Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η ¨βόμβα¨ του Μπένι κλωνίζει τα θεμέλια της συγκυβέρνησης



Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Νέες αποστάσεις από την Νέα Δημοκρατία παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και ξαφνικά δηλώνει ότι αυτό που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η κυβερνητική σταθερότητα όσο η συνολική πολιτική σταθερότητα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πέταξε την «βόμβα» μιλώντας ενώπιον ενός κεντροαριστερού ακροατηρίου σε εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ελιάς.

Και σχολιάζοντας τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις που είχαν οδυνηρό αντίκτυπο στην οικονομία θέλησε να διαχωρίσει την θέση του κόμματός του σε σχέση με τον ρόλο του ως εγγυητή της ομαλότητας στην χώρα.

«Εμείς τώρα πρέπει να λειτουργήσουμε όπως επιχειρήσαμε να λειτουργήσουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας. Όχι της κυβερνητικής. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η κυβερνητική σταθερότητα» είπε γεννώντας ερωτηματικά στο ακροατήριό του.

Συνέχισε λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να λειτουργήσει ως εγγυητής της σταθερότητας της συνολικής εθνικής προσπάθειας που πρέπει να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση.

Ανέφερε δε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα πάθος να συμμετέχει διαρκώς σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα θυμίζοντας ότι το 2012 δεν μπήκε καν στην κυβέρνηση με πολιτικά του στελέχη.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου