Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. Έτοιμοι να λιντσάρουν τον Σαμαρά και το επιτελείο του...πολλοί βουλευτές και πρωτοκλασάτα στελέχη!!!

 
Υπάρχει και φιλότιμο ρε αλήτη!Μας διέλυσες την παράταξη και ποινικοποίησες την πολιτική ζωή του τόπου και του κόμματος.!
Από το κόμμα των νοικοκυραίων μας κατάντησες το κόμμα της ρεμούλας, των Μακιαβέληδων και των Γκεμπελίσκων. Οι γκανγκστερικές συμπεριφορές που υιοθετείτε να τις πάρετε και να πάτε στη Πολιτική Άνοιξη. Μην τολμήσεις να πατήσεις το πόδι σου στη Μεσσηνία!
Μεγάλη κινητικότητα για να μαζέψουν υπογραφές και να καθαιρέσουν από πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Τόνι "Μοντάνα" της Μεσσηνίας.''Είσαι η ντροπή της παράταξης ,μας οδηγείς σε διασυρμό.Παραιτήσου τώρα να πάμε με πραγματικό αρχηγό στις εκλογές.Τέλος με την εξουσιολαγνεία σου.Πάρε την ομαδούλα σου και πήγαινε στον αγύριστο...''

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες...γιατί η κίνηση των πολιτικών στελεχών της οργανωμένης βάσης βρίσκει ανέλπιστα πολλούς συμμάχους και εν ενεργεία βουλευτές με μικτές αναφορές, τόσο σε Καραμανλή ,όσο και σε Μητσοτάκη.

Μεσσήνιος Αναγνώστης

Υ.Γ.: Το κείμενο μας στάλθηκε από αναγνώστη του blog ο οποίος δεσμεύτηκε να μας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου