Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Ελληνες στην κορυφή της Ρωσίας!!!

 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΡΩΜΑΊΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ.Η απάντηση στις Ρεπούσηδες...!!!

Η ρωμέϊσα ορειβάτισσα Ανζέλα Ποτάνινα υλοποίησε την ιδέα συλλόγου Ποντίων Μόσχας :

 «… η μορφή της συμπατριώτισσας μας με το σύμβολο των Ρωμαίων Ποντίων στα χέρια της, στην πιο υψηλή κορυφή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ας συντονίσει τις σκέψεις μας για τις πιο υψηλές και φωτεινές ιδέες και άξια κατορθώματα. Ο Πόντος ΖΕΙ  !!!...», 

αναφέρουν ανάμεσα στ 'άλλα τα μέλη του συλλόγου.
Σε πείσμα των καιρών και του γενικότερου αφελληνισμού και παραχάραξης της ιστορίας μας, οι Έλληνες συνεχίζουν να κατακτούν κορυφές και να περνάνε ιστορικά μηνύματα παγκόσμιας εμβέλειας.Η ελληνικότητα του Πόντου και η γενοκτονία των Ποντίων δεν τόλμησαν να αμφισβητηθούν από παραδοσιακούς εχθρούς της πατρίδας μας και τόλμησαν να το επιχειρήσουν κάποιοι αρχιπροδότες...Ο λαός μας όμωςέχει μνήμη και θα τους τιμωρήσει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Σας παραθέτουμε αποσπάσματα ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην Ρεπούση και κάποια από τα επαίσχυντα πεπραγμένα της.  

- Η γενοκτονία των Ποντίων για την κα Ρεπούση, σε ελεύθερη απόδοση, ήταν κάτι που έγινε και πέρασε, δεν το παίρνουμε μαζί μας. Πρόσφατα στην Βουλή συζητήθηκε σχέδιο νόμου για τον αντιρατσισμό , στο σχέδιο νόμου υπήρχε διάταξη με την οποία χαρακτηρίζονταν αξιόποινες πράξεις η πρόκληση μίσους, βίας, από την μη αναγνώριση εγκλημάτων πολέμου, γενοκτονιών και εγκλημάτων εναντίων της ανθρωπότητας.
Η κα Μαρία Ρεπούση, βουλευτής της ΔΗ ΜΑΡ, με την ιδιότητα της αυτή, ζήτησε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη διάταξη η οποία αναφέρεται στην γενοκτονία, για την Ελλάδα η αναφορά αφορούσε την γενοκτονία των Ποντίων. Και στο παρελθόν -στη Βουλή-, όταν το προεδρείο ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων, η κα Μαρία Ρεπούση αποχώρησε από την αίθουσα». 



 voltairosnews.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου