Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το γεωπολιτικό πόκερ και η διχοτόμηση της Ουκρανίας

 

Γράφει ο Σταύρος Λυγερός
Τα γεγονότα στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν ότι ο Ψυχρός Πόλεμος μπορεί να μπήκε στο ράφι, μπορεί να άλλαξε μορφή, αλλά δεν έγινε παρελθόν. Παρελθόν έγινε η ιδεολογική αντιπαράθεση Δύσης – Ανατολής, αλλά όχι και ο γεωπολιτικός ανταγωνισμός. Οι Δυτικοί επεδίωκαν να κρατήσουν, εάν ήταν δυνατόν εσαεί, τη Ρωσία στα γόνατα, όπως συνέβαινε επί Γέλτσιν. Με τη βοήθεια και των υψηλών τιμών του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και άλλων πρώτων υλών όμως ο Πούτιν κατάφερε να ξαναστήσει την «Αρκούδα» στα πόδια της. Όταν, μάλιστα, ένιωσε ότι είναι αρκετά ισχυρή, διεκδίκησε δυναμικά πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή σκηνή.

Το παλεύει για έναν ευρωβουλευτή το πολιτικό εξαπτέρυγο της ΝΔ.


Εκείνο για το οποίο αγωνιούν οι πάντες στο μνημονιακό στρατόπεδο και κυρίως Σαμαράς και Βενιζέλος, είναι για το εάν το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει τελικά να βγάλει έναν ευρωβουλευτή, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πιάσει το 4,7% περίπου των ψήφων.
Εννοείται πως αν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει...
να εκλέξει έστω έναν ευρωβουλευτή, αυτό θα σημάνει αυτόματα κατάρρευση της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Μαύρη προπαγάνδα: Δίνουν 5% στο ΠΟΤΑΜΙ όπως έδιναν 15% στους «58» θρούμπες !


Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απέλπιδη προσπάθεια του συστήματος να επιπλεύσει μέσω του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη.
Τα ίδια κέντρα που έδιναν 15% στους «58», που πήγαν άκλαυτοι, τώρα αρχίζουν να διαδίδουν ότι το
νέο τους δημιούργημα, το απολίτικο και άκρως νεοφιλελεύθερο μνημονιακό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, έχει 5%.
Που το βρήκαν αυτό το ποσοστό; Αρνούνται να μας πουν, επικαλούνται «πηγές» και «πληροφορίες» από δημοσκόπους, αλλά η προπαγάνδα δεν έχει σχέση ποτέ με την πραγματικότητα. Βάλε εκεί ένα 5%, σου λέει, να δημιουργήσουμε κλίμα και μετά βλέπουμε… Τουλάχιστον δεν κάνουν το ανόητο λάθος να τον ανεβάσουν στο 15%, όπως έκαναν με τους «58» και μετά δεν το μάζευαν το ναυάγιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κρύβουν την αμετάκλητη καταδίκη του Μαντέλη για να μην αποζημιώσει η Siemens την Ελλάδα!


ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”!

ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS!

Απεχθές χρέος; Ο ορισμός του:  Οι Γερμανοί δάνειζαν τον Σημιτη για να πληρώνει τις φαύλες συμβάσεις της Siemens από τις οποίες πλούτιζαν επίορκοι πολιτικοί!

Τεκμηριώθηκε ότι η Siemens λάδωνε πολιτικούς για να προωθήσει τα συμφέροντα της. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό δίκαιο πρέπει να αποβληθεί από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή δραστηριότητα και να αποζημιώσει την Ελλάδα για τις ζημιές που προέκυψαν κατά την συνεργασία της με το δημόσιο…

Κωλοκατάσταση

 


Η εποχή της απόλυτης ξεφτίλας. Τόση ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ των ποτών. Ούτε στην εποχή των ρωμαϊκών οργίων δεν είχε φθάσει τόσο χαμηλά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έχει γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο όργιο με κάλυψη την κρίση και με αφορμή την σωτηρία σου από τον πολιτικό πάτο. Έρχεται ο πάτος να σε σώσει από τον πάτο. 

The Greekman Show

 


Η Ελλάδα έχει μερικά 24ωρα που πραγματικά δε μπορεί να ησυχάσει. Όλοι οι δημοσιογράφοι, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ασχολούνται με το δράμα των καρκινοπαθών -οι οποίοι δεν είναι έκτακτο περιστατικό-, την απελπισία ατόμων με αναπηρία που ψάχνουν για βοήθεια αλλά δεν υπάρχει πουθενά, στις πρώτες κατασχέσεις πρώτης κατοικίας ανέργων από τις τράπεζες που άρχισαν κιόλας να θεριεύουν. 

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013...!

 


Μία οποιαδήποτε επιχείρηση αν φτάσει τα έσοδα της να είναι μικρότερα από τους τόκους των δανείων της, τότε απλώς πραγματοποιούνται οι απαραίτητες κατασχέσεις ακινήτων και καταθέσεων και ο ιδιοκτήτης οδηγείται στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 36.750 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ!

 

 NΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - TA 17.500 ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ !

Κριμαία καλεί Μόσχα για προσάρτηση

 

 Το τοπικό κοινοβούλιο της Κριμαίας, στο οποίο κυριαρχούν οι ρωσόφωνοι, ψήφισε ομόφωνα να γίνει η Κριμαία τμήμα της Ρωσίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο το κείμενο της απόφασης.

Οι πραγματικοί ιδεολόγοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες

 

Πόσοι είναι αυτοί που ξεκινούν μια προσπάθεια για την υλοποίηση ή την μεταλαμπάδευση  κάποιας Ιδέας και μετά από λίγο βρίσκονται αντιμέτωποι με την ίδια την Ιδέα;

Επιχορήγηση στη Χρυσή Αυγή για ... επιμόρφωση κι έρευνα

 

 Σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων είχε καταθέσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη «διάφορες ανακοινώσεις» από τα τρία αυτά κόμματα, σύμφωνα με τις οποίες «αν και δικαιούνται κρατική χρηματοδότηση, αρνήθηκαν συστηματικά να εισπράξουν το μέρος της επιχορήγησης που τους αναλογούσε για επιμορφωτικούς-ερευνητικούς σκοπούς» όπως προβλέπει ειδική διάταξη νόμου, με διαφορετικό σκεπτικό το καθένα.

Στο 27,5% η ανεργία το Δεκέμβριο

anergia-apaisiodoxia-570 

 Στο 27,5% ανήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα, από 26,3% τον Δεκέμβριο 2012, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.349.495 άτομα.

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ -ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΜΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ 14ης ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ Μεραρχίας των WAFFEN SS

tourkoglou 


 -Γυρίζουμε για τρίτη και «φαρμακερή» την πλάτη στην Πανορθόδοξη Ρωσία και θα το πληρώσουμε με αίμα
Διεθνής διασυρμός στα ελεύθερα και δημοκρατικά κράτη του κόσμου(και δεν μιλάμε βέβαια για τους στρατοκράτες των ΗΠΑ και τους οικονομικούς Ναζί των δορυφόρων της Μέρκελ)προκαλεί η ανερυθρίαστη επίσκεψη στο φιλοδυτικό Κίεβο του «ειδικού απεσταλμένου» του ΔΝΤ και της σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ευάγγελου Τούρκογλου-Βενιζέλου.

Κουντουρά: Να αλλάξει ο νόμος της ντροπής για οφειλέτες του δημοσίου

Κουντουρά: Να αλλάξει ο νόμος της ντροπής για οφειλέτες του δημοσίου 


Η κ. Κουντουρά ζητά με ανακοίνωσή της «να αλλάξει ο νόμος της ντροπής του διαρκούς αυτόφωρου και να σταματήσει η ποινική δίωξη των οφειλετών του Δημοσίου που αδυνατούν να πληρώσουν,

Η πλήρης κατάρρευση της ΝΔ στον ΔΣΑ, δείχνει τι θα συμβεί το Μάιο!

Η πλήρης κατάρρευση της ΝΔ στον ΔΣΑ, δείχνει τι θα συμβεί το Μάιο!


Στα 30 τελευταία χρόνια, τα 20 περίπου από αυτά, την προεδρία στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών την είχε η ΝΔ. Στα υπόλοιπα περίπου 10 χρόνια προήδρευσαν οι Φ. Κουβέλης, Δ. Παππάς και Α. Ρουπακιώτης.

Τωρα: Πολύ ξύλο και μαζικές συλληψεις στην Σταδίου

Απεργούς και ανέργους δέρνουν. Χωρίς κουκούλες. Οι Κυριακιδηδες, οι φονιάδες του Γκιόλια, της Μαρφίν, του Ν. Ηρακλείου κλπ δεν βρίσκονται στους συλληφθέντες. 

20140306-114424.jpg


olympia.gr

Παραιτείται ο Μελάς από βουλευτής!

 


Αποφασισμένος είναι πλέον ο Παναγιώτης Μελάς να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα στον Πειραιά έτσι ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Μνημόνιο ως το 2060. Σιγοψήνουν τον λαό σαν τον βάτραχο...

 

 ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΟΡΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Ελλάδα Μάρτιος 2014.
Οι χρεοκοπημένοι Μαορί ασχολούνται με τον Κουφοντίνα την ώρα που οι δανειστές συγγράφουν το νέο Μνημόνιο από το οποίο όπως λέει και ο Αυτιάς ζήτημα να βγούμε το 2060!

Έτσι έδεσαν τη χώρα με το χρέος και την ανεργία

Έτσι έδεσαν τη χώρα με το χρέος και την ανεργία 

Τσάκισαν τον λαό με μέτρα και περικοπές για να αυξήσουν το χρέος από 199 δισ. το 2009, σε 350 δισ. το 2014. Βλέποντας κανείς τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών και της ΕΛΣΤΑΤ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους από το 2009 μέχρι και σήμερα, αναρωτιέται εύλογα, για ποιο λόγο η χώρα μπήκε σε αυτή την περιπέτεια των μνημονίων και των εκατοντάδων απάνθρωπων περικοπών.

Κωστας Καραμανλης – Γιωργος Λιλληκας: Ουτε βημα πισω απο τις θέσεις του Τάσσου για την Κύπρο!

20140305-235838.jpg

Ηχηρό μηνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετα την συναντηση Καραμανλή Λιλλήκα.
Η συνάντηση έγινε μετά απο πρωτοβουλία του Γιωργου Λιλλήκα, ο οποίος υπήρξε και ο στενότερος συνεργάτης του εθνικού ηγέτη της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου που με την στήριξη του Κώστα Καραμανλή κατάφερε να αποτρέψει το δολοφονικό σχέδιο Ανάν το 2004.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Καμμένος:Πραξικόπημα στην Ουκρανία

Καμμένος:Πραξικόπημα τα όσα έγιναν στην Ουκρανία

Σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με θέμα «σχέδιο Μάρσαλ: οι αληθινοί σύμμαχοι».
Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις στην Ουκρανία και έδωσε έμφαση στο δημοσιοποιημένο υλικό που φέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας να υποστηρίζει ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές στην πλατεία του Κιέβου ήταν μισθοφόροι.
«Αποδεικνύεται ότι αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στην πλατεία του Κιέβου δεν είναι εξέγερση του λαού της Ουκρανίας κατά της κυβέρνησής του, μια επανάσταση, αλλά ήταν πραξικόπημα που έστησαν οι δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων» είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε:

Ε, όχι να μιλάει για απολύσεις και ο Κυριάκος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του, με εξαίρεση την (κρατική) Εθνική Τράπεζα!

 

 Ξεπέρασε κάθε όριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας ευθέως απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Προελαύνει η ρωσική αρκούδα: Υπό έλεγχο και δεύτερη βάση εκτόξευσης πυραύλων στην Κριμαία

 


Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό μερικό έλεγχο και δεύτερη βάση εκτόξευσης πυραύλων στη νότια Κριμαία και έχουν αποκλείσει το κτίριο μέσα στο οποίο υπάρχουν οι πύραυλοι, δήλωσε ουκρανός αξιωματικός.

Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία

 


Θα λέγεται "Στο Νήμα" και θα προβληθεί στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης

Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον Αλέξη Τσίπρα θα προβληθεί σε επίσημη πρεμιέρα στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κρύβουν την αμετάκλητη καταδίκη του Μαντέλη για να μην αποζημιώσει η Siemens την Ελλάδα!

ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ 


ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”!

ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS!

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Απόστολου Τζιτζικώστα


 Κατατέθηκαν χθες οι πρώτες είκοσι έξι (26) υποψηφιότητες του συνδυασμού ''Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία'' για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον επικεφαλής του συνδυασμού, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σε 16 μέρες η εφορία θα αδειάζει τον τραπεζικό μας λογαριασμό

Σε 16 μέρες η εφορία θα αδειάζει τον τραπεζικό μας λογαριασμό 

 Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τις αναγκαστικές κατασχέσεις στα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, καθώς πλέον θα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Capital, δηλαδή ακόμη και μέσα σε μερικές ημέρες από την επίδοση του κατασχετηρίου, ενώ με τα σημερινό σύστημα απαιτούνται μήνες.

Προκλητικός ο Γερμανός Ομοσπονδιακός Πρόεδρος : «Ηθικό χρέος» οι θηριωδίες στην Ελλάδα!

85E5AAD9223184AC64A50EB5EA310C1A 


Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας, ενόψει της τριήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα που ξεκινά σήμερα, χαρακτήρισε «ηθικό χρέος» τα όσα συνέβησαν στην χώρα μας από τους Γερμανούς.

Αν δεν πάνε φυλακή, δεν θα σταθεί η Ελλάδα

 


Αυτή είναι η σωστή διατύπωση της γελοιότητας που εκστόμισε πάλι πριν λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος της "κυβέρνησης", υπουργός Εξωτερικών, και πρόεδρος του ΠαΣοΚ.
Και βέβαια με την νέα αυτή διατύπωση δεν εννοούμε μόνον τους εικονιζόμενους, αλλά μία πληθώρα υπουργών,

ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!



 Τελικά, εκτός από «yes men» που είναι, εκτελώντας ασμένως τις εντολές της τρόικας, είναι και αφελείς, αλλά και επικίνδυνοι, (και) στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, προκαλώντας τεράστια ζημιά στα εθνικά συμφέροντα μας.

Απεταξάμην την ''κεντροαριστερά'' και τους ''καρνάβαλους''

 

  Και πάνω στην τούρλα του χαμού, πάνω που' χαμε ξεχάσει την ύπαρξή του, το μέγα-φασισταριό, το παιδί-λάστιχο ηθικής, ο άνθρωπος-χωρίς-συνείδηση, η Αυτού Χυδαιότης, ξαναχτύπησε:

Υποψηφιότητα Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία

Υποψηφιότητα Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία 


Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα ανακοινώσει επίσημα την προσεχή Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΜΘ, ο Μάρκος Μπόλαρης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ : ”ΑΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!” ΤΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ 90ΛΕΠΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!

POutina 

Μετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν “να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας”, άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια.

Νέος πρόεδρος των δικηγόρων της Αθήνας ο Βασίλης Αλεξανδρής με 70,67%

Νέος πρόεδρος των δικηγόρων της Αθήνας ο Βασίλης Αλεξανδρής με 70,67% 


O Βασίλης Αλεξανδρής αναδείχθηκε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συγκεντρώνοντας ποσοστό 70,67% έναντι 29,33% του αντιπάλου του και απερχόμενου προέδρου, Γιάννη Αδαμόπουλου.  

Ο Μαριάς "έφερε" τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή

Ο Μαριάς έφερε τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή 


Συζητείται αύριο στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχη Οικονομικών και Βουλευτή Ηρακλείου Νότη Μαριά.
Θέμα της ερώτησης είναι η επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανίας κ. Γκαουκ και οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Η τρόικα μπλοκάρει τη συμφωνία, ωθεί σε νέο μνημόνιο και ροκανίζει το πλεόνασμα

h-troika-mplokarei-th-symfwnia-wthei-se-neo-mnhmonio-kai-rokanizei-to-pleonasma 


Πρόκειται για την τελευταία, ίσως, φορά που οι εκβιασμοί τους περνάνε. Και είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Ο λόγος για τους ελεγκτές της τρόικας που εμφανίζονται αποφασισμένοι να πιέσουν μέχρι τέλους την ελληνική κυβέρνηση, ειδικά από τη στιγμή που ο συνδυασμός των θυσιών των πολιτών αλλά και της πολιτικής αναγκαιότητας βάζει στο ράφι τα σενάρια για νέα δημοσιονομικά μέτρα. 

Το νέο «όχι» της Γερμανίας

Το νέο «όχι» της Γερμανίας 


Νέο «όχι» της Γερμανικής Βουλής στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, όπως προκύπτει από την απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Στέφεν Καμπέντερ, σε σχετική ερώτηση του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke).

Όργια καθεστωτικής προπαγάνδας, δυόμισι μήνες πριν τις εκλογές…

Όργια καθεστωτικής προπαγάνδας, δυόμισι μήνες πριν τις εκλογές… 


Θυμάμαι τις εκλογές του 2000, τότε που γίνανε πράματα και θάματα και στο τέλος ο Σημίτης «νίκησε» με μια μονάδα διαφορά...
Τότε η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, αυτά δηλαδή που χαρακτηρίζονται καθεστωτικά είχαν κάνει όργια καθεστωτικής προπαγάνδας, ενάντια στον Καραμανλή και υπέρ του Σημίτη, φυσικά.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις Καμμένου – Λιλληκα μετά την συνάντηση τους

20140304-170939.jpg 


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργο Λιλλήκα. Μετά τη συνάντησή τους έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Ουκρανία: Τον ήξεραν καιρό οι ΗΠΑ τον νέο πρωθυπουργό…

 


Μετά την τηλεφωνική σύγκρουση μιάμιση ώρας ανάμεσα στους προέδρους των ΗΠΑ και της Ρωσίας και τις συνεχείς τηλεφωνικές επαφές ανάμεσα στους προέδρους και τους πρωθυπουργούς των χωρών της Δύσης μπας και συμφωνήσουν για το πώς πρέπει να χειριστούν την κρίση με τη Μόσχα, ήρθε η ώρα των ταξιδιών…

Ουκρανία: Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στη στρατιωτική βάση του Μπελμπέκ

Ο Ουκρανός επικεφαλής της βάσης τετ-α-τετ με ρώσο αξιωματικό 


Άοπλοι Ουκρανοί στρατιώτες επιχείρησαν να επανακαταλάβουν τον αεροδιάδρομο που ελέγχουν πάνοπλοι Ρώσοι στρατιώτες και εκείνοι πυροβόλησαν στον αέρα

Κουίκ: Επιστροφές φόρου σε... τρία χρόνια

Κουίκ: Επιστροφές φόρου σε... τρία χρόνια 


«Μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά το σύστημα TAXIS με την εφαρμογή υποβολής του Ε9 και της πίστωσης των πληρωμών αλλά και τη μεθοδευμένη κωλυσιεργία των επιστροφών των φόρων πέραν των τριών ετών».

Ο Πούτιν σταματά το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς και… απειλεί τις ΗΠΑ

vladimir-putin-ameriki-570 


«Ρελάνς» ετοιμάζεται να κάνει η Ρωσία η οποία μετά τις κυρώσεις που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για την διαχείριση της κρίσης στην Ουκρανία.
Η Μόσχα δεν φαίνεται να «φοβάται» από τις διατυπώσεις του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τόνισε πως «η Ρωσία βαδίζει στο λάθος μονοπάτι της Ιστορίας». Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως οι ΗΠΑ σκέφτονται να εφαρμόσουν διπλωματικά αντίποινα στη Ρωσία,

Πάει για δήμαρχος ο Πουπάκης;

 


Οι συζητήσεις του με τους ΑΝ.ΕΛ για ευρωβουλή και αυτοδιοίκηση

Μετά τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Γιώργο Παπανικολάου, άλλος ένας «γαλάζιος» ευρωβουλευτής είναι πολύ πιθανό να μπει στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στην περίπτωσή του όμως, δεν πρόκειται να ενεργήσει για λογαριασμό της ΝΔ, με την ηγεσία της οποίας τα έχει «σπάσει» προ πολλού,

Ανασύνταξη...

 


Ας δούμε τι έχουμε ως εδώ:
 
Έχουμε μιά τρόϊκα με τους εκπροσώπους της, αποφασισμένη να τραβήξει τις απαιτήσεις της στα άκρα, αδιαφορώντας για την ήδη ομολογημένη λάθος τακτική, και την κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση, που από αυτή προκαλείται.

Ουκραϊνα στη σλαβονική σημαίνει "σύνορο".

 


 Όλες οι ανατολικές και νότιες επαρχίες της Ουκρανίας μιλούν ρωσικά και είναι αμφίβολο αν αισθάνονται Ουκρανοί,μπορεί να μην θέλουν να διοικούνται από τη Μόσχα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θέλουν να διοικούνται από τους Ουνίτες μισο-Πολωνούς της Γαλικίας.

«Δεν διεκδίκησαν ποτέ και τίποτε!»

 

 Το βαρυσήμαντο άρθρο του Μανώλη Γλέζου στη Realnews για τις ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που δεν διεκδίκησαν ποτέ τις αποζημιώσεις:

«Γιατί μας χρωστάει η Γερμανία; Πόσα μας οφείλει; Ποιος προσδιόρισε τα ποσά; Γιατί είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να καταβάλει τα οφειλόμενα;

Το δεξί χέρι του Καραμανλή στον... Τσίπρα!

 

 Τον γνωστό επικοινωνιολόγο και πολιτικό αναλυτή Γιάννη Λούλη, του οποίου οι πολύ καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ και την αμερικανική πρεσβεία στη χώρα μας είναι γνωστές, έχει επιλέξει ο κ. Τσίπρας ως πολιτικό σύμβουλο, στο παρασκήνιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πούτιν: «Στην Ουκρανία έγινε πραξικόπημα»

Πούτιν: «Στην Ουκρανία έγινε πραξικόπημα» 


Συνέντευξη Τύπου σχετικά με το φλέγον ζήτημα της Ουκρανίας δίνει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αφού συγκέντρωσε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάνωντας λόγο για ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.