Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΪΚΑΛΗ

 Ντογιάκος: Να διερευνηθεί η διαρροή του βίντεο Χαϊκάλη
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή του επίμαχου υλικού Χαϊκάλη –Αποστολόπουλου στα ΜΜΕ διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο διευθυντής του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, προκειμένου να διαπιστώσει πως το βίντεο διέρρευσε και μεταδόθηκε από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Με την έρευνα αυτή ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί κατά πόσο στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της μετάδοσης παράνομου υλικού.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πρώτες εικόνες από το DVD Χαϊκάλη στο οποίο, σύμφωνα με το βουλευτή των ΑΝΕΛ, του γίνεται πρόταση δωροδοκίας του, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είχαν δει το φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος όπου και ανακοίνωσε ότι αντίγραφα του DVD στέλνονται στη Βουλή και το υπουργείο Δικαιοσύνης. Τόσο, ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παρέλαβαν το DVD και το απέστειλαν στην εισαγγελία ως παράνομο προϊόν.



πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου