Σάββατο 3 Μαΐου 2014

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας
Παρακμιακά και σηπόμενα καθεστώτα πληρώνουν αδρά την ανοησία. Είναι το μόνο «όπλο» που τους έχει απομείνει: Να βομβαρδίζουν την κοινωνία με τόνους ψεύδους και ανοησίας, όχι μόνο για να αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν, όχι μόνο για να προβοκάρουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες και ζυμώσεις, αλλά και για να αποκτηνώνουν και δολοφονούν τη σκέψη και τη ψυχή μας.

Οι πομποί όλων αυτών των ρύπων είναι τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά. Εκεί συνωστίζονται, σε ένα αχαλίνωτο ανταγωνισμό βλακείας και προβοκάτσιας, όλοι οι ακριβοπληρωμένοι φελλοί: κοπριά που πληρώνεται σαν χρυσάφι.

Στην πρωτοπορία βρίσκεται η δημοσιογραφική «συμμορία» του mega: Το μεγάλο κανάλι των «νταβάδων».

Αυτή η «συμμορία» πληρώνεται αδρά για να στηρίζει αφηνιασμένα το σύγχρονο φασισμό του 4ου Ράιχ και τα εγχώρια ανδρείκελά του: Την κυβερνητική «συμμορία»...

Αυτός είναι ο παιδεραστής – παιδίατρος, που το υπουργείο υγείας τον αγκάλιαζε με την εμπιστοσύνη του.

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο παιδίατρος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
Ο παιδεραστής γιατρός των Ιωαννίνων, βουλγαρικης υπηκοότητας. Συμβεβλημένος με τον
ΕΟΠΥΥ. 
Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 47χρονου παιδίατρου που συνελήφθη στις 28 Απριλίου στα Ιωάννινα με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας ύστερα από εξάμηνη έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Πρόκειται για τον Ζβετλοζάρ Ζαχάριεφ από τη Βουλγαρία, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο ιατρείο του.

To ασφαλιστικό Αουσβιτς του ΟΑΕΕ

Από τον Δημήτρη Κατσαγάνη  
Η μεγαλύτερη ασφαλιστική «βόμβα» που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στη χώρα έχει όνομα.
Λέγεται ΟΑΕΕ και αφορά τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους.
Το «Κ» συγκέντρωσε τέσσερις... χτυπητές παράδοξες ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούν καθημερινά οι περισσότεροι από τους 440.000 άμεσα ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς καμία ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ ξεμακραίνει ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να πάρουν κάποια στιγμή μια σύνταξη.

Μαζί τους σε αυτές τις «ιστορίες» πρωταγωνιστούν άλλοι 560.000 έμμεσα ασφαλισμένοι συγγενείς τους. Με άλλα λόγια, 1 εκατομμύριο ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ βρίσκονται εκτός του εθνικού συστήματος υγείας αυτήν τη στιγμή. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά από το Ινστιτούτο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) επισημαίνουν άλλους τέσσερις μύθους που «βαραίνουν» άδικα τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός εχθρός του ΚΚΕ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Εξ οικείων τα βέλη» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Εκεί παραπέμπεται η σκέψη μας βλέποντας το γνωστό σποτάκι της ΚΝΕ, το οποίο διακωμωδεί την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των μνημονίων.


Άσχετα με το τι πιστεύει το ΚΚΕ για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τα μνημόνια, εκείνο που
εμείς πιθανολογούμε, είναι ότι το ΚΚΕ τρέμει στην ιδέα να έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό για δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον, σε περίπτωση επιτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εξαφανίζεται ουσιαστικά το ΚΚΕ από την Ελλάδα, καθόσον εκλείπει ο λόγος αυτόνομης ύπαρξής του. Αλλά και δεύτερον, σε περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η αποτυχία αυτή θα συμπαρασύρει ολόκληρη την αριστερά (και φυσικά και το ΚΚΕ) και όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Με λίγα λόγια, όπως και να έχει το πράγμα, η άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, καταστρέφει το ΚΚΕ.

Ο Τέρενς Κουίκ στα Πομακοχώρια

Μέσα στα πλαίσια των συνεχών προσωπικών του επαφών με τους κατοίκους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρά τον ορυμαγδό και τον αλληλοσπαραγμό των "ισχυρών" κομμάτων και τις αποκαλυφθείσες σχέσεις τους με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, τους ανθρώπους του αλλά και στελέχη των Γκρίζων Λύκων, ο Τέρενς Κουίκ συνεχίζει απρόσκοπτα να ενημερώνεται για τα πραγματικά προβλήματα όλων των κατοίκων της περιφέρειας, χριστιανών και μουσουλμάνων.
Έχει επιλέξει να βρίσκεται και να ενημερώνεται για τα προβλήματα της καθημερινότητας από τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής. Και κινούμενος χωρίς βερμπαλισμούς, στηριζόμενος στην ειλικρινή ανθρώπινη και άμεση επαφή βρέθηκε και πάλι στην ορεινή Θράκη, όπου κάθισε να μιλήσει με νεαρούς μουσουλμάνους και κατέγραψε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες τους, πιστεύοντας πως η πιό ισχυρή πρόκληση είναι η εξασφάλιση των αυτονόητων προς τους νέους.

Με ποιο αποτέλεσμα πέφτει η κυβέρνηση

ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ κυβερνητικά φερέφωνα να επαναλαμβάνουν μηχανικά ότι «οι Ευρωεκλογές δεν είναι εθνικές εκλογές» και ότι «δεν εκλέγουμε κυβέρνηση αλλά ευρωβουλευτές». 
Τυπικά ισχύει, αλλά τι θα γίνει αν η κάλπη καταδείξει σημαντική απαξίωση της κυβερνητικής πολιτικής; Η δυσαρμονία μεταξύ του εκλογικού σώματος και της σύνθεσης της Βουλής είναι σοβαρό πρόβλημα για την ομαλή λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. 

Το Σύνταγμα του 1975 προέβλεπε, μάλιστα, δυνατότητα διάλυσης της Βουλής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε περίπτωση «προφανούς δυσαρμονίας» της σύνθεσης του κοινοβουλίου με το «λαϊκόν αίσθημα». Το σημερινό Σύνταγμα δεν προβλέπει τέτοια αρμοδιότητα του Προέδρου, αλλά ποιός θα κρατήσει όρθια την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών την καταρρακώσει; 

Ξυπνήστε και αντιδράστε προσκυνημένοι...Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί!Καμία αντίδραση από την επίσημη πολιτεία...θα σας τιμωρήσει σκληρά ο λαός.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Τα ψέματα τέλειωσαν και η Τουρκία αδίστακτη και προκλητική προχωρεί και νομότυπα εν μέσω της γενικής ελληνικής αδιαφορίας, (αλήθεια σε μια κατοχική Ελλάδα ποιος θα ασχοληθεί με τέτοια θέματα;) στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό και θρησκευτικό σύμβολο της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας, σε μουσουλμανικό τέμενος χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Αντίθετα στην μνημονιακή και προπαντός «αντιρατσιστική» Ελλάδα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται να γεμίσουν τις πόλεις τους με μιναρέδες και άλλα μουσουλμανικά ιδρύματα.

Καμμένος: «Μπορούμε και πρέπει να ρίξουμε την Κυβέρνηση»

7cd9fb1e8b6de610cb4b17c89abda44d_XL
Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και δεν είναι ανάγκη να χυθεί αίμα. Στη χώρα υπάρχει συνταγματική εκτροπή» …
… δηλώνει ο Πάνος Καμμένος στην εφ” όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε στο «Χωνί» και αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στη χώρα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, στο μέλλον της, αλλά και στις εκλογές που έρχονται.

«Αυτό είναι Χούντα», τόνισε αρχικά ο Π. Καμμένος μιλώντας για τη «Δικαιοσύνη που παίρνει εντολές από συμβούλους του πρωθυπουργού και διατάσσει προκαταρκτικές έρευνες, τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που δεν έχουν ψηφιστεί με την πλειοψηφία που προβλέπει το Σύνταγμα και την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει «το άρθρο 120 λέει ότι η προστασία του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας…

Prete Spiraki Mouga 1
Παρακμιακά και σηπόμενα καθεστώτα πληρώνουν αδρά την ανοησία.
Είναι το μόνο «όπλο» που τους έχει απομείνει: Να βομβαρδίζουν την κοινωνία με τόνους ψεύδους και ανοησίας, όχι μόνο για να αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν, όχι μόνο για να προβοκάρουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες και ζυμώσεις, αλλά και για να αποκτηνώνουν και δολοφονούν τη σκέψη και τη ψυχή μας.

Οι πομποί όλων αυτών των ρύπων είναι τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά. Εκεί συνωστίζονται, σε ένα αχαλίνωτο ανταγωνισμό βλακείας και προβοκάτσιας, όλοι οι ακριβοπληρωμένοι φελλοί: κοπριά που πληρώνεται σαν χρυσάφι.

Στην πρωτοπορία βρίσκεται η δημοσιογραφική «συμμορία» του mega: Το μεγάλο κανάλι των «νταβάδων».

Αυτή η «συμμορία» πληρώνεται αδρά για να στηρίζει αφηνιασμένα το σύγχρονο φασισμό του 4ου Ράιχ και τα εγχώρια ανδρείκελά του: Την κυβερνητική «συμμορία»…

Μαχαιριά στην καρδιά της κυβέρνησης Σαμαρά.

Του Γ. Δελαστίκ
Μαχαιριά στην καρδιά της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου η ανακοίνωση την Τετάρτη της Eurostat, της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας:
το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας ανήλθε το 2013 στο υψηλότατο ποσοστό του... 12,7% του ΑΕΠ της χώρας μας! Είναι το δεύτερο χειρότερο όχι μόνο μεταξύ των 18 χωρών της Eυρωζώνης, αλλά και μεταξύ των 28 κρατών όλης της ΕΕ! Μόνο η Σλοβενία είχε πέρυσι μεγαλύτερο έλλειμμα που έφτασε το 14,7%. Χειρότερο έλλειμμα δεν είχε παρουσιάσει η Ελλάδα τα τέσσερα μνημονιακά χρόνια.

Το 2012 ήταν 8,9% του ΑΕΠ, το 2011 ήταν 9,6% και το 2010 ήταν 10,9% του ΑΕΠ. Τα τελευταία 20 ολόκληρα χρόνια, μόνο το 2009 είχε παρουσιάσει η Ελλάδα έλλειμμα μεγαλύτερο από το περυσινό - 15,6%. Νούμερο άκρως αμφιλεγόμενο, συνοδευόμενο από καταγγελίες για απερίγραπτες λαθροχειρίες.

Θρίλερ ξημερώματα στο σπίτι του Καραμανλή!

Aπό τον Dashiell Hammett

Ο παφλασμός των κυμάτων συνόδευε τον ελαφρύ ύπνο του πρώην πρωθυπουργού, ξημερώματα Παρασκευής, στην διακριτική Ραφήνα.


Λίγες ώρες πριν είχε παρακολουθήσει με ενδιαφέρον μια από τις πιο  "απελευθερωμένες" συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα στον Σρόιτερ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πιάσει τον σφυγμό του κόσμου που έχει γραμμένες στ΄αρχίδια του τις διακηρύξεις μιας κυβέρνησης αρρωστημένων κρατιστών, οι οποίοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε μισό αιώνα μνημόνιο για να διασώσουν το πελατειακό κράτος των διορισμένων κηφήνων τους.

Ο Καραμανλής εντυπωσιάσθηκε από την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα

-Εμείς δεν είμαστε κρατιστές...

Την ώρα που μέσα στον ελαφρύ ύπνο του περνούσε σαν θρόισμα η φιγούρα της Μαρίας Σπυράκη την άκουσε να λέει Εγώ Έσωσα Το Έθνος.

-Ούτε ο αείμνηστος θείος μου δεν τόλμησε να εκστομίσει αυτή την ατάκα... 
ψέλλισε μέσα στον ύπνο του.

Η ιστορική καταισχύνη του Αντώνη Σαμαρά

Ο Σαμαράς κλυδωνίζεται. Η δεξιά έχει κομματιαστεί και η αμφισβήτηση ανεβαίνει από όλες τις πλευρές. Οι μητσοτακικοί για πρώτη φορά μετά από χρόνια ξαναδείχνουν τα δόντια τους, ενώ οι «συμμαχικές δυνάμεις» του Πασόκ συρρικνώνονται δραματικά.
Ο Αντώνης έκανε τη βρώμικη δουλειά, συγκεντρώνοντας τις κατάρες εκατομμυρίων, και τώρα πλησιάζει η ώρα της ιστορικής του καταδίκης. Η «επιτυχία» του, δηλαδή η ολοκλήρωση –λίγο πολύ– των μνημονιακών στόχων, της «αλλαγής κατηγορίας» της Ελλάδας, που από την πρώτη κατηγορία, υποβαθμίστηκε στην κατηγορία αποικίας και θερέτρου των Βορειοευρωπαίων, φέρνει και πιο κοντά την απόσυρσή του, δίπλα στα λοιπά φθαρμένα υλικά του ΓΑΠ και του Βενιζέλου.

Ραχήλ Μακρή: "Οι προσκυνημένοι βουλευτές ψηφίζουν για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Σάλλα, καταστρέφοντας χιλιάδες πολιτών σε Ελλάδα και Κύπρο



Ραχήλ Μακρή «Οι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης υπερψηφίζουν τη καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων σε Ελλάδα και Κύπρο για να διασφαλίσουν τα κέρδη του κ. Σάλλα»
Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το άρθρο 168 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για τη «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση του ν. 3601/2007 και άλλες διατάξεις»

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κυβερνούν την πατρίδα μας !! Ο ψευδομουφτής «ΕΥΛΟΓΗΣΕ» τον Σαμαρά !

Είναι εξόχως αστείο όταν η ΝΔ της εθνοπροδοσίας επιχειρεί να εμφανίσει πατριωτικό προσωπείο πριν από τις εκλογές.
ant.samaras_-_xanthi_-_sminthi_2__article

Το κόμμα που πρόδωσε την Κύπρο με το «η Κύπρος κείται μακράν» είναι το ίδιο κόμμα που προσκυνάει τους τούρκους στη Θράκη και ανοίγει τον δρόμο για την κοσοβοποίηση της Θράκης μας.

Μπορεί η ΝΔ να προτάσσει ένα δήθεν «πατριωτικό» προσωπείο μπας και καταφέρει να μπερδέψει κανέναν αδαή, όμως παραμένει σταθερά το κόμμα της εθνοπροδοσίας και της μειοδοσίας. Στη Θράκη λίγο αφότου ξέσπασε πόλεμος ανακοινώσεων σχετικά με το ποιος είναι πιο τουρκοπροσκυνημένος, η ΝΔ έστειλε τους υποψηφίους της να λάβουν τις «ευλογίες» του ψευδομουφτή της Ξάνθης.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το ΕΕΑ βραβεύει τον Μίκη Θεοδωράκη

theodorakis1

Την απόφαση του να τιμήσει μία προσωπικότητα που έχει «σφραγίσει» τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, τον Μίκη Θεοδωράκη, ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Απ. Τζιτζικώστας στο Δήμο Θερμαϊκού: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπαίνει σε μια νέα εποχή και στον τουρισμό



«Θέλουμε να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό. Με συγκεκριμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα τουριστικής προβολής που περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας». Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας χτες το βράδυ στο Δήμο Θερμαϊκού.
Ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην προτεραιότητα που έχει θέσει η «Αλληλεγγύη» για τον τουρισμό: «Ξέρουμε πως βαδίζουμε, ξέρουμε που θα προχωρήσουμε. Σημειώστε, πως, πιο έγκαιρα από ποτέ, για πρώτη φορά και μάλιστα πανελλαδικά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησε την τουριστική προβολή της περιοχής μας για τη φετινή περίοδο από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Με ισχυρή παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις και σύγχρονα εργαλεία προβολής. Με τη νέα, ενιαία τουριστική μας ταυτότητα, το Verymacedonia και με ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού που υποστηρίζει η Μακεδονία μας, βάζουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία. Μπορώ να πω χωρίς κανέναν δισταγμό πως η Περιφέρεια μας μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή και στον τουρισμό».
Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους μίλησε σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Αγ. Τριάδα μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ δέχτηκε ευχές για νικηφόρο αποτέλεσμα στις επικείμενες εκλογές. Ο κ. Τζιτζικώστας υποδέχτηκε τον πρώην αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τον ευχαρίστησε για την παρουσία και την αλληλεγγύη του.
Ξεχωριστή μνεία έκανε ο Περιφερειάρχης στην περιοχή λέγοντας, ανάμεσα σε άλλα και τα παρακάτω: «εδώ, στο Δήμο Θερμαϊκού, προχωράμε σημαντικά έργα. Αναβαθμίζουμε την Ιχθυόσκαλα και ταυτόχρονα δίνουμε προτεραιότητα στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Με πόρους του ΕΣΠΑ αποκαθίσταται η παλιά χωματερή των Ταγαράδων, ενώ παράλληλα υλοποιούνται έργα για το πόσιμο νερό στους δήμους Θερμαϊκού και Θέρμης».
Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα για τον τουρισμό όπου επισήμανε : «Θέλουμε μέσα στα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία. Προετοιμάζουμε μια διαδρομή πολιτισμού στην οποία θα συνδέσουμε και θα αναδείξουμε τους χώρους αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας που θα ξεκινάει από τη Μίεζα της Νάουσας και θα καταλήγει στην Αμφίπολη των Σερρών. Στόχος μας είναι μέσα από αυτή τη διαδρομή, να προβάλλουμε πέρα από τα πολιτισμικά μας μνημεία, τα προϊόντα, τις τοπικές γεύσεις και την παράδοσή μας, σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύοντας τις μορφές εναλλακτικές τουρισμού όπως ο θρησκευτικός, ο ιστορικός, ο γαστρονομικός, ο ιαματικός, ο οικοτουρισμός».
Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη της «Αλληλεγγύης» στις εκλογές της 18ης Μαΐου καθώς όπως τόνισε «δεν έρχομαι τώρα, μετά από χρόνια, να σας πω τί θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Δεν προέκυψε ξαφνικά το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας. Δεν θυμήθηκα τώρα τη Μακεδονία. Εδώ είμαι, εδώ, είμαστε όλοι, μαζί σας, δίπλα σας, όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτό το βλέπουν όλοι. Το νιώθουν. Τα μηνύματα στήριξης στην "Αλληλεγγύη" είναι τόσα πολλά και ουσιαστικά που μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε μια δημιουργική πορεία για την Κεντρική Μακεδονία της επόμενης πενταετίας».
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε η Χρυσή Ολυμπιονίκης και υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου τονίζοντας πως «τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι τόσο εγώ, όσο και γενικότερα η "Αλληλεγγύη " ειλικρινά είναι πρωτόγνωρα. Οι πολίτες αγκαλιάζουν το Συνδυασμό, επενδύουν σε αυτό που λέμε πραγματικό μέλλον του τόπου μας και εκφράζουν την υποστήριξή τους στον αληθινά Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό μας. Οι πολίτες διακρίνουν, αυτό που ονομάζω εγώ «αντιστασιακή ευγένεια» του Απόστολου Τζιτζικώστα και ομονοούν πως τα προβλήματα είναι κοινά και απαιτούν λύσεις χωρίς προσταγές και κομματικές γραμμές».