Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ναυμαχία Μαρινάκη - Μαξίμου μόλις ξεκίνησε…

Για το πολεμικό ρεπορτάζ: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Φαίνεται πως δεν εφησυχάζει ο πεισματάρης Βαγγέλης Μαρινάκης και μετά την κυριαρχία του με το «έτσι θέλω, έτσι θα γίνει» στον Πειραιά, στρέφει τα όπλα του πλέον ευθέως στο Μαξίμου.

Στη διαρροή -και μόνο- ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό προβλέπεται την ουσιαστική εξουσία του λιμανιού να την πάρει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ως φερόμενος νέος διοικητής του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, η εφημερίδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, ξεκίνησε πόλεμο κατά των στενότερων συνεργατών του Α. Σαμαρά κι ως τώρα προστατευόμενους από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στη κυβέρνηση.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μπρος στις μέλλουσες πολιτικές ανακατατάξεις, η εφημερίδα απλώς «τελειώνει» τις σχέσεις της με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά φαίνεται ότι το γινάτι για το Β. Μιχαλολιάκο (λέγεται πως η κόντρα ξεκίνησε για ένα αξόφλητο γραμμάτιο 20000 ευρώ) μένει άσβεστο.


Τα Παραπολιτικά, λοιπόν, που κυκλοφορούν αύριο (βλ.π. φωτ.) βάλλουν στο πρώτο κύριο φύλλο κατά του αδελφού Μουρούτη και των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στη Βουλγαρία και το ένθετο της εφημερίδας κοσμούν αποκαλύψεις εξόδων του Δ. Σταμάτη, ως τώρα «μαέστρου» του κυβερνητικού έργου.

rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου