Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Deal» Μελισσανίδη με Σαββίδη, συμμετοχή και στον ΣΚΑΪ

«Deal» Μελισσανίδη με Σαββίδη, συμμετοχή και στον ΣΚΑΪ 

 Μετά τη νίκη επί του Σωκράτη Κόκκαλη, με «έπαθλο» το ιπποδρομιακό στοίχημα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες εκτός όλων των άλλων έχουν και ποδοσφαιρικό «άρωμα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συνεργαστούν στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ειδικότερα στα «φρουτάκια», για τα οποία εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.
Ο ΟΠΑΠ, στον οποίο  κ. Δημήτρης Μελισσανίδης  έχει κυρίαρχο ρόλο, θα διαχειριστεί 35.000 μηχανήματα. Τα 16.500 από αυτά απευθείας και τα υπόλοιπα 18.500 θα τα αναθέσει σε ιδιώτες μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Σ’ αυτό το κομμάτι, που εκτιμάται ότι θα αποφέρει πολλά κέρδη, θα συνεργαστούν οι δύο επιχειρηματίες, εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τους και τα βρουν σε όλα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διαγωνισμός για τα 18.500 μηχανήματα πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα και τα «φρουτάκια» να τεθούν σε λειτουργία μετά από ένα μήνα.
Παράλληλα εντείνεται η φημολογία ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θέλει να εισέλθει δυναμικά και στον χώρο των media και δη της τηλεόρασης. Ο «Τίγρης» όπως αποκαλείται από φίλους και εχθρούς φέρεται να συμφώνησε με τον ιδιοκτήτης του ΣΚΑΊ Γιάννη Αλαφούζο, να εισέλθει στο μετοχικό σχήμα του καναλιού, έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιχειρεί να δημιουργήσει μέτωπο με τους προέδρους των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, που θα περιλαμβάνει συνεργασία σε πολλούς  επιχειρηματικούς τομείς. Αυτό σε κάθε περίπτωση αποτελεί "πρόκληση" προς τον άλλο κεντρικό επιχειρηματικό και αθλητικό άξονα, τον οποίο συγκροτούν οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης…

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου