Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Kεραυνοί Δούρου κατά Ντινόπουλου για τις ταλαιπωρημένες καθαρίστριες: ” Αντί να είναι σοβαρός, στηρίζει τα λασπολογήματα και ξημεροβραδυάζεται στα τηλεπαράθυρα”

dourou 

Απάντηση σε όσα έχουν ειπωθεί από τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλό, για το επίμαχο θέμα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με τα αντίστοιχα δημοσιεύματα της εφημερίδος “Πρώτο Θέμα”, δίνει υπό τη μορφή non paper, η Περιφέρεια Αττικής, σημειώνοντας:

“Δυστυχώς για τη χώρα μας, σοβαρότητας στερείται ένας υπουργός που δεν απαντά επί της ουσίας.
Ένας υπουργός που, ενώ είναι λαλίστατος επί παντός επιστητού στα τηλεπαράθυρα όπου ξημεροβραδιάζεται, επιλέγει να μην δώσει καμία απάντηση επί του συγκεκριμένου αιτήματος της νέας Περιφερειακής Αρχής σχετικά με για την άμεση πρόσληψη προσωπικού στην Περιφέρεια, στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης, προσωπικού υγείας, συντήρησης προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της.
Επ’ αυτού, του συγκεκριμένου, έχει κάτι να απαντήσει ο κ. υπουργός – τιμητής των τηλεπαραθύρων ή η δημόσια παρέμβασή του περιορίζεται μόνο στη στήριξη συκοφαντικών λασπολογημάτων ;
Στο συγκεκριμένο ερώτημα, τα ψέματα τελειώνουν για τον υπουργό και η απάντησή του, την οποία θα περιμένουμε, θα πρέπει να είναι σαφής.
Ειδάλλως είναι φανερό ότι τα λασπολογήματα συνιστούν την κυβερνητική γραμμή/ πολιτική.
Στερείται τέλος σοβαρότητας, ένας υπουργός, ο οποίος αντί να στηρίξει την πρώτη Περιφέρεια της χώρας, όπως επιβάλλει ο νόμος και η χρηστή διοίκηση, σπεύδει να πάρει το μέρος συκοφαντικού λασπολογήματος.
Ένας υπουργός δηλαδή που λειτουργεί με μικροκομματικά κριτήρια.
Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι είναι χειρότερο: μια ανίκανη κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση που ξεδιάντροπα εμπαίζει τους πολίτες;
Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για κυβέρνηση που η ημερομηνία λήξεώς της έχει προ πολλού παρέλθει. Κυβέρνηση ακατάλληλη να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πολιτών”.
Διαβάστε και το Δελτίο Τύπου του κ.Ντινόπουλου ο οποίος αντί να ασχολείται με το να κατσαδιάσει και να στείλει στον εισαγγελέα, διαφόρους Μαυρογυαλούρους βλαχοδήμαρχους που έπνιξαν την Αττική, απασχολεί προσωπικό με το να τους υπαγορεύει Δελτία Τύπου:
“Η Περιφέρεια Αττικής όψιμα –και μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για τις καθαρίστριες- διαπίστωσε ότι υπάρχουν «πιεστικές ανάγκες πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας» και ,επίσης όψιμα, αποφάσισε να καταθέσει το σχετικό αίτημα.
Πριν το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είχε περίτρανα κατακυρώσει (και σωστά!) το σχετικό διαγωνισμό των κτιρίων σε ιδιωτική εταιρεία.
Τώρα –πάλι μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη εργολαβία!
Όλα αυτά στερούνται σοβαρότητας.
Η διοίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας -των 2.400 εργαζομένων- δεν είναι επικοινωνιακή πρόβα, αλλά είναι σίγουρα πρόβα της διακυβέρνησης, όπως αυτήν την ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ..”.
Ντινόπουλε, συνέχισε έτσι και θα σου βγει σε καλό…

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου