Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Όσο υπάρχουν πολιτικοί με @ρχίδι@... στο ελληνικό κοινοβούλιο, υπάρχει ελπίδα...

Ο Καμμένος ξεφτιλίζει σε δημόσια θέα, στο καφενείο της Βουλής τον Σαμαρά και οι συστημικοί δημοσιογράφοι το κουκουλώνουν...

Πριν από κάποιες μέρες διαδραματίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων ένα περιστατικό που επιμελώς απέκρυψαν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου.
Θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει το γεγονός το περιβάλλον του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. αλλά ο Πάνος Καμμένος γνωστός για το ήθος και τη συμπεριφορά του, κράτησε την κουβέντα τους σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο.
Ωστόσο ο "παραπολιτικός" της Χαροκόπου ανακάλυψε το γεγονός και μας ενημερώνει για το γεγονός που διαδραματίστηκε στη Βουλή και περιέχει έναν καυτό διάλογο μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και τον Πάνο Καμμένο.

Όταν λοιπόν τυχαία διασταυρωθήκανε οι δύο πολιτικοί άντρες, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να τον προσπεράσει χωρίς να του απευθύνει καν τον λόγο.Τότε ο Μεσσήνιος πολιτικός κινείτε προς το μέρος του και του λέει:"Καλά ρε Πάνο πες και ένα γεια, δεν είμαστε και εχθροί δεν σου έκανα κάτι και άλλωστε μην ξεχνάς και πως είμαστε ομογάλακτοι και πως έχουμε κοινούς αγώνες και κοινή αφετηρία"
Ο Καμμένος με τη σειρά του, ετοιμόλογος και ευθής όπως πάντα του λέει: "και βέβαια μου έκανες κακό Αντώνη και δυστυχώς όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους Έλληνες.Υποθηκεύεις το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.Αν το γεγονός αυτό ήταν συνέπεια κάποιας ασυνείδητης πράξης στην προσπάθεια σου να βγάλεις τη χώρα από τη στενοπό θα μπορούσα να δείξω μερική κατανόηση ,τώρα όμως που είναι ξεκάθαρο πως τα κάνεις όλα βάσει σχεδίου, έχεις μηδενήσει το ταμείο στην ανθρώπινη- προσωπική σχέση, δεν θέλω να σε ξέρω λοιπόν σε προσωπικό επίπεδο.Τώρα όσον αφορά το θεσμικό επίπεδο, αν με ρωτάς γιατι δεν απευθύνω ,έστω και ένα τυπικό χαιρετισμό στον πρωθυπουργό , θα σου απαντήσω πως όταν σταματήσεις να είσαι μαριονέτα στα χέρια των δανειστών και σταματήσει να κυβερνά ο αδελφός σου μέσα με εντολές από το "κολλέγιο" ευχαρίστως να σε χαιρετίσω θεσμικά..."
Τελειώνοντας την φράση του , ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. άνοιξε τον βηματισμό του και προσπέρασε τον αποσβολωμένο Σαμαρα ,που τον κοιτούσε αμίλητος.


Ο Παραπολιτικός της Χαροκόπου.




Υ.Γ. : Στην προσπάθεια να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε τα γεγονότα και οι δύο πλευρές επέλεξαν να μην σχολιάσουν τίποτα. Επειδή όμως ο Βολταίρος δεν λογοκρίνει κανέναν το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.




voltairosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου