Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

… Η Ελίτ των Προσκυνημένων….

Προσεχώς… Η Ελίτ των Προσκυνημένων….
Αύριο, την Τρίτη, την Παρασκευή…. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος… μαγειρεύουν τον ανασχηματισμό και μας «κρατάνε» σε αγωνία (!!!) για την ανακοίνωση του… Υποτίθεται… Γιατί ξέρουν πολύ καλά ποιος θα τοποθετηθεί που και ποιος ο σκοπός τους… 
Και απλά προσπαθούν να τον περάσουν όσο πιο ωραιοποιημένο γίνεται στον κόσμο και πάνω από όλα όσο πιο ανώδυνα…
Γιατί; Γνωρίζοντας και οι ίδιοι πως....
...κοροϊδεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό, αφού ο ανασχηματισμός δεν έχει να προσφέρει τίποτα παρά μόνο λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο επιβίωσης στους ίδιους. Μέχρι τις Εθνικές Εκλογές… Καμιά πολιτική δεν θα αλλάξει και καμία αλλαγή δεν υπάρξει στη ζωή του απλού Έλληνα πολίτη, ο οποίος ίσα ίσα θα δει τα δεινά του να πολλαπλασιάζονται….
Γιατί αφού αυτοί που θα μπουν στη συγκυβέρνηση, μαζί με αυτούς που θα παραμείνουν, θα αποτελούν την ελίτ των πρόθυμων και προσκυνημένων, με μοναδικό τους στόχο την εκπλήρωση μέχρι κεραίας των διαταγών-εντολών των δανειστών. Ο κόσμος δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτούς αφού έχουν ήδη διαταχθεί για τα πεπραγμένα τους.
Τα οποία δεν περιλαμβάνουν καμία ελάφρυνση και καμία διόρθωση των όσων έχουν επιβληθεί και έχουν γονατίσει τον Έλληνα πολίτη. Οι επιλογές έχουν γίνει με απόλυτη προσοχή και πάντα με γνώμονα το κομματικό συμφέρον και τη διαβεβαίωση για συνέχιση με απόλυτη προσήλωση στο έργο καταστροφής που συντελείται…
Ο κόσμος δεν έχει να περιμένει, παρά περισσότερους φόρους, μέτρα και δυσκολίες, αφού οι προσκυνημένοι «νεκραναστημένοι» που θα αναλάβουν εξουσία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους για τους οποίους έχει δεσμευθεί με υπογραφές η προδοτική συγκυβέρνηση.
Η οποία πριν τις Ευρωεκλογές μιλούσε για σκίσιμο των μνημονίων, εκδίωξη της Τρόικα και επιστροφή σε δρόμους ανάπτυξης, ευημερίας και ανεξαρτησίας… Με τη δική τους λογική, ναι πέτυχαν το έργο τους, αφού στην πολύ Ευρώπη που μας… σέρνουν η σκλαβιά θεωρείται πρόοδος και η διάλυση των πάντων, φυσική εξέλιξη της.
Και γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν και πιο πρόθυμοι και από τους πρόθυμους πολιτικοί για να την υπηρετήσουν. Γειασου Αντώνη Σαμαρά με τη «Νέα Ελλάδα» σου, τη σύγχρονη μετεξέλιξη της παλιάς και διεφθαρμένης. 
Δώσε εξουσία σε πολιτικά άχρηστους απλά για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις πιο εύκολα τις απαιτήσεις των Τρόικα και Ε.Ε. και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Και την ίδια ώρα συνέχιζε να κοροϊδεύεις ασύστολα τον κόσμο, αφού υπάρχει ακόμα μέρος του που το δέχεται….
Και πάρε αγκαλίτσα τον φίλο σου τον «Μπένι» και όποιον άλλο πρόθυμο και προσκυνημένο για να τα δώσετε όλα για τη… διάλυση της χώρας.
Προσεχώς στις οθόνες σας… Η Ελίτ των Προσκυνημένων…. Γιατί στην Ελλάδα, όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου