Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

-O Σαμαράς θα υποστεί συντριβή με πάνω από 10 μονάδες, δηλώνω παρούσα!



ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ!
-O Σαμαράς θα υποστεί συντριβή με πάνω από 10 μονάδες, δηλώνω παρούσα!
"Θεά" η Ντόρα, η οποία επιτέλους λύνει την σιωπή της και βγαίνει μπροστά!
Εκτιμά πως ο Σαμαράς θα χάσει με πάνω από 10 μονάδες διαφορά και σ΄αυτή την περίπτωση η ίδια θα δηλώσει παρούσα από το ίδιο βράδι της εκλογικής συντριβής!
-Σ΄αυτή την περίπτωση θα τεθεί θέμα ηγεσίας το ίδιο βράδι της εκλογικής συντριβής...

Η ίδια λέει σε συνομιλητές της ότι θα απαιτηθεί στη συνέχεια μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης της παράταξης πάνω σε νέες βάσεις.
Εμφανίζεται μάλιστα πρόθυμη να αναλάβει την τιτάνια προσπάθεια όπως λέει.
Την αποκάλυψη κάνει η καλύτερη πολιτική στήλη, ο ΒΗΜΑτοδότης, σε ένα ΒΗΜΑ που γράφει ιστορία...
Πολλοί ίσως να είχατε αναρωτηθεί με όλα όσα συμβαίνουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο πώς σκοπεύει να κινηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, τώρα που έχασε τη θέση της επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση και παραμένει εκτός κυβερνητικού σχήματος. Λοιπόν, σας πληροφορώ ότι η κυρία Μπακογιάννη βρίσκεται αυτό τον καιρό σε εγρήγορση και «τρέχει» δύο πρωτοβουλίες. Η μία αφορά τη μείωση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων κατά 30% και η άλλη την κάλυψη των περίπου 12.000 μικροομολογιούχων που έχασαν τα χρήματά τους, κάπου 800 εκατ. ευρώ, από το PSI. Οι δραστηριότητες αυτές προκύπτουν από τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα. Τι ακολουθεί όμως;
***
Μαθαίνω ότι ο μύχιος πόθος της κυρίας Μπακογιάννη είναι να διαμορφώσει συνθήκες ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ. Και πότε, ίσως πείτε, θα έρθει αυτή η «κατάλληλη στιγμή;» Μετά τις εκλογές. Προεξοφλεί μάλιστα ότι θα τις χάσει ο Αντ. Σαμαράς με τον τρόπο που κινείται και ασκεί σήμερα την εξουσία. Κατά την εκτίμησή της αν δεν αλλάξει τακτική θα χάσει τις εκλογές. Θα χάσει με μεγάλη διαφορά, κάπου 10 ποσοστιαίες μονάδες!
***
Αν όντως επαληθευτούν οι προβλέψεις ή εκτιμήσεις, πείτε το όπως θέλετε, της κυρίας Μπακογιάννη και υποστεί τέτοια μεγάλη ήττα ο κ. Σαμαράς, τότε θα τεθεί εκ των πραγμάτων θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, το ίδιο βράδυ μάλιστα της εκλογικής αναμέτρησης. Η ίδια λέει σε συνομιλητές της ότι θα απαιτηθεί στη συνέχεια μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης της παράταξης πάνω σε νέες βάσεις. Εμφανίζεται πρόθυμη να αναλάβει αυτή την «τιτάνια προσπάθεια», όπως λέει. Προς το παρόν όμως η Ντόρα και έως ότου έρθει (αν έρθει) αυτή η στιγμή, στηρίζει την κυβέρνηση. Απλώς στηρίζει την κυβέρνηση.
***
Και κάτι ακόμα για την κυρία Μπακογιάννη. Θυμάστε εκείνη την αιφνιδιαστική συνάντηση που είχε στην οικία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στην οδό Μουρούζη, τότε που ακόμα «παιζόταν» όχι μόνον η θέση του/της επιτρόπου στην Κομισιόν, αλλά και η θέση της υπουργού Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης; Θυμάστε επίσης ότι οι δυο τους είχαν συζητήσει ένα σωρό θέματα και είχαν συμφωνήσει σε μερικά; Σας πληροφορώ, όπως ακούστηκε να λέει η Ντόρα, τίποτα απ' ό,τι είχε συμφωνήσει με τον κ. Σαμαρά δεν έχει τηρηθεί. Σας λέει κάτι αυτό;


kourdistoportokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου