Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μάθε ποιος ήταν ο υπουργός που ξόδεψε τα 3.000 ευρώ στην Πάολα


paola 2

Θα πω την αλήθεια μου πως το σκέφτηκα ότι θα ήταν αυτός!

Εντάξει. Ότι η Πάολα είναι μια κατηγορία μόνη της και οι ζημιές που κάνει σε λουλούδια μαζί με τον Παντελή θυμίζουν άλλες δεκαετίες… είναι γεγονός. Να σέρνει ωστόσο πρώτος τον «χορό του λαγού», όπως λένε στη νύχτα ο Βαρβιτσιώτης… ε αυτό είναι τουλάχιστον προκλητικό.
Και μπορεί να μην ταιριάζει στην συγκεκριμένη περίπτωση η ρήση «Μαζί τα φάγαμε»… το σίγουρο είναι ότι κουμπώνει αλφάδι που λέει και ο Γιάννης ο φίλος από τις οικοδομές το «μαζί τα ρίξαμε». Τα λουλούδια. Τώρα βέβαια αν οι δυο ρήσεις έχουν κοινό παρονομαστή αυτό δε το γνωρίζουμε. Αλλά στην τελική… ποιος έχασε το μέτρο για να το βρεί ο Μιλτάκος!
Τι κι αν τα ποσοστά της ανεργίας συνεχώς αυξάνονται με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα στοιχειώδη για τη διαβίωση τους; Κάποιοι υπουργοί του «δίνουν και καταλαβαίνει». Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και έκανε χωρίς υπερβολή, μεγάλη… «ζημιά».
Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, ανάμεσα όμως στους «μαχητές» των πρώτων τραπεζιών, σύμφωνα με το petraskandalou ήταν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια!
Τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια δεν σταματούσαν, καθώς μόνο ως προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του «γλεντζέ» Μ. Βαρβιτσιώτη.

Ο υπουργός Ναυτιλίας μάλιστα συνοδευόταν από μια καλλίπυγο κυρία!
Πηγή : Gossip-tv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου