Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σαμαρικό antinews: Καλύτερα αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ

Λόγια αγίων 


"Αν θέλουν να βγάλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ας το κάνουν με πλειοψηφία για να κυβερνήσει...". 

Το παραπάνω αποτελεί απόσπασμα από άρθρο του ακραιφνούς σαμαρικού site antinews.gr. Το άρθρο φέρει τίτλο "Μετά τον Σαμαρά το χάος" και αποτυπώνει τον πανικό του Μεγάρου Μαξίμου για την επερχόμενη ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές,
όποτε και αν αυτές διενεργηθούν. Το antinews.gr αντιμετωπίζει με δέος οποιοδήποτε ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης ή συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε).

Αναφερόμενο στα σενάρια περί κυβερνητικής εκλογικής συνεργασίας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ γράφει μεταξύ άλλων: "Δηλαδή, το μήνυμα είναι «βγάλτε το σκασμό», σταματήστε την πολεμική ρητορική που διχάζει διότι κάποιοι εξυφαίνουν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ".

 Και συμπληρώνει παρακάτω: "Δεν μας χρειάζονται άλλες εθνικές κυβερνήσεις, άλλοι Παπαδήμοι κλπ. Μας χρειάζονται στιβαρές κυβερνήσεις που θα πάρουν την πατρίδα στην πλάτη τους".

Κανένας δεν διαφωνεί. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις είναι πιο σταθερές από έναν κυβερνητικό σχηματισμό που αποτελεί προϊόν του κατακερματισμένου πολιτικού συστήματος. Και ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις την αυτοδυναμία με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Το μοναδικό λάθος που κάνουν εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι θεωρούν πως η πολιτική ζωή του τόπου ξεκινά και τελειώνει στον Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή σε μία εφεδρεία του συστήματος που ανασύρθηκε από το περιθώριο της ιστορίας και της πολιτικής ζωής για να υλοποιήσει τις πιο εγκληματικές πολιτικές σε βάρος του ελληνικού λαού.

Με την δημοκρατική ανατροπή της καταστροφικής και ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά τελειώνει και το χάος. 

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου