050!!!

Τους δε τελευταίους μήνες όσο ψηφίζει ο κόσμος τόσο οι συνολικοί ψήφοι μειώνονταν!!! Απευθυνθήκαμε στην σελίδα Avaaz.org αλλά απάντηση καμιά… Απόδειξη όλων αυτών που αναφέρουμε είναι οι “εβδομαιδιαίες αναφορές” προόδου του δημοψηφίσματος τις οποίες έχουμε στην κατοχή μας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά πριν λίγες ημέρες το δημοψήφισμα …εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό!!! (δείτε ΕΔΩ)

Επειδή, η απότομη μείωση των ψήφων – κατά 500-600 ψήφους – του δημοψηφίσματος έγινε μετά την ανάρτηση του κειμένου στα …ρώσικα κι επειδή το κλείσιμο του δημοψηφίσματος γίνεται με την ανάδειξη της είδησης ότι ο Ερντογάν θέλει να κάνει ισλαμική γιορτή εντός της Αγίας Σοφίας τέλος του μήνα, πιστεύουμε πως δεν θα είμασταν συνωμοσιολόγοι εάν αναφέραμε ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα σχετικά με τον ηλεκτρονικό πάροχο του δημοψηφίσματος Avaaz.org, ο οποίος δεν απάντησε σε καμία από τις εκκλήσεις μας για εξηγήσεις…

Όλα αυτά πιστεύουμε πως δείχνουν ότι το θέμα αυτό ενόχλησε κάποιους κύκλους και φρόντισαν να αποδυναμώσουν το δημοψήφισμα.

Πέραν όλων αυτών, η βούληση όσων ψήφισαν εκφράστηκε και όλα είναι στα χέρια του Θεού για την συνέχεια…

http://hggiken.pblogs.gr/2014/05/pshfisma-agia-sofias-afoy-meiwsan-apotoma-tis-pshfoys-sto-telos-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου