Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Νίκος Παππάς για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι»

Ο Νίκος Παππάς 

Για τα σενάρια που ακούγονται για το νέο Μνημόνιο, αλλά και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εκλογές μίλησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News». 


Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να βάλει υπογραφή σε Μνημόνιο ερήμην του λαού. «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο και να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν», τονίζει χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η ΝΔ. Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς».

Παράλληλα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί να συγκροτήσει ανοιχτά και πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια, επιδιώκοντας την αυτοδυναμία στην Βουλή. Την ίδια στιγμή επεσήμανε ότι «δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου