Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!

Επιχειρηματίας φακελώνει πολιτικούς και προειδοποιεί!

Το «μεγάλο παζάρι», θυμήθηκε ένα πουλάκι που κυριακάτικα είχε όρεξη για παράξενα «τιτιβίσματα» και επέλεξε τη δική μου αυλή για να το ρίξει στο τραγούδι.
Και άρχισε να κελαηδά για το μεγάλο μυστικό που σε αντίθεση με όσα τραγουδούσε η αείμνηστη Βουγιουκλάκη δεν είναι κρυμμένο σε κάποιο βουνό, αλλά χαμηλά... Πολύ χαμηλά...

Τραγουδούσε συνεχώς για έναν κορυφαίο επιχειρηματία της Ελλάδας και έναν δικαστικό που εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει μια έμμισθη συνεργασία από την πλευρά του πρώτου προς το δεύτερο.
Ο πρώην δικαστικός, έχοντας πλέον αποσυρθεί, βγάζει το... μεροκάματό του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο μεγαλοεπιχειρηματία.
Ενα δεκαρικάκι το μήνα είναι αυτό, δύσκολοι οι καιροί, οπότε πώς να αντισταθεί κανείς σε έναν τέτοιο πειρασμό;
Από την πλευρά του, ο μεγαλοεπιχειρηματίας πληρώνει αδρά και το μόνο που μέχρι στιγμής έχει ζητήσει και έχει λάβει, είναι όλους τους φακέλους με υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής πολιτικών της χώρας, εν ενεργεία ή μη, καθώς και των συγγενικών τους προσώπων.
Ο Ελληνας κροίσος, ζήτησε και πήρε όλες τις δικογραφίες και τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή του συνταξιούχου δικαστικού για διαπλοκή πολιτικών με άλλους – επίσης γνωστούς – επιχειρηματίες. Παλιές και νέες υποθέσεις, ακόμα και για εκείνες που έχουν κλείσει εδώ και καιρό... Ολα τα στοιχεία μεταφέρθηκαν στην έδρα του επιχειρηματία.
Και το τραγούδι συνεχίστηκε από το «πτηνό» που είχε τρελά κέφια, σε βαθμό τέτοιο, που λίγο έλειψε να ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά.
«Βουνό οι φάκελοι» ο τίτλος του επόμενου τραγουδιού, «κόσμος και κοσμάκης στους φακέλους...» το ρεφρέν.
Και η συνέχεια; Σε αντίθεση με το... «μα δε χτυπάει το τηλέφωνο» γνωστής αοιδού, το «πτηνό» της ιστορίας μας, δεν έβαλε γλώσσα μέσα του, τονίζοντας ότι ο επιχειρηματίας ήταν της αντίθετης άποψης.
Χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο συνεχώς και έκλεινε ραντεβού με πρόσωπα της πολιτικής, προκειμένου να τα ενημερώσει για τα ευρήματα της προσωπικής του έρευνας και το περιεχόμενο των φακέλων που είχαν περιέλθει, μετά από σκληρή δουλειά, στην κατοχή του.
Ενα ραντεβού, ένα καφεδάκι, μια κουβέντα από κοντά, μια προειδοποίηση, μια συμβουλή!
Ολα αυτά μαζί, καθώς ο μεγαλοεπιχειρηματίας είχε και εξακολουθεί να έχει πολλούς λόγους για να επιθυμεί τη διατήρηση της... πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα.
Με τους φακέλους απλωμένους σαν τον τραχανά στο τραπέζι, οι πολιτικοί εμφανίζονται να δυσκολεύονται σημαντικά να αντιληφθούν, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο επιχειρηματίας.
Οταν, όμως, εκείνος μπαίνει στο ψητό, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά...
-«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν λησμονεί να τους θυμίσει και το ζήτημα της προεδρικής εκλογής», επιμένει το «πουλάκι»
-«Δηλαδή καραμπινάτος εκβιασμός;» αναρωτιέμαι «τρομοκρατημένος».
-«Εεε όχι και εκβιασμός. Σε καμία περίπτωση. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας. Απλά, μια προειδοποίηση».
Για το καλό της πατρίδας...
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου