Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΒΑΘΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ


ΤΟ ΒΑΘΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ
Απο: http://dynati-ellada.gr

Το Ποτάμι “ Με νέα του παρέμβαση, η οποία επιμένει να ακολουθεί πιστά την γραμμή Σαμαρά – Βενιζέλου, σχετικά με τις εκλογές, το Ποτάμι κάνει άλλη μια γενική αναφορά σε τέσσερις προτεραιότητες, αποφεύγοντας επιμελώς να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί.
 «Η χώρα θέλει ένα νέο Σύνταγμα, χωρίς ασυλία για υπουργούς και βουλευτές. Οι πολίτες θέλουν ένα Κοινοβούλιο ικανών και άξιων. Ζητάμε να σπάσουν τώρα οι μεγάλες περιφέρειες που ευνοούν τους πλούσιους, τα συμφέροντα και τους μηχανισμούς», λέει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ για το ζήτημα του χρέους σημειώνει ότι «μία και μόνο πατριωτική πρόταση για το χρέος. Όχι επιπόλαιες τοποθετήσεις για τις προεκλογικές ανάγκες των κομμάτων».
Για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, το Ποτάμι κάνει λόγο για μια ισχυρή υποψηφιότητα, υπογραμμίζοντας ότι «εκτός όλων των άλλων, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις δεν επιτρέπουν η χώρα να μείνει έστω και μία ώρα χωρίς κυβέρνηση και ταυτόχρονα χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη από τσάτρα-πάτρα εκλογές».  «Το παλιό πολιτικό σύστημα να συναισθανθεί τις ευθύνες του. Η συμπεριφορά των κομμάτων εξουσίας τους μήνες που απομένουν ως τις εκλογές θα δείξουν στην κοινωνία ποιοι νοιάζονται για το κοινό καλό και ποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου