Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ντόρα σε Σαμαρά: ενημέρωσε τον Τσίπρα!

image 


«Είναι καιρός να έρθουν σε συνεννόηση η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση. Να καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Αλέξη Τσίπρα και να συνεννοηθούν», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη σε σημερινές της δηλώσεις.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο η βουλευτής της ΝΔ είπε πως




η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Είμαστε κοντά στο να πιούμε νερό και στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Θα ήταν κρίμα να τιναχτούν αυτά τον αέρα για μικροπολιτικά οφέλη, από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχονται αυτά. «Υπάρχουν πολλά θέματα που ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τις Προεδρικές εκλογές και την ονοματολογία η κ. Μπακογιάννη σημείωσε επίσης: «Ας μην μιλάμε για τον Κώστα Καραμανλή που έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες σε ανώτατο επίπεδο, υπάρχουν πολλά». Όσο για τους 180 βουλευτές και για το εάν θα καταφέρει η κυβέρνηση να τους συγκεντρώσει η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε: “Το θέμα είναι το πολιτικό κλίμα. Αν τότε το κλίμα δηλαδή, θα επιτρέπει συναινέσεις κομμάτων ή όχι; Εγώ εκτιμώ ότι αυτό θα είναι εφικτό, αλλά προϋποθέτει συγκεκριμένες κινήσεις και συνεννοήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου