Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Επίθεση της ΝΔ κατά της Ορθοδοξίας – Φ.Πιπιλή: Τάχθηκε υπέρ του Ν.Δήμου που εξεμέτισε κατά του Αγίου Φωτός


Επίθεση της ΝΔ κατά της Ορθοδοξίας – Φ.Πιπιλή: Τάχθηκε υπέρ του Ν.Δήμου που εξεμέτισε κατά του Αγίου Φωτός

SamPipiliL

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΤΑΜΙΟΥ»! – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ»

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, τώρα στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας και υπερασπίζεται τις απόψεις του Νίκου Δήμου και του «Ποταμιού» κατά του Αγίου Φωτός, προφανώς απηχώντας τις θέσεις του κόμματός της και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά!

Καπερνάρος: Έχουμε επικοινωνιακή χούντα άνευ προηγουμένου


Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Βασίλη Καπερνάρου σχετικά με τις δημοσκοπήσεις για το Δήμο της Αθήνας.

Επίθεση Μιχαλολιάκου στον Αρβανιτόπουλο για την παρουσία του δίπλα στον Μώραλη


Να πει «ο ίδιος τι θέλει» κάλεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος τον Κ. Αρβανιτόπουλο με αφορμή την παρουσία του υπουργού Παιδείας στην εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.

Στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης ο Χάρης Παπαγεωργίου


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης του «Θεσσαλονίκη Ψηλά» επισκέφτηκε τις κεντρικές αγορές Καπάνι , Μοδιάνο και Λουλουδάκια για τις καθιερωμένες ευχές του Πάσχα με τους καταστηματάρχες και το καταναλωτικό κοινό.

Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου

Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου

Τρία κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου, με μακροχρόνια και πολύ σπουδαία προσφορά στην τοπική κοινωνία, το Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο και τις «Ασπρες Πεταλούδες»- επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πίσω λαμόγια, ελλαδεμποροι, παραδοπιστοι, ανελληνιστα παχυδερμα, ρουφιάνοι των αδίκων, σφαγείς των αδυνάτων…

20140418-200429.jpg

Το αιώνιο πρότυπο της αποθεωσης του Ελληνισμού τα είπε όλα. Κάποια στιγμή θα τον ακούσουμε…

ΒΙΝΤΕΟ-Η... φλεγόμενη Τούμπα από ψηλά

ΒΙΝΤΕΟ-Η... φλεγόμενη Τούμπα από ψηλά

Το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟK, σας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό βίντεο από τον ημιτελικό εναντίον του Ολυμπιακού τραβηγμένο από τις “ιπτάμενες” κάμερές του.

Εκλογές το Φθινόπωρο σχεδιάζουν Σαμαράς - Βενιζέλος

Εκλογές το Φθινόπωρο σχεδιάζουν Σαμαράς - Βενιζέλος

«Κλειδιά» η συμφωνία για το χρέος και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Αν και δημοσίως οι δύο κυβερνητικοί εταίροι διαμηνύουν πως η δικομματική θα εξαντλήσει την τετραετία, είναι προφανές πως με την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν θα αντέξουν μέχρι το 2016.

Οι «Καραμανλικοί» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Ανθ’ υμών, Γουλιμήδες»!

Ο Κώστας Καραμανλής με τον Ευάγγελο Αντώναρο

Εξαιρετικά καυστικό ήταν το σχόλιο των «καραμανλικών» για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Ο Ευάγγελος Αντώναρος, που ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, ανέλαβε με προσωπικό του σχόλιο στο Twitter να τοποθετηθεί. Και «έγραψε» με το μήνυμά του:

Τέλος οι συνταξιούχοι κάτω των 62 ετών

Τέλος οι συνταξιούχοι κάτω των 62 ετών

Αλλαγές στις συντάξεις, στις εισφορές και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης με...συνταγή Βερολίνου περιλαμβάνει η ατζέντα σειράς νέων ρυθμίσεων που προετοιμάζονται στο ασφαλιστικό.

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Καβάλα


«Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», είναι το πραγματικό ποτάμι της ανατροπής. Το σύνθημά μας, είναι πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ειδικός γραμματέας αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος επισκέφτηκε την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 την Καβάλα,

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αγριο κράξιμο! -Έγινε το «έλα να δεις» στην εκκλησία που πήγε ο Παπανδρέου!


Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, οι πιστοί παρακολουθούν την Ακολουθία των Παθών

Ώσπου αίφνης μία... αναπάντεχη άφιξη στρέφει την προσοχή τους στην είσοδο...

Κάτι μυρίζει άσχημα στην ατμόσφαιρα


Μια άσχημη οσμή υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα διεθνώς. Είναι η οσμή από τον πολιτισμό που σαπίζει και πεθαίνει. Τον πολιτισμό της βιομηχανικής εποχής. Ήδη έχουμε περάσει στην χρηματοπιστωτική εποχή.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

megali

Την Παρασκευή, στέλνεται ο Ιησούς δέσμιος από τον Καϊάφα στον τότε ηγεμόνα της Ιουδαίας Πόντιο Πιλάτο.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο επαναστατικός Επιτάφιος της Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου! (Φωτό)

20140418-164026.jpg

To θρησκευτικοπολιτικό σύνθημα που βλέπετε κοσμεί τον Επιτάφιο του ιερού ναού της Ζωοδόχου Πηγής,Μητροπόλης του Αγρινίου!

Θύελλα για το «Nein» της Μέρκελ στις γερμανικές αποζημιώσεις




Σάλο προκαλεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real που θα κυκλοφορήσει αύριο με τίτλο «Nein» της Μέρκελ στις αποζημιώσεις!» και το οποίο εκθέτει την κυβέρνηση και τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Η Realnews απευθύνθηκε σε εκπρόσωπο της Μέρκελ, που απαντά για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις, ενώ παράλληλα στο ρεπορτάζ έχει και την πρώτη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης.
Η καγκελαρία δηλώνει προκλητικά: "Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαδικασία στην οποία οι κυβερνήσεις ή μεμονωμένα μέλη τους, όπως οι υπουργοί Εξωτερικών, θα διαπραγματευτούν για το θέμα αυτό".