Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δεν μετέβη στην Κάλυμνο ο Καμμένος

Δεν μετέβη στην Κάλυμνο ο Καμμένος

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν μετέβη στην Κάλυμνο, όπως είχε προγραμματιστεί, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο των αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια.

Έτσι καταργεί το κράτος η «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Έτσι καταργεί το κράτος η «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Με βασικό όπλο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης το σύστημα της περίφημης «νέας τάξης πραγμάτων» συνεχίζει ακάθεκτο την πλήρη διάλυση οποιαδήποτε έννοιας «κράτους» στον ελληνικό χώρο.

Κυβέρνηση βρώμικου ’89 με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύει η διαπλοκή!


Κυβέρνηση, αλά βρώμικο ΄89, ονειρεύεται η εγχώρια διαπλοκή με το που η Δικαιοσύνη ακούμπησε το ευαίσθητο θέμα των εξοπλιστικών και τα δις από τις μίζες που άλλαξαν χέρια.
Έτσι η εφημερίδα του Μπόμπολα κυκλοφορεί με δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν  σφόδρα κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού!

Σκουρλέτης: Κανένα ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με ΑΝΕΛ

SKOURLETIS1233456

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας, σε κυβερνητικό επίπεδο, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποκλείει σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

syriza

Οριακό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις της Alco για τον κομιστή του DVD και της Metron Analysis για τον νταβατζή Μπόμπολα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν αποκλείω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

adwnis-gewrgiadhs-den-apokleiw-synergasia-me-ton-syriza

Δεν αποκλείει συνεργασία ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε σε συνέντευξή του πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. 

Με 5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Κάλπη

Με διαφορά 5 μονάδων προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.gr.





Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,9% έναντι της ΝΔ που συγκεντρώνει το 21% στην πρόθεση ψήφου.

Ο ΓΑΠ πίνει στην υγειά των κορόιδων και οι παπαράτσι τον κυνηγούν

Ο ΓΑΠ πίνει στην υγειά των κορόιδων και οι παπαράτσι τον κυνηγούν

Κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι παίζει η οικογένεια Παπανδρέου στην Κρήτη. Δεκάδες φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ακόμα ψάχνουν τους αρραβώνες του νεαρού Ανδρέα Παπανδρέου.