Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

EIΔΗΣΗ ΣΟΚ – ΠΕΘΑΝΕ η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, ΑΛΕΞΙΑ- Άφησε την Τελευταία της ΠΝΟΗ στο Νοσοκομείο μετά από κρίση ΑΣΘΜΑΤΟΣ!

545 


Η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, αλλά σύντομα το θέμα έγινε περίπλοκο μια και οι πληροφορίες ήταν ανεπιβεβαίωτες και συγκεχυμένες. Τελικά, και σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα και τις πηγές που επικαλούνται η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία πέθανε νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.Η Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της Βέφας Αλεξιάδου άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου που προκλήθηκε από το άσθμα που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.
Η Αλεξία Αλεξιάδου ήταν μητέρα δυο παιδιών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου Μεγάλη της αγάπη ήταν η μαγειρική την οποία υπηρέτησε με βιβλία και τηλεοπτικές εκπομπές. Αρκετές από αυτές τις παρουσίαζε με τη μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, αλλά μετά την απόσυρσή της Βέφας, ακολούθησε solo καριέρα σε περιοδικά μαγειρικής. Τον περασμένο Απρίλιο, σύμφωνα με τη lifo.gr,είχε θέσει και υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου.
 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου