Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εκλεκτός του Εβραιοσιωνισμού ο νέος Υπουργός Οικονομικών !


20140610_539691a83e748
Για να τον ανταμείψει το παγκόσμιο σιωνιστικό Τραπεζικό σύστημα τον ξαναφερε στο προσκήνιο ως σύμβουλο του εγκάθετου Παπαδήμου και μετά τις εκλογες του 2012 μέχρι σήμερα ήταν το δεξί χέρι του Στουρνάρα. Σαν φίλος μάλιστα του Λάτση, (ήταν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank) θα έβαλε και το χεράκι του να σώσει τον φίλο Λάτση από τα χρεη της Eurobank, εις βάρος βέβαια των χιλιάδων αστέγων και των παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία, αλλά πιο νοιάζεται γι αυτά, υπάρχει και η πρόνοια.

Εκλεκτός του Εβραιοσιωνισμού ο νέος Υπουργός Οικονομικών !
Ο αγαπητός σύμβουλος του Σημίτη, ήταν μαζί με τον Παπακωνσταντίνου οι έμπιστοι άνθρωποι της Goldman Sachs όταν έγινε το περίφημο μυστικό swap, αυτό που μάθαμε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλα.
2008 FINANCIAL TIMES CONFERANCE ALOGOSKOUFIS (min.Finance) HARDOUVELIS (Eurobank)
Φυσικά για να τον θέλει κι ο Σαμαράς-Benaki θα έχει και την εμπιστοσύνη των εβραιοσιωνιστών Τραπεζιτών και του Διεθνές Χρηματοπιστωτικου Ινστιτούτου (IIF), όπως λέμε αρνι με σφραγίδα.
Η καταστροφή του Ελληνισμού και η γενοκτονία μέχρι να εξαφανιστει κι τελευταίος Ελληνας συνεχίζεται, όσο μάλιστα προχωράμε προς το τέλος του σχεδίου, δεν έχουν πια κανένα λόγο να κρύβονται στα παρασκήνια της πολιτικής και υπουργοποιούνται οι άνθρωποι του Σιωνισμού χωρίς ντροπή.
Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του μνημονίου το 2050 θα έχουν απομείνει περίπου 5εκ αυτόχθονες Ελληνες και μάλιστα γερασμένοι.


  HellasForce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου