Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ζητείται Εθνική Πατριωτική Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων,

O Ιούλιος της εξάρτησης και των ξένων συμφερόντων

του Σπύρου Χατζάρα

Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε, έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός, και σύμφωνα με ένα «ξεχασμένο» απόρρητο έγγραφο του κυβερνήτη της Κύπρου Σερ Χιου Φουτ, της 19ης Σεπτεμβρίου 1958, που δημοσιεύτηκε από το Κρατικό Αρχείο του Λονδίνου, τον Αύγουστο του 2012 , ο Μακάριος που είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τη βουλευτή των Εργατικών, Μπάρπαρα Κασλ της είχε ανακοινώσει πως «θα υποστήριζε μιαν ανεξάρτητη Κύπρο και μπορούσε να προβεί σε δημόσια δήλωση πολύ σύντομα αποκηρύσσοντας την Ένωση», και ότι « ο Καραμανλής ήταν κατενθουσιασμένος . Αν ο Μακάριος προέβαινε σε αποκήρυξη της Ενώσεως και τασσόταν υπέρ ανεξαρτησίας της Κύπρου, η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοίνωνε αμέσως την υποστήριξή της για τη δήλωση».
  Δηλαδή ο Αγώνας της ΕΟΚΑ, του Γρίβα, του Αυξεντίου, του Καραολή, είχε εγκαταλειφτεί «εκ των έσω», υπέρ του συμμαχικού συμφέροντος ,που οδήγησε στις συμφωνίες Ζυρίχης –Λονδίνου.
Εδώ και 40 χρόνια κάθε λογής πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και «αναλυτές» προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν ισχύει το αυτονόητο. Ότι δηλαδή, τα Ιουλιανά του 65, η αποσταΣΙΑ Μητσοτάκη και η Ανατροπή της κυβέρνησης της Ένωσης Κέντρου, το πραξικόπημα Cia-Παπαδόπουλου, τούρκικη προβοκάτσια στην Κοφινού το 1967 και η απόσυρση, (κατά επαίσχυντο τρόπο)., της Μεραρχίας που είχε στείλει η Ελλάδα στην Κύπρο το 1964, και εν συνεχεία, το πραξικόπημα Cia- Ιωαννίδη που οδήγησε στην προδοσία της Κύπρου και τη θριαμβευτική επιστροφή του «διορθωμένου» Καραμανλή, δεν αποτελούν κρίκους μιας αλυσίδας προσχεδιασμένων ψευδογεγονότων που οδήγησαν στην εφαρμογή των σχεδίων των «επικυρίαρχων» για την Ελλάδα.

Και όμως: H αγγλοαμερικανική συνωμοσία κατά της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας που οδήγησε στη Χούντα και τη διχοτόμηση της Κύπρου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1964, όταν οι Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου πραγματοποίησαν την ιστορική και δραματική επίσκεψη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την οποία ο πρόεδρος Τζόνσον, προσπάθησε να επιβάλει διμερείς ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το Κυπριακό με στόχο την αποδοχή του σχεδίου Άτσενσον, που οδηγούσε στην «κατοχύρωση των τουρκικών συμφερόντων».
Ο Γεώργιος Παπανδρέου, απάντησε τότε με πατριωτισμό και αξιοπρέπεια στις αμερικανικές πιέσεις λέγοντας στον Τζόνσον ότι «η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να διαπράξει μια τόσο μεγάλη ατιμία», και ο Τζόνσον σε απάντηση είπε αργότερα προς τον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρο Μάτσα, «γαμώ τη δημοκρατία σας και γαμώ το σύνταγμα σας». Η μοίρα της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και των Παπανδρέου σφραγίστηκε στο ταξίδι αυτό.
Η Ουάσιγκτον και ιδιαίτερα ο Λευκός Οίκος, στο πλαίσιο του δόγματος, «γαμώ τη δημοκρατία σας και γαμώ το σύνταγμα σας», αποφάσισαν την ανατροπή του Γεωργίου Παπανδρέου που ήθελε να προστατεύσει τα ελληνικά συμφέροντα και όχι τα «συμμαχικά», και οργάνωσαν το 1965 με τους «πιστούς φίλους» και «υπαλλήλους» τους , την αποσταΣία ,που οδήγησε τελικά στην δικτατορία το 67, και στην προδοσία της Κύπρου το 74.
Το πόρισμα της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου, αναγνωρίζει ότι η εκδήλωση του πραξικοπήματος για την ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου δεν ήταν ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά ήταν το αποκορύφωμα της συνωμοτικής δραστηριότητας που στόχευε στην ενδοΝΑΤΟϊκή επίλυση του Κυπριακού, που άρχισε το 1965.
Στο πλαίσιο αυτής της «συμμαχικής συνωμοτικής δραστηριότητας», οι Τούρκοι Από τις 20 Ιουλίου 1974 μέχρι τις 24 Ιουλίου κατάφεραν να αποβιβάσουν στην Κύπρο 10.000 στρατιώτες. Στο διάστημα αυτό πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν οι συνεργατες της «Kissinger and associates», Δ. Ιωαννίδης , Φ. Γκιζίκης , Γρηγόριος Μπονάνος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων , Αντιστράτηγος Γαλατσάνος, Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιναυαρχος Πέτρος Αραπάκης αρχηγός ΓΕΝ, ,αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου αρχηγός ΓΕΑ, Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος , Νικ. Κεχριμπάρης διοικητής της 28ης Τακτικής Αεροπορικής Δυνάμεως , αντιστράτηγος Ιωάννης Ντάβος διοικητής Γ΄ΣΣ. κλπ,
  Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου που ξεκίνησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 , με την εθνική κυβέρνηση μετέφεραν και αποβίβασαν στην Κύπρο 28.000 άνδρες και 120 άρματα.
Σε αυτό το διάστημα πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν συνεργάτες της «Kissinger and associates», Κ.Καραμανλής, Ε.Αβέρωφ, Γ.Μαύρος , Φ. Γκιζίκης, Γρηγόριος Μπονάνος ,Πέτρος Αραπάκης, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ιωάννης Ντάβος.

Η Αθήνα, προτάσσοντας το συμμαχικό συμφέρον εφάρμοσε αυστηρά την εκεχειρία και δεν έστειλε ούτε μισό φαντάρο στην Κύπρο, ενώ τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούσαν τις τουρκικές «παντόφλες», να μεταφέρουν στρατό και εφόδια.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε τον κύκλο της τον Ιούλιο του 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με τη εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και του ΔΝΤ.
Ο συμμαχικός « επενδυτικός Αττίλας», μετά την Κύπρο επιτίθεται τώρα μέσω των μνημονίων και στην Ελλάδα. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων Τραπεζιτών, χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά με σκοπό την πλήρη υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας.
Ο στόχος των προγραμμάτων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι να θέσουν τις χώρες σε μια κατάσταση παράλυσης ωθώντας το «χρέος» σε υπερβολικά επίπεδα έτσι ώστε να υποχρεωθούν οι χώρες να πωλήσουν (φθηνά) τα εθνικά περιουσιακά τους στοιχεία. Δια τον λόγο αυτό και η «Μιράντα», ( της Γιάφας), γνωμάτευσε ότι είναι «σάπιο λουκάνικο η ΔΕΗ», ενώ «ο νόμος των πωλητών» δεν αναφέρει ούτε την τιμή πώλησης ούτε τον τρόπο αποπληρωμής, για τη «μικρή ΔΕΗ». Όσο-όσο και όπως-όπως.
Η κ. Λούκα Κατσέλη πριν μερικές μέρες, είπε, « η εκποίηση της ΔΕΗ γίνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα». Θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ακριβής αλλά δεν θέλησε. Έμεινε όμως στα «συγκεκριμένα συμφέροντα».
Ο τέως Κωστής ,(χωρίς ποστίς), σε άλλη εκδήλωση, παραδέχθηκε ότι η πολιτική της κυβέρνησης αποβλέπει το λογιστικό «πλεόνασμα» να κρατηθεί στο 4,5% για τα επόμενα 4-5 χρόνια και ότι αυτός είναι , «ένας από τους λόγους της υπερφορολόγησης». Υπερφορολόγηση των πολλών και των φτωχών από τους ντόπιους της «Imf and associates», για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα αποπληρωμής του υπέρογκου χρέους. Υπέρ των φίλων και συμμάχων και προστατών δηλαδή.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η παγκόσμια Χούντα που έχει αλώσει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ορίζει τα ελληνικά πράγματα, και προσλαμβάνει έναντι μικράς αμοιβής, Έλληνες, ελληννώνυμους, ελληνόφωνους και ελληνοποιημένους «συνεργάτες» διεθνών οργανώσεων, για να χρησιμοποιούν την εξουσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Η εξάρτηση, από τα διεθνή συμφέροντα ήταν και είναι το κυρίαρχο πρόβλημα μας. Και η Εθνική Ανεξαρτησία, με την ανάδειξη μιας νέας Εθνικής Πατριωτικής Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων, είναι η λύση.

  ΥΓ1. Δεν ξεχνώ! Το Εθνικό Μνημόσυνο για τα θύματα των κομμουνιστών στον Φενεό, έγινε στις 13 Ιουλίου. Όλοι στον Μελιγαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου