Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μυστική συνάντηση Στουρνάρα με Δραγασάκη και Τσακαλώτο

Μυστική συνάντηση Στουρνάρα με Δραγασάκη και Τσακαλώτο  

Υπό άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν την Τετάρτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτοςμε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη, περί μαζικής φυγής καταθέσεων σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης και εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της η αξιωματική αντιπολίτευση πάντως, επιχειρεί να αξιοποιήσει τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, παραπέμποντας παράλληλα σε ανάλογες πρόσφατες διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, με στο σκεπτικό ότι τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας, κυβερνητικά στελέχη είναι αυτά που καταφεύγουν σε κινδυνολογία.
Την ίδια στιγμή, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης εξαπέλυε την Τετάρτη σφοδρή επίθεση κατά του κ. Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι «είναι μια επικίνδυνη και υπονομευτική ως προς την οικονομία δήλωση».
 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου