Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κνίτης μύρισε αλλαγή και δεν θεωρεί καταστροφή τον ΣΥΡΙΖΑ

image 

Την εκτίμηση ότι αν αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά η χώρα δεν θα καταστραφεί, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο κ.
Κύρτσος έδωσε 50% πιθανότητες στην κυβέρνηση να αποφύγει τις εκλογές, σημειώνοντας ότι είναι σε εξέλιξη το πολιτικό





θρίλερ για το ενδεχόμενο των εκλογών.
Σύμφωνα με τον κ. Κύρτσο, οι εξελίξεις στην οικονομία θα δείξουν αν θα κερδίσει η κυβέρνηση το στοίχημα ή αν θα στηθούν πρόωρες κάλπες.
«Η Μέρκελ δεν θέλει να πάει στη Βουλή της και να ζητήσει και πάλι χρήματα για την Ελλάδα. Υπάρχει πάντως ένα θετικό κλίμα απέναντι στην Ελλάδα και στις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Τα μηνύματα είναι θετικά», είπε, προσθέτοντας πως ακόμη κι αν βρεθούν οι 180, και αποφύγουμε τις εκλογές, «δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι καλά».
«Η ζωή μας θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη, αλλά δεν θα χάσουμε τον δρόμο που κάναμε μέχρι στιγμής για την έξοδο από την κρίση», είπε.
Όσον αφορά στο μέλλον της χώρας, ο ευρωβουλευτή της ΝΔ είπε ακόμη ότι «δεν πρόκειται να καταστραφούμε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όπως και τώρα».
«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα με τη Νέα Δημοκρατία, με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δυσκολότερα, αλλά δεν θα καταστραφούμε κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου