Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Στα χέρια του Μελισσανίδη και ο Ιππόδρομος

Στα χέρια του Μελισσανίδη και ο Ιππόδρομος 


«Κλείνει» στον ΟΠΑΠ και το ιπποδρομιακό στοίχημα!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα των συντακτών:
"Ο Οργανισμός υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, ύψους 40,501 εκατ. ευρώ, και ανακηρύχτηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ως «προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης».

Στον ΟΠΑΠ περνάει και το ιπποδρομιακό στοίχημα (έπειτα από τα κρατικά λαχεία), καθώς υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, ύψους 40,501 εκατ. ευρώ, και ανακηρύχτηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ως «προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης», σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών.
Η εξέλιξη αυτή, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, προέκυψε μετά από την αποσφράγιση (σε κοινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ και του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων) των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου, από την Ένωση Προσώπων «Intralot (SPV No. 1) Limited» και «Intralot (SPV No.2) Limited» και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς ο πρώτος είχε ακυρωθεί στα τέλη Αυγούστου επειδή μόνη προσφορά εντός διαδικασίας ήταν εκείνη η οποία είχε κριθεί μη συμφέρουσα. Ο ΟΠΑΠ είχε μπει «σφήνα» εκτός χρονοδιαγράμματος προσφέροντας τότε μαζί με την επενδυτική εταιρεία Global Family Partners (GFP) 40 εκατ. ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου