Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τα… παιχνίδια Βενιζέλου

Έντονος είναι ο εκνευρισμός- που φθάνει μέχρι τα όρια "δυσανεξίας" μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων- στο Μέγαρο Μαξίμου από τα "τερτίπια"- όπως τα χαρακτηρίζουν- του Ευάγγελου Βενιζέλου. 
Η εκτίμηση που επικρατεί στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι τελικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει πιθανότατα πράξη την "απειλή" του για αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα, αν τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές είναι χαμηλά.

Ωστόσο αυτό που λέγεται είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να θέσει στον ελληνικό λαό το έμμεσο πλην σαφές δίλημμα περί "Ελιάς ή κυβερνητικής αποσταθεροποίηση", στην ουσία ρίχνει νερό στο μύλο της επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύει στο να μετατρέψει τις επερχόμενες ευρωεκλογές σε "δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της κυβέρνησης".

H αγορά μυρίζει συντριβή της ΝΔ και ο δείκτης έχει πάρει τη κάτω βόλτα!


Την κάτω βόλτα συνεχίζει και σήμερα να παίρνει ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου με την φημολογία και τις εκτιμήσεις να είναι πολύ έντονες για πολύ μεγάλη ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρεωκλογές. 
Από χθες κυκλοφορεί ευρώ σε κύκλους της αγοράς ότι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρκετά μεγάλη, ίσως και πάνω από τις 4 μονάδες που εκτιμά ότι θα υπάρξει η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Αυτή την ώρα ο Γενικός Δείκτης σε πολύ βαρύ κλίμα υποχωρεί στο -3,25% με τη μετοχή της Εθνικής να βρίσκεται -12% στα 2,14 ευρώ, τη μετοχή της MIG παρά το deal με την Πειραιώς στο -7%! Χαμός...

Ο Άδωνις «δίνει» σε ισραηλινό fund τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων;

Ο Άδωνις «δίνει» σε ισραηλινό fund τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων;
Ούτε ο ΕΟΦ θα μείνει εκτός σχεδίου ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, όπως ομολόγησε ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκδήλωση του ΣΦΕΕ για την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για το Φαρμακευτικό Κλάδο.

Πατώντας στα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΦ, με κύριο αυτό της υποστελέχωσης, που οδηγεί σε σημαντικές καθυστερήσεις και γραφειοκρατικά κωλύματα, ο κ. Γεωργιάδης προκρίνει ως λύση την εκχώρηση υπηρεσιών του Οργανισμού σε ιδιώτες, με τη μέθοδο του outsourcing.


Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, οι δραστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΕΟΦ, αφορούν στη δημιουργία ομάδας που θα παρακολουθεί την εξέλιξη και πρόοδο των διεργασιών του οργανισμού σε όλες τις δράσεις του. Ιδιαίτερα ξεχώρισε δύο τομείς, την αδειοδότηση των νέων φαρμάκων και την παρακολούθηση της επιτροπής Βιοηθικής του Οργανισμού.

Πίτερ Σπίγκελ: «Πώς η Ελλάδα έχασε την αξιοπιστία της»


Αποκλειστικές δηλώσεις του διευθυντή των Financial Times - Πως περιγράφει την αντίδραση των δανειστών όταν είδαν τον Βενιζέλο στο πρώτο Eurogroup - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την θολή περίοδο των Καννών.

Ο Πίτερ Σπίγκελ είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που υπογράφει τις τελευταίες ημέρες τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των Financial Times για το έντονο πολιτικό παρασκήνιο που σημάδεψε την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους από τους Ευρωπαίους τα κρίσιμα έτη 2011 και 2012.

Ο Σπίγκελ, διευθυντής των Financial Times στις Βρυξέλλες, με δηλώσεις του στο NEWSBOMB αποκαλύπτει ακόμα μία απόκρυφη πτυχή των όσων ζήσαμε εκείνη την περίοδο. Αναφερόμενος στην περίοδο του Μαίου 2011 με Ιούλιο 2011, όταν ακόμα Πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, περιγράφει την αντίδραση των Βρυξελλών στην απέλπιδα κίνηση του πρώην Πρωθυπουργού να «ανασχηματίσει» την κυβέρνησή του δίνοντας το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΜΠΙΙ


ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΜΠΙ


του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
 
Τα τελευταία στοιχεία περιγράφουν μια τρομακτική κατάσταση, όπου χιλιάδες εκπρόσωποι πολυεθνικών δαπανούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για...να επηρεάσουν τους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων ακόμη και στο ανώτατο θεσμικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για πρώτη φορά μάλιστα οργανώσεις όπως ηΔιεθνής Διαφάνεια στρέφουν τα πυρά τους και προς το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το οποίο κατηγορούν ευθέως ότι συμμετέχει στο μηχανισμό συγκάλυψης της διαφθοράς αρνούμενο να συνεργαστεί με ανεξάρτητους παρατηρητές.
Όπως προέκυψε από τη σχετική συζήτηση των τελευταίων εβδομάδων, το ευρωκοινοβούλιο επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να εξασφαλίσει ότι οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από όργανα της ΕΕ και όχι από τρίτους παρατηρητές – στη λογική Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και ο Γιάννης ελέγχει και το λογαριασμό. Ουσιαστικά οι Ευρωπαίοι κομισάριοι και το ευρωκοινοβούλιο επιθυμούν να ελέγχονται μόνο από όργανα όπως η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης, η οποία στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι οργάνωσε την επιχείρηση συγκάλυψης τεράστιων σκανδάλων στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. 

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του πρώην επιτρόπου ΥγείαςΤζον Ντάλι, ο οποίος φέρεται να μεσολάβησε σε υπόθεση δωροδοκίας ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό του λόμπι της καπνοβιομηχανίας. 
Την υπόθεση ανέλαβε τότε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης, που κατηγορήθηκε ότι έκανε ότι περνούσε από ο χέρι της ώστε να μην υπάρξουν συνέπειες για τους υπεύθυνους αξιωματούχους της ΕΕ.
Όπως επισημαίνει στην έκθεσή της η Διεθνής Διαφάνεια, στον πυρήνα της διαφθοράς των οργάνων της ΕΕ βρίσκεται πλέον η λεγόμενη διαδικασία του τριαλόγου (trialogue – λογοπαίγνιο με το διάλογο στον οποίο συμμετέχουν τρία μέρη). Πρόκειται για τις άτυπες επαφές που έχουν, κεκλεισμένων των θυρών, εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, της Κομισιόν και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις οποίες προετοιμάζουν τη συζήτηση για όλες τις αποφάσεις της ΕΕ με το πρόσχημα ότι πρέπει αν εξοικονομήσουν χρόνο από τις επίσημες συνόδους.  
Στην πραγματικότητα ο «τριάλογος» έχει μετατραπεί στην βασική κερκόπορτα μέσω της οποίας τα λόμπι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ασκούν πιέσεις στους Ευρωπαίους αξιωματούχους σε κρίσιμα θέματα όπως ο έλεγχος των εκπομπών καυσαερίων ή η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα των φορολογούμενων. Πρόκειται ουσιαστικά για εκείνα τα θέματα, που αν συζητούνταν ανοιχτά, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ένωσης, θα προκαλούνταν πανευρωπαϊκή κατακραυγή.

Από την πλευρά της η οργάνωση Παρατηρητήριο της Ευρώπης των Πολυεθνικών (CEO) αποκάλυψε πρόσφατα ότι μόνο ο χρηματοπιστωτικός τομέας απασχολεί 1.700 λομπίστες οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους 120 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να «εξαγοράσουν» τη συνείδηση της ΕΕ – δηλαδή τριάντα φορές περισσότερα χρήματα από τον προϋπολογισμό όλων των συνδικάτων, των ΜΚΟ και των ομάδων προστασίας καταναλωτών που ασχολούνται με τη λειτουργία της ΕΕ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε υπάλληλο της ευρωπαϊκής ένωσης, που ασχολείται με ζητήματα τραπεζών, αντιστοιχούν τέσσερις εκπρόσωποι λόμπι οι οποίοι επιχειρούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις του, πάντα σε βάρος των Ευρωπαίων φορολογούμενων. Χωρίς αυτή τη συνεχή πίεση είναι αμφίβολο εάν οι τράπεζες θα είχαν καταφέρει να μετατρέψουν τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008 σε δημοσιονομική αναγκάζοντας όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ να «διασώσουν» τα τραπεζικά ιδρύματα στέλνοντας εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες στη φτώχεια, την εξαθλίωση και πολλές φορές στο θάνατο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, όπως προκύπτει από τις έρευνες του CEO, δεν είναι οι έξωθεν πιέσεις που δέχονται οι υπάλληλοι και τα ανώτερα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά η σταδιακή διάβρωση αυτών των μηχανισμών από το εσωτερικό. Σχεδόν οχτώ στους δέκα εμπειρογνώμονες, που προσλαμβάνονται από θεσμικά όργανα της ΕΕ για να προσφέρουν τις τεχνοκρατικές τους γνώσεις συνδέονται άμεσα με τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Τις περισσότερες φορές δηλαδή είναι στελέχη τραπεζών τα οποία στην καλύτερη περίπτωση παίρνουν μια σύντομη άδεια άνευ αποδοχών και ύστερα επιστρέφουν στις θέσεις τους. 

Στο παρελθόν μέλη του CEO είχαν αναφερθεί ακόμη και σε στελέχη ελληνικών τραπεζών όπως η Εθνική και η Eurobank τα οποία βρέθηκαν σε θέσεις συμβούλων όχι μόνο στο πρωθυπουργικό γραφείο αλλά και στο περίφημο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο IIF, το υπερ-λόμπι των τραπεζών το οποίο παρεμβαίνει άμεσα στους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων της ΕΕ. Στο παρελθόν οι κάμερες είχαν συλλάβει αρκετές φορές τον επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα να εισέρχεται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη σύνοδος υπουργών – και μάλιστα για θέματα που αφορούσαν την Ελλάδα.
Το πρόβλημα του ελέγχου της ΕΕ από τα λόμπι των μεγαλύτερων πολυεθνικών φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια ακόμη και τις ΗΠΑ, όπου τουλάχιστον ο ρόλος των ομάδων άσκησης πίεσης είναι θεσμοθετημένος και θεωρητικά καταγράφεται από αρμόδιες υπηρεσίες. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα ζουν και εργάζονται στις Βρυξέλλες τουλάχιστον 15.000 «λομπίστες», οι οποίοι συναντώνται εν κρυπτό με Ευρωπαίους αξιωματούχους και καθορίζουν ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες της ευρωπαϊκής πολιτικής, χωρίς ποτέ κανένας να γνωρίζει τις συζητιέται πίσω από τις κλειστές πόρτες. 

Οι φήμες για χρηματισμό ευρωβουλευτών και άλλων αξιωματούχων είναι το καθημερινό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους των Βρυξελλών χωρίς κανένας όμως να γνωρίζει ή να θέλει να μάθει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικά χρόνια η βρετανική εφημερίδα Sunday Times χρειάστηκε μόλις μερικές ημέρες για να ξεσκεπάσει μια τέτοια περίπτωση στέλνοντας δημοσιογράφους της να προσποιηθούν ότι προέρχονται από κάποιο λόμπι και θέλουν να εξαγοράσουν κάποιο ευρωβουλευτή.  Μέσα σε λίγες ημέρες είχαν εντοπίσει το πρώτο τους θύμα στο πρόσωπο του Αυστριακού Ερνστ Στράσε, ο οποίος δέχθηκε μπροστά σε κρυφή κάμερα να λάβει 100.000 ευρώ σαν αμοιβή για να προωθήσει συγκεκριμένες τροπολογίες. Ο Στράσε καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2013 σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται πόσοι δεκάδες οι εκατοντάδες άλλοι ευρωβουλευτές είναι ελεύθεροι απλώς επειδή δεν έτυχε να χτυπήσουν τη δική τους πόρτα οι δημοσιογράφοι των Sunday Times
H κατάσταση αυτή, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, αντικατοπτρίζεται πλέον και στην εικόνα που σχηματίζουν οι ευρωπαίοι πολίτες για την ΕΕ. Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές η εμπιστοσύνη των πολιτών στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έπεσε κάτω από το 30%, από το 57% που βρισκόταν την Άνοιξη του 2007, πριν ξεσπάσει δηλαδή η χρηματοπιστωτική κρίση.
Πηγή ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΟΙ ΕΟΖ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ



Οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει ως Ανεξάρτητοι Ελληνες εδώ και καιρό για τις προθέσεις της κυβέρνησης περί σύστασης ειδικών Οικονομικών ζωνών είναι πλέον γεγονός.

Με απόφαση της 5/5/2014 η αρμόδια γενική γραμματέα του υπουργείου οικονομικών ορίζει επιτροπή εμπειρογνωμόνων που σαν σκοπό έχουν την μελέτη ορισμού και θεσμικού πλαισίου σύστασης ΕΟΖ.

Η Ελλάδα πλέον κομματιάζεται και παραχωρείται στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η βασική  λειτουργία των ΕΟΖ είναι να παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στο φορέα ελέγχου τους και στα οποία δεν μπορεί να επέμβει κανένα αρμόδιο όργανο του κράτους.


"Γιά μιά άλλη Ευρώπη μέ επαναπροσδιορισμό του ρόλου της ,γιά την στήριξη και ανάπτυξη της παραγωγικής βάσης και των κοινωνικών συντελεστών της."



του Κώστα  Παντελάκη.

Tα δομικά προβλήματα της ευρωζώνης "αγκαζέ" με τον γερμανικό οικονομικό επεκτατισμό εγγυώνται ολέθρια αποτελέσματα.
Αν πρέπει να δεχόμαστε τα κάκιστα για να μην έρθουν χειρότερα τότε μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μας ζητήσουν να αυτοκτονήσουμε αλλιώς θα μας σκοτώσουν με βασανιστήρια.
Οι πλεονασματικές χώρες αποφασίζουν ερήμην των υπολοίπων.
Προσπαθεί κάποιος να διατηρήσει την

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο Α.Σαμαράς λέει ότι μειώθηκαν οι λάθρο όταν τα στοιχεία του Λ.Σ. δείχνουν αύξηση 142%



Τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος διαψεύδουν τον Α. Σαμαρά 

που από τη Μυτιλήνη επιχείρησε προεκλογικά να «παραμυθιάσει» τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου πώς η είσοδος των λαθρομεταναστών έχει μειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής.
Τι είπε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς; «Τα τελευταία χρόνια, για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, στην Ελλάδα μπήκαν λιγότεροι λαθρομετανάστες απ’ όσους έφυγαν. Αλλά στα ακριτικά μας νησιά η πίεση συνεχίζεται».

Μια… χαρά τα πάει ο Άδωνις!!! Ξεπουλά και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων


Μια… χαρά τα πάει ο Άδωνις!!! Ξεπουλά και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του. Όχι βέβαια για την καλυτέρευση του τομέα της υγείας, αλλά για το πλήρες ξεπούλημα της, ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόικα. Ξεπούλημα, που ξεκίνησε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Τι γίνεται ακριβώς; Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, στην εκδήλωση του ΣΦΕΕ για την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για το Φαρμακευτικό Κλάδο, ομολόγησε πως ούτε ο ΕΟΦ θα μείνει εκτός 
σχεδίου ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.
Δηλαδή ανέφερε επίσημα ο ίδιος το ξεπούλημα του Ελληνικού Οργανσιμού Φαρμάκων. Ο Γεωργιάδης προκρίνει ως λύση την εκχώρηση υπηρεσιών του Οργανισμού σε ιδιώτες, με τη μέθοδο του outsourcing…. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, οι δραστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΕΟΦ, αφορούν στη δημιουργία ομάδας που θα παρακολουθεί την εξέλιξη και πρόοδο των διεργασιών του οργανισμού σε όλες τις δράσεις του. Ιδιαίτερα ξεχώρισε δύο τομείς, την αδειοδότηση των νέων φαρμάκων και την παρακολούθηση της επιτροπής Βιοηθικής του Οργανισμού.
Και στόχος είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να έρθουν επενδύσεις από το εξωτερικό. Ο υπουργός Υγείας τόνισε μάλιστα ότι η επιλογή του outsourcing βρίσκει σύμφωνο το Υπουργείο, το οποίο είναι έτοιμο να την υλοποιήσει, εφόσον συμφωνήσουν όλες οι πλευρές στα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν.
Στην ίδια εκδήλωση τονίστηκε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, η υπογραφής συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ισραηλινών συμφερόντων «YOZMA fund of funds». Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως γίνονται ήδη κινήσεις για τη διασύνδεση στην πράξη της έρευνας με την παραγωγή, με τη «συνδρομή» του εν λόγω fund και στον φαρμακευτικό τομέα.

hellasforce.com

ΣΥΡΙΑ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 120 ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

o Nazzaro στη Γενεύη ενώ καταγγέλει
o Nazzaro στη Γενεύη ενώ καταγγέλει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Σε κοινή συνέντευξη τύπου σύριων θρησκευτικών αρχών στη Γενεύη στις 8.5.14 επίσκοπος καταγγέλει τον μαζικό αποκεφαλισμό 120 αστυνομικών από τους ισλαμιστές.(11 .05.2014 Apic) Μιλάει για την απόκρυψη αυτού του εγκλήματος πολέμου από τα δυτικά ΜΜΕ και την παραχάραξή του :

Ο επίσκοπος Nazzaro καταγγέλει ένα ανέκδοτο επεισόδιο του πολέμου που διαδραματίστηκε στις 2 Ιουνίου του 2012 στην πόλη Jisr al-Choughour στις όχθες του ποταμού Ορόντη στην ΒΔ Συρία. «Οι τρομοκράτες κατέλαβαν ένα αστυνομικό τμήμα και σκότωσαν όλους τους αστυνομικούς.Τους έκοψαν το λαιμό.Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το τηλέφωνο του σταθμού και κάλεσαν σε γενική συγκέντρωση όλους τους εναπομείνοντες αστυνομικούς που σχετίζονταν με το τμήμα.Ήταν περίπου 120 άνδρες.Όταν αυτοί έφθασαν οι τρομοκράτες τους περίμεναν στην καλοστημένη παγίδα και τους αποκεφάλισαν όλους. Τα κεφάλια τους τα…

έβαλαν πάνω στον τοίχο περίφραξης του τμήματος.Τα σώματά τους τα πέταξαν στον ποταμό» κατήγγειλε στο ελβετικό forum o επίσκοπος Nazzaro.Κανένας δεν μίλησε στη Δύση γι αυτό.Οκτώ ημέρες μετά το συμβάν ένα ευρωπαικό κανάλι απλά ανακοίνωσε ότι στο Jisr al-Choughour η αστυνομία ήταν εκείνη που σκότωσε 120 άτομα που εναντιώθηκαν στην καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Δυο ημέρες αργότερα μια δημοσιογράφος του ίδιου καναλιού πήγε στην Τουρκία σε στρατόπεδο προσφύγων.
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Συνάντησε άτομα από το Jisr al-Choughour που διηγήθηκαν ότι κάποιες μέρες πριν «ο στρατός σκότωσε 120 στρατιώτες και αστυνομικούς που αρνήθηκαν να πυροβολήσουν το πλήθος».Κατ΄αυτόν τον τρόπο γίνεται η ενημέρωση κατέληξε ο μάρτυρας κατηγορίας συχνά οι ειδήσεις προσβλέπουν μόνο και μόνο στην κυβερνητική αποσταθεροποίηση στη Συρία.

10295727_496347960494447_648433731644141487_nΟ επίσκοπος Giuseppe Nazzaro είναι πρώην καθολικός βικάριος στο Χαλέπι. Ζει 58 χρόνια στην Μ.Ανατολή (15 στη Συρία). Ερωτώμενος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Συρία του Άσσαντ καλή την επιτροπή διερεύνησης να αποσταλεί στις χώρες του Κόλπου και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματά της. «Πηγαίνετε να δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της περιοχής αυτής που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση …» καταγγέλοντας την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Από τη Γενεύη οι θρησκευτικοί υπεύθυνοι της Ελληνορθόδοξης,Συρορθόδοξης,Καθολικής Μελκιτών και καθολικής Εκκλησίας της Συρίας καταγγέλουν την πληροφόρηση των δυτικών ΜΜΕ για το συριακό ως μεροληπτική και μονόπλευρη.Καταγγέλουν ομόφωνα ότι τα δυτικά ΜΜΕ περιορίζονται στο να δημοσιεύουν χωρίς διασταύρωση τις πληροφορίες του Συρ. Παρατηρητηρίου για τα Ανθρ. Δικ. (OSDH) – μια κυβερνητική οργάνωση που εδράζεται στην Αγγλία και διευθύνεται από τον RamiAbdelRahmane που το αληθινό του όνομα είναι OussamaAliSuleiman– αντί να μεταφέρουν την εικόνα από λιγότερο αμφιλεγόμενες πηγές.
10295727_496347960494447_648433731644141487_n




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τώρα ο Σάλλας θα βγάζει και κυβέρνηση!



Η Τράπεζα Πειραιώς σε μια κίνηση που δεν έρχεται σε τυχαία χρονική στιγμή, γίνεται μεγαλομέτοχος στη MIG του Βγενόπουλου.

Συμφωνήθηκε κατά πληροφορίες η Τρ. Πειραιώς να καλύψει μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο της MIG ύψους 250 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια να λάβει μέρος στη μετοχική σύνθεση του ομίλου.

Προσέξτε όμως κάτι σημαντικό: η MIG διαθέτει το 85,7% της εταιρίας Singular Logic, η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών το έργο της συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των δημοτικών, περιφερειακών καθώς και των ευρωεκλογών του 2014.
mig

 economikos

Τώρα, με τους FT, ανακάλυψαν όλοι την αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου!!!


Kivernisi synergasias (orkomosia)

Η όποια «δημοκρατία» υπήρχε στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, καταργήθηκε και τυπικά με τον διορισμό του δοτού πρωθυπουργού Παπαδήμου το 2011.

Τότε, με μια σειρά άρθρων (όπως το Παραβίαση του Συντάγματος, σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας; της 13-11-2011), εμείς που αγωνιζόμαστε για την αλλαγή του Συντάγματος, προσπαθήσαμε, παρόλα αυτά, να πούμε στο λαό, με ποιον ακριβώς τρόπο παραβιάστηκε το ισχύον Σύνταγμα και τι είδους κυβέρνηση είχαμε. Φυσικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, ούτε πολιτικού, ούτε πολίτη. Αλλά ούτε και τώρα θα ιδρώσει. Κανείς πια δεν νοιάζεται για ένα ανύπαρκτο στην ουσία Σύνταγμα. Η χώρα πορεύεται τυχαία. Τώρα μάλιστα, που υπάρχει ανέχεια και τρόμος, ακόμα χειρότερα.

Γιατί αποκαλύπτουν τώρα το παρασκήνιο της πτώσης Γιώργου;


 
Συγκλονιστικά είναι πραγματικά τα στοιχεία που αποκαλύπτουν οι «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου και αναφέρονται στο παρασκήνιο των δραματικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στις Κάνες της Γαλλίας στις αρχές Νοεμβρίου του 2011.
Αυτά που οδήγησαν στην εκ των ένδον ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου από το αξίωμα του πρωθυπουργού και την αντικατάστασή του από τον μη εκλεγμένο τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Η πολιτική καρατόμηση του Γ. Παπανδρέου συνέβη πριν από δυόμισι χρόνια. Εύλογη η απορία: γιατί οι Αγγλοι των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν αυτό το πολιτικά εκρηκτικό υλικό δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές; Δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με Αγγλους, είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση. Το εκτενέστατο δισέλιδο χθεσινό ρεπορτάζ του «Εθνους» παρέχει πλήρη ενημέρωση στον Ελληνα αναγνώστη. Σίγουρα προκαλεί σοκ ο ισχυρισμός των Βρετανών ότι ο Πορτογάλος πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο μεθόδευσε την πρωθυπουργοποίηση του Λ. Παπαδήμου, εξασφαλίζοντας αυτός τη συναίνεση τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και του Ευάγγελου Βενιζέλου αφενός για την καθαίρεση του Γ. Παπανδρέου και αφετέρου για τον σχηματισμό κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Ο κανιβαλισμός της Ελλάδας από την Ευρώπη

 Η Ευρώπη μεταμορφώθηκε σε τέρας που ζει από τις σάρκες κρατών που βάζει στο στόχαστρό της...

Εργάζομαι στο Τορόντο σε μια μεγάλη αμερικανική εταιρία η οποία έχει παρουσία αυτή τη στιγμή σε όλες της ηπείρους πλην Ευρώπης.
Παρακολούθησα πριν μερικές ημέρες μια ομιλία του διευθύνοντα συμβούλου (CEO) ο οποίος ανέλυε την παγκόσμια στρατηγική της εταιρίας. Κάποια στιγμή του απευθύνθηκε η ερώτηση: "γιατί δεν βρισκόμαστε στην Ευρώπη;" Απάντησε ως εξής:

    "Στην Αμερική, μετά την οικονομική κρίση το 2008, διαγράφηκαν η τακτοποιήθηκαν πολλά απο τα χρέη, και μετά απο μια περίοδο ανασυγκρότησης γυρίσαμε σελίδα. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που είμασταν το 2007 αλλά βαδίζουμε προς τα εκεί. Στην Ευρώπη, συνεχίζουν αυτή την στιγμή να ειναι εναγκαλισμένοι με τα χρέη τους, και φαίνεται ότι αρνούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του χρέους γρήγορα και στη βάση του. Κατά συνέπεια η όποια ανάκαμψη θα είναι ασθενής και σε βάθος χρόνου. Επομένως δεν είναι καλή αγορά για μας αυτή την στιγμή. Ίσως αργότερα".

Καμμένος : Κατάλυση της Δημοκρατίας . Ζητά παραίτηση Αθανασίου





c78431638913d5a00c54d06cdb799761_XL
Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με δήλωση του από την Αλεξανδρούπολη την οποία …

… επισκέπτεται με αφορμή ρεπορτάζ στο οποίο πρόεδρος πρωτοδικών φέρεται να έχει καταγγέλλει στον κ. Αθανασίου την εμπλοκή του προέδρου του Αρείου Πάγου σε αστική υπόθεση, μετά από αγωγή που είχε καταθέσει ο υπουργός Υγείας εναντίον του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με δήλωση του από την Αλεξανδρούπολη την οποία επισκέπτεται. Ο λόγος, η υπόθεση αντιδικίας που έχει με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνει λόγο για κατάλυση της Δημοκρατίας. «Πριν από λίγες ώρες σε μια ανάρτηση του ιστότοπου “zougla.gr” φέρεται πρόεδρος πρωτοδικών να έχει καταγγείλει στον υπουργό της Δικαιοσύνης την εμπλοκή του προέδρου του Αρείου Πάγου σε αστική υπόθεση του υπουργού Υγείας, μέλος της κυβέρνησης δηλαδή, εναντίον μου, ζητώντας και απαιτώντας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου να πάρει συγκεκριμένη απόφαση η δικαστής, η οποία και αρνήθηκε», είπε ο κ. Καμμένος

Ο Αθανασίου αθωώνει τους καταχραστές του Δημοσίου


 1
Έντονη οσμή σκανδάλου αναδύει η αντικατάσταση άρθρου του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προέβλεπε ότι ….
… στελέχη και υπάλληλοι δημόσιων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων που επιχορηγούνται από το Δημόσιο, όπως τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, η ΔΕΗ, αλλά και ΜηΚυβερνητικές Οργανώσεις και άλλοι οργανισμοί, σε περίπτωση σοβαρών αδικημάτων, όπως η δωροληψία ή η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, τιμωρούνται όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους διαπράττουν απιστία, υπεξαίρεση, ψευδή βεβαίωση, κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και δωροδοκία.
Η ευθύνη για την κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου βαρύνει τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος αφού πρόλαβε να αμνηστεύσει στελέχη μεγάλων εταιριών ή οργανισμών τα οποία έχουν καταδικαστεί ή κατηγορούνται για σοβαρά κακουργήματα, έσπευσε να δηλώσει ότι το άρθρο καταργήθηκε εκ παραδρομής και να το επαναφέρει με εκπρόθεσμη τροπολογία στο μεσοπρόθεσμο το οποίο ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα.
Καθαρίζοντας τους καταχραστές του Δημοσίου

Καταγγελία ΣΟΚ. Απειλούν την Πρόεδρο Πρωτοδικείου Ευαγγελία Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη...





Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

                                                                                 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ευαγγελία Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς- την παρέμβαση και τις πιέσεις του προέδρου του Αρείου Πάγου ώστε να μειώσει τη χρηματική ποινή ειδάλλως θα τιμωρούνταν με. πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου Δεν θα προαγόταν.


Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!


παπανδρεου παπαδοπουλος

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΕΩΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΤΑΪΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ;

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, από τα υγιέστερα ιδρύματα της Ευρώπης χρεοκόπησε μέσα σε δύο παπανδρεϊκά χρόνια;

Τώρα με έγγραφα – ντοκουμέντα αποδεικνύεται ότι εκτός από τον Ανδρίκο Παπανδρέου που ροκάνιζε μαζί με τον απατεώνα Γριβέα τον δημόσιο πλούτο, και ο άλλος αδελφός ήταν στο πανηγύρι!

Καμμένος - προεκλογική συνέντευξη.


Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στο Newsit.gr στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον Τάκη Χατζή και την Ελένη Καλογεροπούλου.

Μπαλτάκος νούμερο 2 και η κυβέρνηση σφυρίζει κλέφτικα...Ο Τόνι ο ψυχάκιας, ο Μπουμπούκος, ο Αθανασίου ,οι διεφθαρμένοι δικαστικοί και οι αδιάφθοροι που τιμωρούνται....!!!!




Ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη για τα μάτια του Μπουμπούκου, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου προφανώς κατ' εντολή της εκτελεστικής εξουσίας.Εκτός από την παρέμβαση στην υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, η κατά τα άλλα αδιάφθορη δικαιοσύνη τιμωρεί τους δικαστικούς που δεν υποκύπτουν στα αμαρτωλά τους αιτήματα για κατευθυνόμενες δικαστικές αποφάσεις. 


Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΣΟΚ! Αυτόματες κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις χωρίς καμία προειδοποίηση

LEFTA2_592_355
Η … κατά λάθος κατασχέσεις του κοινωνικού μερίσματος ήταν μόνο η αρχή
51
- Με email κάθε μήνα θα ενημερώνει η εφορία και θα “αρπάζει” χρήματα από λογαριασμούς
- Αυτόματη διασύνδεση με τράπεζες, ΙΚΑ , δικαστήρια, Κτηματολόγιο… όλα θα ελέγχονται
- Ακόμη και αυτοκίνητα που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ θα “βλέπει” το νέο σύστημα
- Δεν γλιτώνουν από τις κατασχέσεις αμοιβαία κεφάλαια, ρέπος και προθεσμιακές καταθέσεις
Το σχέδιο καταστρώθηκε για την επόμενη τριετία. Από σήμερα και μέχρι το 2017 για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους φορολογούμενους.

Στο πλαίσιο αυτό ένα μεγάλο ηλεκτρονικό μάτι ενεργοποιείται και θα ελέγχει τα πάντα.

Πλέον με νέες τεχνικές ελέγχου με οn line πρόσβαση των ελεγκτών στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα υπάρχουν κατασχέσεις από όσους χρωστούν στο ελληνικό δημόσιο έως 10.000.

Καταγγελία - σοκ! Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην υπόθεση Καμμένου-Γεωργιάδη.




Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ελένη Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς- την παρέμβαση και τις πιέσεις του προέδρου του Αρείου Πάγου ώστε να μειώσει τη χρηματική ποινή ειδάλλως θα τιμωρούνταν με. πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου δεν θα προαγόταν.

Σύμφωνα με την αναφορά-σοκ της προέδρου του δικαστηρίου η οποία εστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1605/24-04-2014, και κοινοποιήθηκε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η καταγγέλλουσα δικαστικός τονίζει ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές για πρόωρο τερματισμό της πορείας της στο δικαστικό σώμα.

Κρύφτηκε πίσω από τα ΜΑΤ ο Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα για να γλυτώσει τις αποδοκιμασίες

Πίσω από τα ΜΑΤ (!) κρύφτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να γλιτώσει από τις αποδοκιμασίες των σχολικών φυλάκων, των απολυμένων καθηγητών και των πρώην εργαζομένων στην ΕΡΤ τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα.
Χθες, Κυριακή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια κεντρικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ εν όψει των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή μιας ομάδας διαδηλωτών που αποτελούνταν από σχολικούς φύλακες, καθηγητές και πρώην εργαζομένους στην ΕΡΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης και απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ. Λίγο αργότερα έγινε και νέα προσπάθεια εκ μέρους των καθηγητών για να προσεγγίσουν τον κ. Βενιζέλο και να του επιδώσουν ένα υπόμνημα με αιτήματα, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ο προεκλογικός αγώνας στην Ελλάδα και τα ¨φαντάσματα¨.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
¨ω του παραδόξου θαύματος … η πηγή της ζωής …¨
310
¨ Πρωτοβουλία ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τέμενος αναλαμβάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητώντας την ενεργοποίηση των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης…..και ζητεί από τους σημερινούς περιφερειάρχες να συνυπογράψουν επιστολή μαζί με τους υποψηφίους για τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας. Παράλληλα, παραθέτει σχέδιο επιστολής προς τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης¨ Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 11/05/2014

Μ ε αλλεπάλληλα άρθρα από τον Νοέμβριο του 2013 επισημάνθηκε από αρθρογράφους η σοβαρότητα του θέματος.

Σήμερα η ανάγκη της προβολής έκανε το ¨θαύμα¨ της και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μετά τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα του κ. Ερτνογάν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ¨παίζει¨ δυναμικά και στις ανάγκες των Ελληνικών προεκλογικών προτεραιοτήτων.

Καρέ – Καρέ …Το χρονικό της προδοσίας από τις Κάννες το 2011.

Πώς στήθηκε στον τοίχο ο Γιωργάκης  από τους Ευρώ- πέους .

Ο ρόλος Μπένυ – Μπυρόζο!

Το τηλεφώνημα σε Σάμι και η επιλογή Παπα -Δήμιου .

Η παρ' ολίγον έκρηξη του Βεζουβιου, τα… δάκρυα της  έκπτωτης Αγκέλας και η παρέμβαση του Οράμα Μπίν Λάντεν.

Το πρώτο μέρος μιας σειράς ρεπορτάζ, που αποκαλύπτουν τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες όταν οι ηγέτες πάσχιζαν να σώσουν το Γιουρο, δημοσιεύουν οι …….

Καρέ - καρέ το πάν…το γράμμα!  

Πρωταγωνιστές:
Γιωργάκης,Σάμι,Παπούλης,Παπα-Δήμιος,Ν.Ζαρκοζί,Μπυρόζο,Οράμα Μπίν Λάντεν,Έκπτωτη Αγκέλα.

Επεισόδιο πρώτο:

Προς κατάπληξη σχεδόν όλων στην αίθουσα, η έκπτωτη  Αγκέλα άρχισε να κλαίει.
Αυτό δεν είναι δίκαιο, είπε οργισμένη η Γερμανίδα Ναζί με τα μάτια της να βουρκώνουν.
Δεν θα αυτοκτονήσω!!!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ «υπέρ της Ευρώπης των Εθνών-κρατών».


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ.ΕΛ.

Παγκόσμια Ημέρα της Ευρώπης

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου 2014,γιορτάζεται ξανά… η δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης !

 Η Ευρώπη δημιουργήθηκε για την ειρήνη, τη διατήρηση της διαφορετικότητας, την κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , της δημοκρατίας, της ελευθερίας, του δικαίου, της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ . ..στην πορεία του χρόνου  η Ευρώπη της αλληλεγγύης, της ισότητας, του δικαίου κι όλων των ανθρώπινων αξιών μεταλλάχτηκε δυστυχώς στην Ευρώπη των «αγοραίων ηθών». 

Η Αναπηρία δεν έχει σύνορα.... Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ για ένα καλύτερο αύριο.

Η Αναπηρία δεν έχει σύνορα ...
Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ για ένα καλύτερο αύριο .


Η Γέφυρας Ζωής έχει την ανάγκη εθελοντικής βοήθειας από εξειδικευμένους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων καθώς επίσης νομικό σύμβουλο και τεχνικό υπολογιστών.
Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές και είστε παθολόγος, παιδίατρος, ψυχίατρος, δικηγόρος ή expert στο να κάνετε βίδες ένα computer και μετά να το ξαναφέρνετε στην αρχική του μορφή χωρίς να πάθει τίποτα … σπεύσατε !!!

Γονείς που πιστεύετε πως θα έπρεπε τα παιδιά με φάσμα αυτισμού , νοητική στέρηση να ζήσουν αυτές τις ωραίες εθελοντικές διαδραστικές απογευματινές περιπλανήσεις που γίνονται  στην «Γέφυρα Ζωής».

Ελάτε σας περιμένουμε !!!

Μπορείτε να μας βρείτε στο Περιστέρι στην οδό Πελασγίας 133 - τ.κ 12137

Ώρες λειτουργίας πολυχώρου (17:00-21:00μ.μ)

Τα τηλέφωνα του πολυχώρου  είναι : 211 21-43-437 & 6973-50-20-88 .

Περισσότερα για τη «Γέφυρα Ζωής» στο http://gefyrazois.blogspot.gr 
Η επικοινωνήστε μέσω e-mail στο : gefyrazois@yahoo.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ''ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ'' : ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ''ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ'':ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ακούστε από το πρώτο  έως το τελευταίο λεπτό την αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κα ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Μιλάει με ''ονόματα και διευθύνσεις'' για όλους όσους έφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ σε αυτή την κατάσταση.

Μιλάει για την διαφθορά και τα βρώμικα παιχνίδια στο ευρωκοινοβούλιο,για χρηματισμούς ευρωβουλευτών απο την ελίτ των Βρυξελλών.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ....




ΥΣ:ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΜΕΛΕΙΑ Η κα ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΖ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΜΕΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Η ΙΔΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
http://dynati-ellada.com

Τραπεζίτες χαρίζουν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρέη 250 εκατ. ευρώ ;



Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Απορρίφθηκε μετά βαΐων και κλάδων η τροπολογία που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μη διαγράφονται τα χρέη κομμάτων, αν αυτά αλλάζουν όνομα ή ΑΦΜ.

Κανένας υπουργός δεν αναφέρθηκε καν στην τροπολογία αυτή, η οποία έτσι απερρίφθη διά της σιωπής.

«Κόμματα τα οποία προέρχονται από τον μετασχηματισμό κομμάτων που έχουν εκλεγεί στις τελευταίες εθνικές ή ευρωπαϊκές εκλογές θεωρούνται καθολικοί διάδοχοι των κομμάτων από τα οποία προέρχονται ως προς το σύνολο των οφειλών τους προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τους εργαζομένους τους, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας και κάθε τρίτου με τον οποίον είχαν συναλλαγές, ανεξαρτήτως εάν το εκ μετασχηματισμού προερχόμενο κόμμα απέκτησε νέο ΑΦΜ και κατέθεσε νέα δήλωση στον Αρειο Πάγο...»
ανέφερε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχιζε:

Διαβάστε ένα απίστευτο προικοσύμφωνο του 1671 !


Διαβάστε ένα απίστευτο προικοσύμφωνο του 1671!

Αν ρωτήσετε τις γιαγιάδες σας για το πώς παντρεύτηκαν και πώς αρχικά γνώρισαν τον παππού σας, η συντριπτική πλειοψηφία θα σας απαντήσει με... συνοικέσιο...

Και μπορεί στις μέρες μας αυτό να σας φαίνεται αστείο και φυσικά απαράδεκτο, μιας και εδώ μιλάμε για σχέση ζωής, τότε όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, με τα κορίτσια να προετοιμάζονται από την μέρα της γέννησής τους γι' αυτό ακριβώς:

Να τους βρουν έναν καλό γαμπρό και τελικά να τον παντρευτούν.

Εννοείται, ότι εκτός της αέναης αναζήτησης του κατάλληλου γαμπρού για τη θυγατέρα, οι γονείς είχαν και την αποστολή της συλλογής μιας αξιοπρεπούς προίκας, για να δώσουν στο γαμπρό πακέτο με τη νύφη!


Ουκρανία: Η περιοχή Ντονέτσκ ψήφισε 90% υπέρ της ανεξαρτησίας.



Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής  στο Ντονέτσκ, Ρομάν Λιαγκίν ανέφερε ότι σχεδόν το 90 τοις εκατό των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της κρατικής ανεξαρτησίας της περιοχής Ντονέτσκ στο δημοψήφισμα, σχετικά με το καθεστώς της περιοχής.
«Λοιπόν, η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έγινε εκπληκτικά εύκολα, οι ψηφοφόροι που ψήφισαν «κατά», ήταν σχετικά λίγοι και το ποσοστό των άκυρων ψηφοδελτίων  ήταν πολύ μικρό. Ήμασταν σε θέση να τα μετρήσουμε αρκετά εύκολα και γρήγορα.
Έτσι το 89,7 τοις εκατό ψήφισε «ναι» και το 10,19 τοις εκατό ψήφισε «κατά», ενώ άκυρα βγήκε το 0,74% των ψήφων, ανέφερε ο Λιαγκίν στο πρακτορείο Ria Novosti, αργά την Κυριακή το βράδυ.

Με μια οργισμένη ανακοίνωση το κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ διαμαρτύρεται διότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιούν το όνομά του.


logo
«Το κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ιδρύθηκε στις 18-5-2010. Αυτή την ημερομηνία κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο.
Ιδρυτής του κόμματος είναι ο δικηγόρος Ηλίας Μαρκόπουλος, ο οποίος έχει και στην κατοχή του τα σχετικά έγγραφα.
Από αυτά μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η κατάθεση της ονομασίας ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει αριθμό γενικού πρωτοκόλλου 3903 και αριθμό Διοικητικού Πρωτοκόλλου 2023.
Πρόκειται για κανονικούς κλέφτες. Τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Τσίπρας επιχειρούν να κλέψουν το τίτλο ενός κόμματος το οποίο μας ανήκει. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αντίστοιχη κλοπή επιχείρησε και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι…»

dilosi

tribune.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.







θεοδωρακης ποταμι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δεν είναι καθόλου “τίποτας” ο κύριος Θεοδωράκης. Αντίθετα, έχει συγκεκριμένο σχέδιο.

Μπορεί να το εικάζαμε, να ήταν “φως φανάρι” και όλα τα σχετικά. Σήμερα όμως, αποκαλύπτουμε ένα από τα πλέον βρώμικα σενάρια διαπλοκής που έχουν γίνει στην μεταπολίτευση. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την επιτομή της διαπλοκής με μαζικη εξαπάτηση πολιτών. Δείτε το, όσο πιο απλά γίνεται, διότι δυστυχώς το μόρφωμα Θεοδωράκη, απευθύνεται σε ανθρώπους που ψηφίζουν με βάση την εικόνα, τα μάγουλα και το σακκίδιο. Δολοφονώντας την πατρίδα και τα παιδιά μας.


Το απίστευτο ψέμα της κυρίας Σπυράκη. Για να καταλαβαίνετε πως μας παραμύθιαζαν 4 χρόνια…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ MEGA ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ… υποδουλώνοντας ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ.

20140512-115620.jpg

Η κυρία Σπυράκη στο Star πριν από λίγο, είπε μία απίστευτη μπαρούφα, αλλά και ένα σοβαρό ψέμμα.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απάτη του PSI που αντί να μειώσει το χρέος το αύξησε, είπε το αμίμητο: Ο τρόπος υπολογισμού του χρέους επί του ΑΕΠ, είναι …παρωχημένος! Δεν έχει σημασία πλέον το πόσο χρωστάς (!!) Έγκριτοι επιστήμονες του εξωτερικού (…ποιοί κυρία Σπυράκη; Ένα όνομα πληζζ!) υποστηρίζουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το πόσα πληρώνεις για να εξυπηρετήσεις το χρέος σου.


ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ Ερχονται λουκέτα και συγχωνεύσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το Σεπτέμβριο


Ερχονται λουκέτα και συγχωνεύσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το Σεπτέμβριο

Συρρίκνωση των πανεπιστημίων της χώρας, με κλείσιμο τμημάτων και συγχωνεύσεις, προβλέπουν στελέχη της Αρχής για τη Διασφάλιση της Ποιότητας (ΑΔΙΠ), λόγω περικοπών στους προϋπολογισμούς τους.
«Πάμε σε νέο γύρο συγχωνεύσεων τμημάτων των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ» δήλωσε στο

Μήνυμα θανάτου στον Άρειο Πάγο: Θα ξεκληρίσουμε τις οικογένειές σας!


Μήνυμα θανάτου στον Άρειο Πάγο: Θα ξεκληρίσουμε τις οικογένειές σας!

Απειλές από τους άγνωστους αποστολείς κατά δικαστών, εισαγγελέων, υπουργών και των συγγενών τους - «Κάντε τις προφυλακίσεις αποφυλακίσεις, αλλιώς θα έρθουν σφαίρες» γράφουν και δίνουν διορία 15 ημερών

Ένας φάκελος με τρεις σφαίρες εστάλη σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιείχε και ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο επίσης ερευνάται από τις Αρχές.


Ευρωεκλογές 2014: Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό των ατόμων με αναπηρία


Ευρωεκλογές 2014: Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό των ατόμων με αναπηρία

Λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, το EDF (Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, European Disability Forum) αποδοκιμάζει το γεγονός ότι τα εκατομμύρια των ατόμων με αναπηρία αποκλείονται από το δικαίωμα ψήφου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕ, το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει άμεσα ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τους κορυφαίους υποψηφίους των πολιτικών δυνάμεων να τρέχουν πανευρωπαϊκές εκστρατείες.



Πέθανε τα ξημερώματα η σπουδαία κυρία του ελληνικού θεάτρου


Στον Ευαγγελισμό άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό θέατρο.
Η 83χρονη Αντιγόνη Βαλάκου μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της ελληνικής δραματικής σκηνής του θεάτρου αλλά και του κινηματογράφου, απεβίωσε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα.


Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Ο ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ CDS ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!


ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!


Είναι πραγματικά εξωφρενική η αποκάλυψη που κάνει το αυριανό ΠΑΡΟΝ στην πρώτη σελίδα.


Όλοι οι καταστροφείς της Ελλάδας συνωστίζονται για να φτιάξουν το μόρφωμα του αχυρανθρώπου Σταύρου  Θεοδωράκη!

 Όλο το διεφθαρμένο σκηνικό της…  Ελλάδας κατάφερε να χωρέσει σε ένα Ποτάμι!

Αυτοί που ξεφτίλισαν την πατρίδα διαχρονικά, την οδήγησαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, επειδή η πράσινη συμμορία βάφτιζε το γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι “ελληνικό”, είναι ακόμα εδώ!

Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ποντάροντας στην πτώχευση της, όχι μόνον παραμένουν ατιμώρητοι αλλά ετοιμάζονται και για την επόμενη μέρα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι πραγματικά ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ!

olympia.gr/

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τάιζε πουτάνες για να μην βλέπεις τις κομματιασμένες μανάδες της Σερβίας.

nazi bordel
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΕΡΙΕΧΕΙ  ΣΚΛΗΡΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Του Φέλιξ

Τον Μάιο του 1999 η υφήλιος ζούσε έναν ακόμη πόλεμο.

Το Βελιγράδι ήταν παραδομένο στους βομβαρδισμούς.

Άμαχοι σκοτώνονταν από πυραύλους για να τιμωρηθεί ο κακός Μιλόσεβιτς.
Αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έβλεπε αυτό το έγκλημα, όπως σήμερα δεν είδε το άλλο στο Φαρμακονήσι.
Ο Θεοδωράκης ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού ΚΛΙΚ έβλεπε το νέο πρόσωπο της Αμερικής.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου!




Ημέρα της Μητέρας σήμερα και η Google με ένα χαριτωμένο Doodle εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Οι περισσότερες χώρες γιορτάζουν την ημέρα κατά την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ενώ άλλες σε διαφορετικές ημέρες, με την 8η του Μάρτη και την 21η Μαρτίου ως τις άλλες δημοφιλείς ημερομηνίες.