Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Σκούζουν οι Αλβανοί φασίστες: “Ο Καμμένος θέλει να στείλει στρατό στην Τσαμουριά”!


20140509-172241.jpg

Αλβανία: Οι Έλληνες ζητούν να σταλεί στρατός στην “Τσαμουριά”

​Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί, γράφοντας “Οι Έλληνες ζητούν να σταλεί στρατός στην “Τσαμουριά”.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία και την αύξηση εγκληματικότητας των Αλβανών κακοποιών, που μπαίνουν ανεξέλεγκτα από τα σύνορα στα χωριά της Ηπείρου, ενοχλούν τους ανιστόρητους Αλβανούς που συνεχίζουν να
μιλάνε για “Τσαμουριά” και να ονομάζουν ”αλβανικό έδαφος” την Θεσπρωτία.


Η αλβανική εφημερίδα Shqiptarjia γράφει ότι, «ο πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, Πάνος Καμμένος και ο Δήμος Φιλιατών ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να στείλει ελληνικά στρατεύματα στα σύνορα με την Αλβανία, ιδίως στη περιοχή της “Τσαμουριάς”.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι, η κατάσταση είναι ήδη ανησυχητική και απειλεί την εθνική ασφάλεια της χώρας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ανήσυχοι στο θέμα της ασφάλειας, ιδίως σε παραμεθόριες περιοχές, όπως τους Φιλιάτες του Πωγωνίου μεχρι Κόνιτσα, τα οποία απειλούνται σοβαρά από την εγκληματικότητα των Αλβανών. Έχει αυξηθεί δραματικά η διακίνηση ναρκωτικών και όπλων από την Αλβανία στα σύνορα μας, πράγμα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων»- γράφει η αλβανική εφημερίδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, για τις επιπτώσεις από την αύξηση της εγκληματικότητας, τις κλοπές εξοπλισμού και εργαλείων σε αγροτικές περιοχές και για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών που αφορά τους Δήμους Πωγωνίου, Κόνιτσας, Νεστορίου, Καστοριάς και Πρεσπών, ο Δήμος Φιλιατών από κοινού είχε ζητήσει τα εξης;

• Να επιστρέψουν όλοι οι αστυνομικοί των τμημάτων συνοριακής φύλαξης όπως προέβλεπε το αρχικό οργανόγραμμα.
• Να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα, με προσωπικό, με εξοπλισμό και μέσα.
• Να επαναλειτουργήσουν τα στρατιωτικά φυλάκια στην περιοχή .
• Να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά μέσα (θερμοκάμερες, ραντάρ), σε καίρια σημεία των συνόρων όπου θα ελέγχεται με συνεχή παρακολούθηση η ροή των παρανόμων μεταναστών.
• Να εφαρμοστεί και στη περιοχή το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, δηλαδή απαιτούμε να ενταχθεί η μεθόριος στα σύνορα με την Αλβανία στη φύλαξη και της FRONTEX.

himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου