Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Το… «όραμα» του Αντώνη Σαμαρά


«Απολείπειν ο θεός Αντώνιον» Κ. Π. Καβάφης

Λέγεται ότι με την πρόσφατη επίσκεψη-προσκύνημα στο Άγιο Όρος, ο Πρωθυπουργός εκπληρώνει ένα τάμα που έκανε ύστερα από όραμα, στο οποίο τού παρουσιάστηκε ο θεός! Τότε, 
ο γράφων είχε μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που είχε συλλέξει σχετικά με το εν λόγω όραμα!

Δια χειρός Αλιθέρση

Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στην πρωθυπουργική κατοικία στην Κηφισιά είναι πέρα και έξω από κάθε φαντασία. Ο Πρωθυπουργός, που ακόμα τελεί σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού, ανέφερε ότι παρουσιάστηκε ενώπιόν του ο Θεός! «Δεν είμαι», είπε με τρεμάμενη φωνή, «απόλυτα σίγουρος, αν ήταν αυτοπροσώπως ο ίδιος ο Παντοκράτορας ή αν ήταν ένα σημαδιακό όνειρο!»

Το ύπουλο παιχνίδι των λέξεων και η παγίδα της Άγκυρας στην Θράκη

Με δεδομένη την αλυτρωτική πολιτική της Τουρκίας προς την Θράκη, η οποία τα τελευταία χρόνια εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τόνους, θα πρέπει να γίνει κατανοητή η ταυτόχρονα «σπορά» που γίνεται από τους τουρκικούς παρακρατικούς μηχανισμούς στην Θράκη, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένει με υπομονή η Άγκυρα για να ενεργοποιήσει την κατάλληλη στιγμή μία πολύ στοχευμένη διπλωματική επίθεση προς την Ελλάδα.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Η «σπορά», λοιπόν, είναι πολύ συγκεκριμένη και έχει γίνει αντιληπτή από πολύ λίγους στην Ελλάδα. Αφορά, μάλιστα, την χρήση συγκεκριμένων λέξεων, στις οποίες η τουρκική εξωτερική πολιτική δομεί μία πολύ ισχυρή βάση για άμεσες πιέσεις (και φυσικά απαιτήσεις) προς την Ελλάδα.
Η χρήση της λέξης «τούρκος», αντί «τουρκόφωνος», αλλά και της φράσης «Δυτική Θράκη», αντί της «Ελληνικής Θράκης», είναι δύο από τις περιπτώσεις που αξίζουν ιδιαίτερης μέριμνας από εκείνους που πληρώνονται αδρά για να προλαμβάνουν επιθετικές τουρκικές διπλωματικές «πρωτοβουλίες», αποστερώντας από την αλυτρωτική τουρκική πολιτική «χαρτιά» κατά της Ελλάδας.

Κολλάει... η υποψηφιότητα του Παχατουρίδη στην Περιφέρεια Αττικής;

Κολλάει... η υποψηφιότητα του Παχατουρίδη στην Περιφέρεια Αττικής; 


Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως η Νέα Δημοκρατία έβρισκε στο πρόσωπο του Ανδρέα Παχατουρίδη ένα πρόσωπο ικανό να χτυπήσει την Περιφέρεια Αττικής, τα δεδομένα μάλλον έχουν κολλήσει.

Σωσίβιο στον Καραμανλή αναζητεί ο Σπηλιωτόπουλος

 


Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ζήτησε και είχε, χθες, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, - N. Nικολόπουλος: «Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι! Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ - N. Nικολόπουλος: «Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι! Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού»


Με έναν πύρινο λόγο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Νικολόπουλος έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής της μνημονιακής λαίλαπας με όπλα την ελληνική υπερηφάνεια απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι ανασφάλειες του Σαμαρά, οι κρίσεις πανικού και η φιλευσπλαχνία του Καμμένου...


Δυστυχώς για τον υπάλληλο της Μέρκελ στην Ελλάδα, τον δοσίλογο Τόνι υπάρχουν και οι πραγματικές μετρήσεις της πρόθεσης ψήφου, οι οποίες γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλει η επιστήμη και όχι ο εντολέας εργολάβος...Εκτός λοιπόν από τα χαλκευμένα στοιχεία, των κατά παραγγελία δημοσκοπήσεων ,που και σε αυτά πλέον δεν έχει περιθώρια..."δημοσκοπικού πραξικοπήματος" η κυβέρνηση , υπάρχουν και τα πραγματικά στοιχεία που δείχνουν πλήρη δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ. του Σαμαρά.
Στο επιτελικό στρατηγείο της υπο-κατάρρευση Νέας Δημοκρατίας, επικρατεί σιωπή ιχθύος.Το κλίμα είναι βαρύ ενώ η αντικαταθλιπτική αγωγή δίνει και παίρνει...Ένα, ένα τα στελέχη της Ν.Δ. αποστασιοποιούνται από την γραμμή Σαμαρά και αναζητούν διέξοδο , προσπαθώντας να διασώσουν όση από την αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει.
Ο Τόνι ο "ψυχάκιας" έχει ξεφύγει εντελώς, οι κρίσεις πανικού είναι συνεχής και ο αδελφός του συμβούλου έχει αναλάβει δουλειά...

Άσσο στο μανίκι του Πάνου Καμμένου....



Άσσο στο μανίκι για τον δήμο Αθηναίων είχε κρυμμένο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος!Ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος αποδέχτηκε την πρόταση για να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας!Άνθρωπος αγαπητός από τον κόσμο και με δεινή ρητορική ικανότητα ρίχνεται στην μάχη για την πόλη που αγαπάει!Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και το γνωρίζει.Όμως έχει μάθει να δίνει τις μάχες του και να βγαίνει νικητής από αυτές!Αναμένουμε λοιπόν να κερδίσει και αυτή για το καλό της Αθήνας!

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...


ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο Γιώργος το ’χει ρίξει στο Pilates

Ο Γιώργος το ’χει ρίξει στο Pilates

Τι λέει η δασκάλα του για τις επιδόσεις στην εναλλακτική μέθοδο άσκησης

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι λάτρης της γυμναστικής ήταν γνωστό ακόμα και πριν αποφασίσει να φτιάξει γυμναστήριο στη Βουλή αλλά και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους...

Αυτή είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο!

gynaika2

Γνωστή ιστοσελίδα με αντρικό περιεχόμενο την ψήφισε ως την πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο…

Στο μπλόκο της Κουλούρας ο Καμμένος


Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας σταμάτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, καθ' οδόν προς την Κατερίνη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του κόμματος.

Προχωράει η υποψηφιότητα Μελά για τον Πειραιά


Αιφνιδιασμός στο "στρατόπεδο" Μιχαλολιάκου


Η πληροφορία που αποκάλυψε όρο ημερών το parapolitika.gr αναφορικά με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά, ο γιος του νυν βουλευτή Παναγιώτη Μελά, Γιάννης,(αριστερά στην φωτογραφία) έχει προκαλέσει πανικό

Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα

Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα

Οι δανειστές, με «σύμμαχο» τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, συντελούν ένα «έγκλημα» σε βάρος της Ελλάδας, το οποίο φτωχοποιεί και εξαθλιώνει έναν ολόκληρο λαό, δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελ. Κουντουρά,

Σε διάταξη μάχης…


Η μάχη θα δοθεί και ο λαός θα νικήσει

Έχει γίνει πλέον αντιληπτό, ακόμα και σε όσους δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα για τους δικούς τους λόγους ότι στην Ευρώπη της Άνγκελα Μέρκελ είναι διακριτά τα «στρατόπεδα» που όχι μόνο έχουν δημιουργηθεί, αλλά είναι και έτοιμα να συγκρουστούν.

Ποιόν στηρίζει ο Καμμένος στη Θεσσαλονίκη;


Τι συζήτηση έγινε για τον Τζιτζικώστα;

Τον πρώην αθλητή του μπάσκετ και επικεφαλής της κίνησης ενεργών πολιτών στην Θεσσαλονίκη