Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Είμαστε Πάντα Εδώ!!!!

 
 Θεσσαλονίκη 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε Πάντα Εδώ
Δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα !
Δίπλα σε κάθε οικογένεια !
Δε μας σταματούν οι λιποταξίες και ο "βρώμικος" πόλεμος των υποταγμένων
Το "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" φτώχειας και διαπλοκής το επιστρέφουμε σ'αυτούς.
Αγωνιζόμαστε και Υπερασπιζόμαστε,
τις Ζωές μας , το Μέλλον μας , την Πατρίδα μας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Συνεχίζουμε, Δυναμώνουμε , τους Νικάμε.

Παίρνουμε την Ελλάδα μας Πίσω.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης

πηγἠ:voltairosnews


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Το πολυνομοσχέδιο και οι «γενναίοι της υποταγής»

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο των δωσίλογων ανδρεικέλων: Λαιμητόμος για εκτέλεση νέων συμβολαίων θανάτου…

Σε αυτά τα «νέα συμβόλαια θανάτου» περιλαμβάνονται: Νέες σφαγές των μισθών (ολοκληρωτική ισοπέδωση), διάλυση του Ασφαλιστικού Συστήματος (ληξιαρχική πράξη θανάτου του), αφανισμός δικαιωμάτων των εργαζομένων, καταστροφή της κτηνοτροφίας, αφανισμός ολόκληρων παραγωγικών κλάδων και επαγγελμάτων (με πρώτους του φαρμακοποιούς και τους ταξιτζήδες) και πολλά άλλα…

Και το κακόγουστο πολιτικό κιτς της μεγίστης υποκρισίας και του αβυσσαλέου αμοραλισμού των «ανταρτών» καταλήγει στο γνωστό φινάλε: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…

Υπογραμμίζαμε στο προηγούμενο κείμενό μας:

"Αυτοί οι νέοι «αντάρτες» (όπως και οι προηγούμενοι) αφού υπέγραψαν και στήριξαν όλα τα «συμβόλαια θανάτου», αφού δολοφόνησαν την ελληνική κοινωνία και έγδαραν ζωντανό τον ελληνικό λαό, αφού είναι οι ίδιοι δωσίλογα ανδρείκελα του χειρίστου είδους, ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν και βρίσκονται μπροστά στο δικό τους θάνατο, «στασιάζουν»: Στα λόγια και όχι στην ΠΡΑΞΗ".

Η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ δεν άρεσε στον τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής

Να λοιπόν που υπάρχει ελπίδα για τους ψηφοφόρους της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για να δώσουν την απάντηση που πρέπει και να αντιμετωπίσουν τους κολαούζους, τους εραστές και τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Και αυτή η ευκαιρία είναι η καλύτερη δυνατή, αφού το τουρκικό προξενείο ήδη εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του από την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ για την θέση του περιφερειάρχη. Ίσως, μάλιστα, αυτή η (έντονη) δυσφορία του τούρκου προξένου (και της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής) να λειτουργεί και ως πυξίδα για τις εκλογές του Μαΐου, αφού οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν ήδη δώσει (άμεσα ή έμμεσα) τα σχετικά «διαπιστευτήρια» στον τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σαρνίτς, προκειμένου να τύχουν της συμπάθειάς του και να λάβουν μέρος των ψήφων από τους μουσουλμάνους της Θράκης που επηρεάζονται (ποικιλοτρόπως, αν και πάγια τακτική πίεσης είναι μέσω των ιμάμηδων την τελευταία Παρασκευή προ των εκλογών, όπου εξαπολύονται απειλές και για μη μουσουλμανική ταφή όσων δεν ακούσουν – υπακούσουν στις επιθυμίες του Αλλάχ (δηλαδή των ιμάμηδων και των ψευτομουφτήδων που βρίσκονται στην κατάσταση πληρωμών του τούρκου προξένου).

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το ΦΕΚ με τις υπογραφές των Απριλιανών και το όνομα του παραχαράκτη της Ελληνικής ιστορίας Νίκου Δήμου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – Είναι έγκυρο κύριε Δήμου; (Φωτό)

dimoy 


Είναι έγκυρο το ΦΕΚ που  κυκλοφορεί με τον Νίκο Δήμου να σχετίζεται με τους Απριλιανούς; Μπορεί να μας απαντήσει; Το όνομα το οποίο υπάρχει στο ΦΕΚ είναι το δικό του ή είναι τόσο μεγάλη η σύμπτωση του διορισμού ενός “Νίκου Δήμου” στη θέση του “Γενικού Γραμματέως της Διοικούσης Επιτροπής της Ενώσεων Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος”

Καμμένος: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα

Καμμένος: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα 


-Για πόλεμο κατά του κόμματός του έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ -Αιχμηρή κριτική κατά των βουλευτών που αποχώρησαν
Δριμύτατη επίθεση κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθαρίζοντας για μια κόμη φορά πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί τους «ούτε νεκρός».

ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ: Ανύπαρκτος ο Νταβρής - ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

 

 Αγρια κόντρα Νταβρή με Λαϊνιώτη στον Max Fm. Ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε "ανύπαρκτο" τον κ. Νταβρή και δήλωσε πως ήταν άνθρωπος της ίντριγκας και της πολιτικής ομαδούλας.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ραχήλ Μακρή: Η ομάδα των αποστατών είχε αρχηγό τον Νταβρή

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÅÐÉÊÁÉÑÙÍ ÅÑÙÔÇÓÅÙÍ ÓÔÇÍ ÂÏÕËÇ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Για «ανελέητο και ανήθικο πόλεμο που έφτανε και σε χυδαίους χαρακτηρισμούς από την πλευρά του υβριστή βουλευτή κ. Νταβρή» έκανε λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή μετά την αποχώρηση από το Κίνημα των Κώστα Γιοβανόπουλου και Χρυσούλας Γιαταγάνα και την ανεξαρτητοποίηση τους.

4 χρόνια σκλάβοι με την υπογραφή του

 


«Πριν από 193 χρόνια ένας λαός συγκρούστηκε με μια αυτοκρατορία, την οθωμανική, για τη λευτεριά του και την κέρδισε. Σήμερα ο λαός μας δίνει έναν αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία εγγυάται ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλύτερες μέρες».

Χρυσοβελώνη:Να εξηγήσουν γιατί δεν δίνουν τις έδρες τους

Χρυσοβελώνη:Να εξηγήσουν γιατί δεν δίνουν τις έδρες τους 


"Πραγματικά δεν κατανοώ τι εννοούν οι συνάδελφοι με την «πορεία προς το φως» την οποία υποτίθεται πως συνεχίζουν… Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους να σας εξηγήσουν.

Καμμένος σε Γιοβανόπουλο-Γιαταγάνα: Δεν εκβιαζόμαστε!

 


Με δριμύ τρόπο ανμτεπιτίθενται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών Κ. Γιοβανόπουλου και Χ.Γιαταγάνα. Πριν από λίγο με μια σκληρή ανακοίνωση κατά των δύο πρώην  βουλευτών το κόμμα του Πάνου Καμμένου μίλησε για αποστασία καλώντας τους δύο βουλευτές να επιστρέψουν την έδρα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ - Δηλώσεις - εμετός από Ρεπούση και Δήμου ανήμερα της 25ης Μαρτίου

-Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ): Μιλιταριστικός ο συμβολισμός της στρατιωτικής παρέλασης -Δήμου (Ποτάμι): Οι Έλληνες έκαναν θηριωδίες το ’21 - Η επανάσταση του ‘21 απέτυχε ολοκληρωτικά

Την ώρα που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία γιορτάζουν την εθνική παλιγγενεσία και τον 
Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Έλληνες πολιτικοί επιμένουν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους.
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η «συνήθης ύποπτη» κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Νίκος Δήμου από το «Ποτάμι» δυναμιτίζουν το κλίμα και με εμπρηστικές δηλώσεις προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Twitter, όπου έγραψε: «Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις. Δεξιά και πάσης Ελλάδος, υπεράνω κόστους», η κυρία Ρεπούση μίλησε στο Βήμα FM και εξέφρασε την αντίθεσή της στο υψηλό κόστος των παρελάσεων.

«Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι, σε συνθήκες λιτότητας, η κυβέρνηση αποφασίζει να επαναφέρει τα μηχανοκίνητα άρματα και τα μαχητικά αεροπλάνα στις παρελάσεις», είπε η κ. Ρεπούση.

Κατάντησαν την Ελλάδα κακέκτυπο των «πολιτισμένων» δυτικών χωρών

Κατάντησαν την Ελλάδα κακέκτυπο των «πολιτισμένων» δυτικών χωρών
Παραδίδουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα της φτώχειας και της μιζέριας. Της κατάπτωσης και της κατάθλιψης. Την Ελλάδα της ηττοπάθειας και του σκοταδισμού.
Την Ελλάδα των αξιών και των παραδόσεων, την Ελλάδα του πολιτισμού, των τεχνών και των επιστημών, την Ελλάδα της ορθοδοξίας, της οικογένειας, μα πάνω από όλα της αγάπης για την πατρίδα...
Αυτή την Ελλάδα κληρονομήσαμε, μα ας αναρωτηθούμε όλοι, ποια Ελλάδα παραδίδουμε στα παιδιά μας;
Την Ελλάδα της φτώχειας και της μιζέριας. Την Ελλάδα της κατάπτωσης και της κατάθλιψης. Την Ελλάδα της ηττοπάθειας και του σκοταδισμού. Την Ελλάδα της αθεΐας που κάποιοι επέβαλαν ως μόδα της εποχής, της απιστίας και των διαζυγίων, της υπογεννητικότητας-με τους θανάτους να ξεπερνούν πλέον σε ετήσια βάση τις γεννήσεις, την παγκοσμιοποιημένη Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει σύνορα, που πρέπει να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των νονών της λαθρομετανάστευσης και των ναρκωτικών, που δεν πρέπει να έχει τη δική της σκέψη, τη δική της άποψη, τη δική της φωνή. Την Ελλάδα που έπαψε να διεκδικεί!
Να διεκδικεί και να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο.

Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό..

Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και μου λεν' οι πουλημένοι πότε να την αναρτώ!
Ποιοί;
Τα ξόανα των ξένων σημαιών!
Τα δουλικά της τρόϊκας!

Νομίζουν ότι "βάσει νόμου" τους έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να ορίζουν αυτοί, ποιές ημέρες και σε ποιούς χώρους μπορούμε να αναρτούμε την ελληνική σημαία, για να προστατευτεί τάχα το ιερό σύμβολο από αλόγιστη χρήση, που μπορεί να επιφέρει υποβάθμιση της σημασίας και της συμβολικής του αξίας!

Και το λένε αυτοί που δεν ντρέπονται να αναρτούν νυχθημερόν την σημαία μας στην ξενόδουλη πιά Βουλή των Ελλήνων και στα υπουργεία που λειτουργούν κάτω από την εποπτεία ξένων επιτρόπων!

Αυτοί οι υπουργοί, που έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη το στρινγκ της Πάολας (συμπαθέστατη και εξαιρετική στην δουλειά που κάνει), παρά το εθνικό μας σύμβολο!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ως πότε θα «ανήκομεν εις την», διεφθαρμένη πόρνη, «Δύσιν»;


20140324-195832.jpg«Το χαράτσι, τα παιδιά
μοναχός να κρίνεις
άλλο να στα παίρνουνε
κι άλλο να τα δίνεις»
Κ. Βάρναλης

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιος
Δάσκαλος, Κιλκίς

Γύρω στο 970μ.Χ., ένα παπικό κάθαρμα, ονόματι Λιουτπράνδος, «επίσκοπος» Κρεμόνας, αποστέλλεται στην Πόλη από τον αυτοκράτορα Όθωνα Α’ της Γερμανίας. (Είναι η δεύτερη αποστολή του. Είκοσι χρόνια πριν, το 949, εγκωμίαζε με ενθουσιώδεις μεγαλοστομίες τους Βυζαντινούς. «Ξεπερνούν όλα τα έθνη σε πλούτο και παιδεία», έγραφε τότε). Την δεύτερη φορά, ευρισκόμενος προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία ενίσχυσης της παπικής προπαγάνδας και διασυρμού του Βυζαντίου στη Δύση, γράφει με πρωτοφανές μίσος κατά των Ελλήνων.

Το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” κυβερνά, βολεύει τα “δικά μας παιδιά” και διεκδικεί Δήμους


20140319-dt-gel-ionias-01
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου και του Χρήστου Πρωτόπαπα, όχι μόνο εξακολουθεί να κυβερνά αλλά, παράλληλα, και να διορίζει και να διεκδικεί δημαρχιακούς θώκους με βολέματα «ημετέρων»!
Ο κύριος στα δεξιά είναι ο κύριος Παναγιώτης Μανούρης, διευθύνων σύμβουλος στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ και υποψήφιος δήμαρχος στη Νέα Ιωνία. Ο κύριος στα αριστερά είναι ο κ. Καναβός δημοτικός σύμβουλος της ΠΑΣΟΚικής παράταξης του κυρίου Μανούρη.
Ο κύριος Μανούρης διορίσθηκε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ (τότε ΕΙΝ) από την κυρία Δαιμαντοπούλου με τις ευλογίες του κυρίου Πρωτόπαππα και ακόμη παραμένει.

Η ΕΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ



Από το 1974 έως το 2009, δηλαδή κατά τη διάρκεια της επάρατης Μεταπολίτευσης, οι δυο πυλώνες στήριξης της σαθρής και φαύλης, κατ΄ όνομα και μόνο Δημοκρατίας μας, ήταν τα δυο κόμματα εξουσίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών - μεγαλοεκδοτών, που αλληλοϋποστηρίχτηκαν στο μεγάλο φαγοπότι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπαγωγή της πατρίδος μας στα Μνημόνια και τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει αυτή η πολιτική. Έτσι, από τη μια μεριά, αυτά τα πολιτικά αποβράσματα αυτών των δυο κομμάτων, τα οποία ενέχονται σε όλα τα οικονομικά σκάνδαλα της σύγχρονης εποχής μας, αφού έβαλαν βαθειά το χέρι στο βάζο με το μέλι του δημοσίου χρήματος καθ΄ όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, στην πενταετία

Σκανδαλώδη ρουσφέτια ΑδωνoΜπουμπούκου σε συνεργάτες! Όλα τα ντοκουμέντα!


Ενώ ο κύριος Γεωργιάδης απαιτεί απο τους γιατρούς να σταματήσουν την ιδιωτική τους δραστηριότητα…

Ενώ απαγορεύεται στους συνεργάτες υπουργών να ασκούν παράλληλη δραστηριότητα…

Ο κύριος Γεωργιαδης με υπουργικές αποφάσεις, δίνει το ελεύθερο στους εκλεκτούς του να έχουν τις προσωπικές τους δουλειές!

Νόμιμο; Ναι. Ηθικό; Ανάλογα με τον κώδικα αξιών καθενός. Εξοργιστικό; Σίγουρα.
Να τον χαίρονται.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εγκαταλείπει τον Σπηλιωτόπουλο

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εγκαταλείπει τον Σπηλιωτόπουλο 

Αντιμέτωπος με δύο αναπάντεχους πονοκεφάλους βρίσκεται ο Αρης Σπηλιωτόπουλος την ώρα που παλεύει να ανατρέψει τα δημοσκοπικά δεδομένα, που φέρνουν τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη θέση, αλλά και να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας για την είσοδό του στον δεύτερο γύρο.

Tα βρίσκουν Νταβρής με Νέα Δημοκρατία!

 


Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία προσχώρησης

Εντονη είναι η φημολογία περί του ότι ο Γιώργος Νταβρής, που εξελέγη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στην Αχαΐα και αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, βρίσκεται πιο κοντά παρά ποτέ στη Νέα Δημοκρατία.

Σε διάταξη εκλογών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

se-diataksh-eklogwn-oi-aneksarthtoi-ellhnes 


Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αποφασίστηκε η μετατροπή των συντονιστικών επιτροπών των ΑΝΕΛ σε επιτροπές εκλογικού αγώνα μέχρι την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Όταν ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα πάντα τότε ίσως να καταλάβεις το ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξες εσύ που τους ψήφισες...!!!


Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο...
Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά...

Όταν θα λες κι ευχαριστώ για το αμφιβόλου ποιότητας νερό που θα σου δίνουν οι ιδιώτες στους οποίους θα ανήκει....
Όταν ακόμη και η συλλογή βρόχινου νερού θα αποτελεί αδίκημα για να πρέπει να πληρώσεις για τον μικρό σου μπαχτσέ...
Όταν δεν θα μπορείς ούτε ντοματιά να φυτεύσεις αν δεν αγοράσεις τους σπόρους μιας χρήσης που μόνο οι πολυεθνικές τους θα σου πουλάνε....

Όταν θα τρως φρούτα χωρίς βιταμίνες γιατί θα θεωρούνται τοξικές από τον Κώδικα Alimentarious και αν δεν έχεις φράγκα να αγοράσεις τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου πουλάνε χρυσάφι, το σώμα σου και το μυαλό σου θα υπολειτουργούν....

Η Κρήτη "κραύγασε" κατά των χημικών

Η Κρήτη κραύγασε κατά των χημικών 


Το μήνυμά της ενάντια στην καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο έστειλε ολόκληρη η Κρήτη από το Αρκάδι κατά τη διάρκεια της Παγκρήτιας διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Κυριακής.
Η Κρήτη κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα στο μαρτυρικό Αρκάδι όπου πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία για την καταστροφή των χημικών της Συρίας.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Τέρενς Κουίκ

kouik terens 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ρίχνουν τα βαριά τους χαρτιά στις περιφερειακές εκλογές. Έτσι, μετά την υποψηφιότητα του Παύλου Χαϊκάλη για την περιφέρεια Αττικής, έρχεται η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Καμμένος: Επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού

Καμμένος: Επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού 


Δήλωση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
«O Ελληνισμός την 25η Μαρτίου εορτάζει την επέτειο της Επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό, ενάντια στον κατακτητή», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα σήμερα βιώνει την οικονομική κατοχή, που επέβαλαν οι δανειστές.

Στην Αθήνα η αφέντρα του Τόνι και του Μπένι...

Στην Αθήνα η Άγκελα Μέρκελ
Επίσκεψη στην Αθήνα και, μάλιστα, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες προγραμματίζει η γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να στηρίξει εμπράκτως την δικομματική κυβέρνηση.
Η επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα αλλά και η βούληση της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει, άμεσα, όλες τις εκκρεμότητες (ψήφιση νομοσχεδίου στη Βουλή μέχρι τις 31 Μαρτίου, έκδοση εφαρμοστικών εγκυκλίων κ.α.) φαίνεται ότι οδήγησε το Βερολίνο να οριστικοποιήσει την έλευση Μέρκελ στην Αθήνα.
Ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που αναμένεται κι αυτός να δώσει το "παρών" στη διμερή συνάντηση με τη γερμανίδα Καγκελάριο, επενδύουν σημαντικά σε αυτή την επίσκεψη, έστω κι αν η Άγκελα Μέρκελ δεν απολαμβάνει υψηλής δημοφιλίας στην Ελλάδα. Το αντίθετο συμβαίνει!

Wall Street Journal: Η Ελλάδα πλέον κινείται στον δικό της «σκοπό»


wsj 
 
Η Ελλάδα είναι πια σε θέση να έχει τον έλεγχο, εκτιμά η αμερικανική οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal, σε ηλεκτρονικό δημοσίευμα με τίτλο «Greece able to call its own tune».
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η κρίση της ευρωζώνης ξεκίνησε στην Ελλάδα και δεν θα λήξει μέχρις ότου εξαλειφθούν οι αμφιβολίες για τις προοπτικές της Ελλάδας. Το ότι αυτό απέχει ακόμα, κατέστη σαφές στην τελευταία επιθεώρηση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, την πιο μακροχρόνια και δυσκολότερη μέχρι σήμερα.
Μετά από επτά μήνες διαπραγματευσεων, η τρόικα κατέληξε την προηγουμένη εβδομάδα σε συμφωνία η οποία θα πρέπει να επισημοποιηθεί από τους υπουργούς Οικονομικών της ΕΕ τον επόμενο μήνα. Η συμφωνία αυτή ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση 8 δισ. ευρώ που απαιτούνται για την αποπληρωμή ομολόγων που λήγουν.

Τελικά Κολοκοτρώνη θα παρελάσεις στην Κωνσταντινούπολη;

Που να ήξερες Θεοδωράκη ότι οι σημερινές παρελάσεις γίνονται με προσκλήσεις, διαπιστευτήρια και αυξημένα αστυνομικά μέτρα;

Ή θα γελούσες ή θα έκλαιγες ή θα έπαιρνες όλα σβάρνα και ο Θεός βοηθός;

Τελικά σε εκείνον τον Λόγο στην Πνύκα σου βγήκαν πολλοί καημοί.

¨Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας, και έρχομαι να σας ειπώ, όσα εις τον καιρό του αγώνος και προ αυτού και ύστερα απ' αυτόν ο ίδιος επαρατήρησα, και απ' αυτά να κάμωμε συμπερασμούς και δια την μέλλουσαν ευτυχίαν σας, μολονότι ο Θεός μόνος ηξεύρει τα μέλλοντα¨

Θεοδωράκη, τι σε έκοπτε να νοίαζεσαι από τότε για το μέλλον μας;

Είναι ντροπή να γιορτάζεις την ελευθερία σου, δεμένος με αλυσίδες...

Ψεύτες και Αμαρτωλοί 
Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Το σωστό θα ήταν να απαγορευτούν διά νόμου οι εθνικές επέτειοι της Ελλάδας. Ποιος ο λόγος να τιμάς την γενιά του ΟΧΙ αλλά και τα φρικιά του 1821 που πήραν το καριοφίλι μην αντέχοντας άλλο την καταπίεση. Τιμάς τους προγόνους σου με τις αποφάσεις που έχεις πάρει εσύ στην ζωή σου και όχι με τυμπανοκρουσίες οι οποίες μάλιστα σε θέλουν μακρυά από την τελετή για να έχουν την ησυχία τους τα πολιτικά λαμόγια που παίρνουν θέση στην εξέδρα των επισήμων. 
Είναι σαν η Χούντα των Συνταγματαρχών να όριζε ως εθνική επέτειο την εξέγερση του Πολυτεχνείου και την ημέρα απελευθέρωσης των τελευταίων πολιτικών εξόριστων. Το ίδιο ακριβώς φαντάζει η συνέχιση των εορτασμών τόσο της 28ης Οκτωβρίου όσο και της 25ης Μαρτίου όσο η χώρα βρίσκεται και θα βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή.

Η Κριμαία (Ταυρίδα), αρχή της παγκόσμιας ανατροπής


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Δεκαπέντε χρόνια από την εγκληματική επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, φαίνεται πως κάτι σημαντικό αλλάζει στις παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, μια εξέλιξη που δεν την είχαν υπολογίσει οι σχεδιαστές της Νέας Τάξης και της υποδούλωσης των λαών στα ψυχοκτόνα σχέδια τους.

Μετά την κατάνευση της ΕΣΣΔ, ο διπολισμός κατέρρευσε και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόβαλαν σαν ο παγκόσμιος πλανητάρχης ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση ασχολούνταν με την αφομοίωση και δορυφοροποίηση της ανατολικής Ευρώπης από την Γερμανία.
Εικοσιπέντε σχεδόν χρόνια μετά και ενώ φάνηκε πως θα κυριαρχούσαν απόλυτα οι ταγοί της Νέας Τάξης καθώς «έπαιζαν μονότερμα», τα πράγματα έχουν ανατραπεί δραματικά σε σημείο που κανείς δεν θα το φαντάζονταν στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα.
Τότε είχε κυριαρχήσει η ψευδαίσθηση της παγκόσμιας συμφιλίωσης και ειρήνης, βασισμένη όμως στην κυριαρχία της Νέας Τάξης που έδειξε με την πρώτη ευκαιρία τα «δόντια» της στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και όχι μόνο, ( η ιστορία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας ακόμα δεν έχει γραφτεί και πολλά σημεία παραμένουν «σκοτεινά» κυρίως όσον αφόρα τον υπονομευτικό ρόλο της Γερμανίας).

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ετοιμος να πάει στην Ν.Δ ο Νταβρής;


Της ΛΩΡΑΣ ΙΩANNΟY 


 «θα είμαι παρών σε ένα ενωτικό προσκλητήριο»

Ανοικτός να στηρίξει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας εμφανίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής, που διεγράφη τον.... Ιανουάριο του 2014 από τους Ανεξάρτητους Ελληνες διά...χειρός Πανου Καμμένου.

Καμμένος: Συνεννοούνται στην πλάτη του ελληνικού λαού

Καμμένος: Συνεννοούνται στην πλάτη του ελληνικού λαού

«Είναι πασιφανές ότι υπάρχει συνεννόηση των κομμάτων της συγκυβέρνησης στην πλάτη του ελληνικού λαού» τονίζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου.

Εξόρυξη Χρυσού-Το μέλλον της Χαλκιδικής...

Σε σύγκριση με την αχανή και αραιοκατοικημένη Μοντάνα,η Χαλκιδική μας είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρή και πυκνοκατοικημένη, για να σηκώσει αυτό το τερατούργημα που λέγεται ανοιχτή εξόρυξη χρυσού.

Ας μη καταδικάσουμε για πάντα το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.










Πηγή: Ιερισσιώτες

Και οι κοινοβουλευτικές κότες ξεφεύγουν από το κοτέτσι…

Αυτές οι παραστάσεις με τις μαϊμούδες των κομμάτων που …στασιάζουν, πριν από κρίσιμες ψηφοφορίες στην κατοχική Βουλή, έχουν γίνει επιδημία… 

Βροντούν και αστράφτουν οι «στασιαστές» στο εσωτερικό των κομμάτων τους, αλλά όταν έρθει η 
ώρα των ψηφοφοριών οι βροντές και αστραπές μετατρέπονται σε κακαρίσματα: Γίνονται κότες και λένε ΝΑΙ σε όλα… 

Και σήμερα, λοιπόν, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τουλάχιστον πέντε βουλευτές απειλούν ευθέως να καταψηφίσουν τη ρύθμιση για το φρέσκο γάλα… 

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι «στασιαστές» είναι περισσότεροι, αλλά δεν έχουν εκφραστεί δημοσίως… 

Αναμφίβολα το ναυάγιο του κυβερνητικού σκάφους δημιουργεί και αυξάνει τους «στασιαστές» στο πλήρωμα: Μπροστά στον κίνδυνο του εξαφανισμού το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εξεγείρεται… 

Ιδιαίτερα αυτή η παραμορφωτική αγωνία αποτυπώνεται στα πρόσωπα των πασόκων: Εδώ το «πλήρωμα» είναι ήδη στο τρικυμισμένο πέλαγος χωρίς σωσίβια… 

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.


κωστας παντελακηςΤου Κώστα Παντελάκη*

Θαύμα - θαύμα, το κράτος μας μπαίνει στον ίσιο δρόμο, οι πελατειακές σχέσεις των προηγουμένων δεκαετιών μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Μετά τις μπαρούφες τής -τότε-"αλλαγής" με την αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή, τώρα έχουμε το κοινωνικό μέρισμα.
Υποστήριξη σε κομματικούς πελάτες- υποψήφιους ψηφοφόρους, αδιαφορία βεβαίως γιά τούς είλωτες - θύματα του Ιδιωτικού Τομέα που τούς έχουν Εξολοθρεύσει.
Κατά πάγια τακτική, οι προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος το προεκλογικό "βοήθημα",έχουν καθοριστεί-μαγειρευτεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ελάχιστοι να δικαιούνται πολύ μικρά ποσά και ακόμη λιγότεροι να τα εισπράξουν στο τέλος, επειδή είτε θα καταλήξουν σε συμψηφισμό με οφειλές τους προς το δημόσιο είτε θα κατασχεθούν.
Η μεθόδευση είναι δεδομένη, η τακτική γνωστή και αθλία.

5 ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ...

Ένας φαινομενικά «αθώος» και παροδικός πόνος μπορεί στην πραγματικότητα να κρύβει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο πόνος είναι ένας τρόπος να μας δείξει ...
το σώμα μας ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε πώς να ερμηνεύσουμε τα ανησυχητικά σημάδια για να αποφύγουμε την επίσκεψη στα επείγοντα. 

1. Πόνος στο στήθος 

Ο πόνος στο στήθος ανήκει στις πρώιμες ενδείξεις του εμφράγματος. Όταν συνδυάζεται με τη δύσπνοια και τον πόνο στα άνω άκρα, επιβάλλεται η άμεση παραπομπή σε γιατρό. 

Στο 9% στέλνει τη ΝΔ η διάθεση του κόσμου για εκδίκηση (upd)




Mίσος!
Είναι το μοναδικό συναίσθημα που επικρατεί στην κοινή γνώμη για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Γι΄ αυτό και έχουν επιστρατευθεί μουσαντένιοι δημοσκόποι σε μια προσπάθεια μέσα από μιά επικοινωνιακή καταιγίδα ψευδογκάλοπ να μην κατρακυλήσει η ΝΔ στο 9%-ποσοστό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτό που δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις.
Σαν συνομωσία απλώνεται από στόμα σε στόμα, από άνθρωπο σε ανθρώπο, από σκύλο σε σκύλο, από γειτονιά σε γειτονιά, από χωριό σε χωριό, από κωμόπολη σε κωμόπολη, από πόλη σε πόλη, σε κάθε σπιθαμή της Ελλάδας.
Η οργή είναι σιωπηλή και το μίσος μουγκό. Είναι η εκδίκηση για το πρωτογενές πλεόνασμα του Άουσβιτς που περιμένει τον Κόκκινο Μάιο των ευρωεκλογών για να εκτονωθεί στην κάλπη. Κι όσο οι σεσημασμένοι μηντιάρχες μοστράρουν τα 500 εκατομμύρια που τάχα μοιράζει η κυβέρνηση τόσο το ΜΙΣΟΣ θεριεύει. Και το σιωπηλό στοίχημα διαχέεται παντού: Όχι πάνω από 9% στην ΝΔ και 5% στην ΕΛΙΑ.
ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 25%, η Χρυσή Αυγή με το Ποτάμι στο 12%. Τα δύο αυτά κόμματα λεηλατούν ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Θεοδωράκης είναι οι εμφανίσεις των στελεχών του κάποιοι από τους οποίους είναι επικίνδυνοι για το κόμμα, όπως ο καθηγητής που βγήκε χθες στον Ευαγγελάτο για λογαριασμό του Ποταμιού και υποστήριξε ότι ο διεφθαρμένος ΟΠΑΠ έπρεπε να παραμείνει κρατικός για να ταίζει τα λαμόγια των ΜΜΕ ένα σκασμό εκατομμύρια. Ο καθηγητής βρήκε "ληστρικό" το ποσό που πουλήθηκε ο ατιμασμένος Οργανισμός!
Όλα τα περιμέναμε αλλά όχι και κρατιστές στο Ποτάμι, για χάρη του διεφθαρμένου ΟΠΑΠ ο οποίος τάιζε με ένα σκασμό εκατομμύρια ακόμη και τον τελευταίο τραχανοπλαγιά που υποδύονταν τον εκδότη.
Τέλος πάντων τις τελευταίες ώρες γίνεται μια μεγάλη κινητοποίηση ώστε να πειστεί και η Γιάννα Αγγελοπούλου να κατέβει με δικό της πολιτικό φορέα ώστε να βρουν καταφύγιο οι ταλαίπωροι νοικοκυραίοι της δεξιάς που δεν θέλουν να βλέπουν το κόμμα τους ούτε ζωγραφιστό.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τις οικογένειες των ανθρώπων του ιδιωτικού τομέα για χάρη του δημοσίου και στην τελική κατέστρεψαν τις ζωές όλων μας. Είναι πρόκληση να κάνουν λόγο για πρωτογενές πλεόνασμα όταν αυτό είναι προιόν του απέραντου Άουσβιτς που είχαν στήσει με τις ουρές των μελλοθανάτων της ΔΕΗ-χαράτσι.
Η ΝΔ λοιπόν βρίσκεται στο 9% και ο Μάιος είναι πολύ κοντά για να χάφτουμε τα παραμύθια των κρατιστών που μας κυβερνάνε...


News Desk

Η ευλογία αλλά και η κατάρα του έθνους. Του Σάββα Καλεντερίδη

Ευλογία είναι η γεωπολιτική αξία του ελληνικού χώρου, ενώ κατάρα είναι το ενδιαφέρον των μεγάλων δυνάμεων γι' αυτόν, που προκαλούν τις εθνικές τραγωδίες και τους εθνικούς διχασμούς, όπως η καταδίκη και η φυλάκιση του Κολοκοτρώνη από ξενοκίνητους προδότες.

Παραμονές της επετείου της Εθνεγερσίας, μια μέρα μετά τη μαύρη επέτειο της απολογίας του Κολοκοτρώνη στο δικαστήριο που τον καταδίκασε, και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίση στην Ουκρανία, η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ενός νέου τύπου Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να ανασύρουμε από τη μνήμη μας αυτό που αποκαλείται «κατάρα του έθνους».

Σάλπισμα επανάστασης στην Ιερισσό

20140322-164124.jpg
Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ & ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ :
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 1821
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΙΕΡΙΣΣΟΥ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 50 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...

Περιουσία αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του αγγλόφωνου ...
Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης, The National Herald.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έρευνα δείχνει ότι πρόκειται για επιχειρηματίες, επιστήμονες και επενδυτές από κάθε κλάδο και τομέα.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ γνωστά στην Ομογένεια, και άλλα όχι, ενώ αρκετά ήταν στον κατάλογο και τα περασμένα χρόνια.

Η ομογενειακή εφημερίδα δημοσιεύει τον κατάλογο με όλα τα ονόματα των 50 ομογενών, την ηλικία τους, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς κλάδους που δραστηριοποιούνται, καθώς και το χρηματικό ποσό της συνολικής περιουσίας τους.

Η τελευταία παπάρα του χοντρού

venizelos_2

Όποιος έχει δει τον Βενιζέλο να τρώει, ξέρει κάτι παραπάνω για το χαρακτήρα του.

Αδηφάγος με την εξουσία, αεροφάγος στην πολιτική σκηνή, αφού δεν αφήνει κανέναν άλλον να ακουμπήσει αξίωμα ή να μιλήσει.

Η τελευταία παπάρα του χοντρού είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει τάχα ο εαυτός του ή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά η διάσωση της χώρας.

Προσφέρει υπηρεσία.

Σιγά μην κλάψω.

Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Όλοι λένε πως τώρα είναι η ώρα να βγούμε φουλ στις αγορές. Είναι το τάιμινγκ καλό.

Ενώ μια εκδοσούλα θα είναι φύλο συκής ότι δανειζόμαστε ομαλά. Έτσι θα μπορεί η ΕΚΤ να «γυρίσει» τα ομόλογα που κρατάει και θα γλυτώσουμε πέντε δις που δεν θα χρειαστεί να βρεθούν με μέτρα.

Μόνο ο χοντρός δεν βιάζεται. Χρειάζονται, λέει, προσεκτικά βήματα.