CIA – Αποκάλυψη: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιο
Ποιοί τους προωθούν και τους προστατεύουν;
Το απόρρητο τηλεγράφημα που αποκαλύπτει ότι η CIA έκλεισε νευραλγικό τομέα της ΕΥΠ!
Η πρόσφατη αποκάλυψη μεγάλης ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο και την υποστήριξή του στην Scientology, φώτισε μία πτυχή του πολιτικού ρόλου που παίζει αυτή η ακραία οργάνωση. Το κέντρο της ΚΕΦΕ που το έκλεισε μεν η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν εξουδετέρωσε τα υπόγεια δίκτυα που είχε στήσει από τις αρχές του ’90. Για αυτά θα σας μιλούμε από εδώ και τώρα.
Αποκαλύπτουμε εδώ έναν επίσης σαηεντολογικό συνδυασμό γεγονότων που σχετίζονται με τον περιβόητο πια Δημήτρη Χριστόπουλο, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετείχε στην επέμβαση για να διαγράψει την Σουλεϊμάν Σαμπιχά (την μαχητική και ακέραια Ρομά που ξεμπρόστιασε σε όλη την Ευρώπη την αλητεία του Τουρκικού Προξενείου) από τη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωβουλή. Τα ακόλουθα είναι μόνο ένα τμήμα όσων σταδιακά θα αποκαλύψουμε. Είναι πάρα πολλά για να βγουν μονομιάς.
Ένα απόσπασμα από άρθρο θα μπορούσε να προβληματίσει πολλούς:
«Η Σουλεϊμάν Σαμπιχά αποβλήθηκε από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω μιας απλής ανακοίνωσης του γραφείου τύπου, παρόλο που η κεντρική επιτροπή είχε εγκρίνει την συμμετοχή της σε αυτό , με συντριπτική πλειοψηφία 152 υπέρ στους 180! Και είναι απορίας άξιον, πώς, μέχρι στιγμής, δεν βρέθηκε ουδείς εκ των 152 υπερψηφισάντων που να διαμαρτυρηθεί , για την πραξικοπηματική αυτή αποβολή, για μια διαδικασία που εξ ορισμού σηματοδοτεί την αυτοακύρωση της λειτουργίας αυτού του ανώτερου καθοδηγητικού οργάνου, αλλά και τον ευτελισμό της έννοιας της πολιτικής ευθύνης. Το πανελλήνιας εμβέλειας Ευρωψηφοδέλτιο, κρίθηκε τελικά σε επίπεδο περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λες και επρόκειτο για τοπικής εμβέλειας υποψηφιότητα».
Για τουλάχιστον 10 χρόνια ο Χριστόπουλος με την αρχική οργάνωσή του Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, επέδειξε φανατική εχθρότητα κατά αρχικά της Εκκλησίας και κατά του πατριωτισμού σε εντελώς ατεκμηρίωτη βάση και φυσικά με τρόπο που δεν έχει καμμία σχέση με την ακαδημαϊκή υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (με κάποιον τρόπο έγινε μέλος και στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) είναι οργάνωση στην οποία συμμετείχε παλαιότερα και ο Φαίδων Βεγλερής. Ο Φαίδων Βεγλερής αναφέρεται σε έγγραφα της Scientology με τον κ. Νίκο Φραγκάκη, ο οποίος (α) είναι δικηγόρος των Μαρτύρων του Ιεχωβά (β) παλιό μέλος της ΑΠΠΔ, όπως και (γ) μέλος της ΕΕΔΑ του Χριστόπουλου, και αναφέρεται ως τερματικό χειρισμού-επηρεασμού του Βεγλερή. Στην Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως και στην αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα επανέλθουμε σε άλλο κείμενο σχετικά με τη σαηεντολογική επέμβαση για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Δεν αναφέρω καν το διαγώνισμα που έβαλε ο Χριστόπουλος σε φοιτητές της Παντείου με σεξουαλικά υπονοούμενα για τον Χριστό διότι αυτό είναι ξεκάθαρα προϊόν διεστραμμένου εγκεφάλου. Ούτε επίσης το «Ραγκούσιο» νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες που έχει τη σφραγίδα και του Χριστόπουλου.
Θα δούμε συνοπτικά τον συνδυασμό σαηεντολογικής δράσης στους τομείς πολιτικής-ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως προβάλλεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Χριστόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο τέλος υπάρχει και τμήμα κειμένου που υποβλήθηκε στην σημερινή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με την ευκαιρία που έχει ο Αλέξης Τσίπρας να ξεβρωμίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από κατάλοιπα οργανώσεων όπως η Scientology που έχουν άμεση υποστήριξη από CIA.
Ο Δημήτρης Χριστόπουλος στηρίχθηκε πάνω στα αποτελέσματα της δράσης από την ακραία οργάνωση της Scientology, η οποία ξεκίνησε τη δημιουργία όλης της υποδομής ανεξέλεγκτων «ανεξάρτητων» επιτροπών και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να λειτουργεί χωρίς έλεγχο και να εξυπηρετεί τον στρατηγικό χώρο που την κάλυπτε στον οποίο συμπεριλαμβάνεται η CIA και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι δηλαδή ο George Soros.
Ήταν προσπάθεια να παρακαμφθούν οι Νόμοι και να επιβληθούν από «ανεξάρτητα σώματα» τα προϊόντα εξουσίας του σαηεντολογικού χώρου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η SCIENTOLOGY. Ένα Ξέπλυμα Ισχύος δηλαδή. Αυτά έγιναν μετά από το «ξεφώνημα» της σαηεντολογικής μετωπικής-βιτρίνας οργάνωσης ΠΑΝΙΦΕ του Τάκη Αλεξίου, που αποκαλύφθηκε από εισαγγελική έρευνα. Το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και οργανώσεις όπως του Χριστόπουλου ανέλαβαν το έργο που είχε η ΠΑΝΙΦΕ. Θα παρουσιάζουμε σταδιακά και σπονδυλωτά λαμβάνοντας υπόψιν και την επικαιρότητα, όπως τώρα με τον Χριστόπουλο.
Τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από εισαγγελικές εφόδους το 1995 στα γραφεία του σαηεντολογικού Κέντρου ΚΕΦΕ (το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε το 1997) αποκαλύπτουν μέχρι και παρέμβαση της CIA για να κλείσει τμήμα της Αντικατασκοπείας στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε οργανώσεις-βιτρίνες. Το συγκεκριμένο έγγραφο (σε μετάφραση από τα αγγλικά) που στέλνει ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων Ηλίας Γρατσίας στο ευρωπαϊκό κέντρο στη Δανία, λέει:
300102 ATH
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ για το ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
001960
[σφραγίδα Διεύθ. Εγκλημ. Ερευν.]
Αγαπητέ Marlis,
Αυτά είναι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα.
Στο μέτωπο Δημοσίων Σχέσεων [PR] είχαμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που ήδη μεταδώθηκε την Κυριακή από το Κανάλι 67. Θα υπάρξει ένα άλλο την Τετάρτη. Μία βιντεοκασσέτα με 4 τηλεοπτικά προγράμματα στάλθηκε στον Σταθμό NET TV της Καλαμάτας και σύντομα θα μεταδίδονται προγράμματα και από εκεί. Ετσι θα μεταδίδονται 3 προγράμματα κάθε εβδομάδα !!!
Στο μέτωπο του Αντι Θρησκευτικού Κινήματος [ARM], έδωσα μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτση για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Χωρίς Αναισθητικό» του STAR Channel, σχετικά με τις σχέσεις του L [π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος] με την Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τους Ναζί. Ο κ. [Τάκις] Αλεξίου και ο κ. [Θεοφάνης;] Μπούκας του έδωσαν επίσης συνεντεύξεις και το πρόγραμμα θα μεταδωθεί την Πέμπτη. Ζήτησα από τον δημοσιογράφο να είμαι παρών κατά τη διάρκεια του μοντάζ του προγράμματος, ώστε να μην καταλήξω να παρουσιαστώ ο ίδιος ως ναζιστής. Τα καλά νέα είναι ότι, μετά από την παρέμβαση της CIA, το Τμήμα της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σχετικά με Νέες Θρησκευτικές Κινήσεις [NRMs], έκλεισε και απολύθηκαν οι υπάλληλοι !!
Αυτή την εβδομάδα υπήρξε και ένα δεύτερο ραδιοφωνικό πρόγραμμα από τον κρατικό Σταθμό ΕΡΑ1, που πήρε συνέντευξη από τον L σχετικά με τις πράξεις του. Το πρόγραμμα ήταν επιθετικό απέναντι στον L και ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και ένας κορυφαίος δημοσιογράφος έδωσαν συνέντευξη για να εκφράσουν τις επιθετικές απόψεις τους σχετικά με τον L. Ο L σοκαρίστηκε, καθώς ένας από αυτούς παρουσίασε τις ενέργειες του L ως τρομοκρατία.
Στο μεταξύ, ο κ. Αλεξίου απασχολείται με μία περίπτωση Δυνητικής Πηγής Προβλημάτων Τύπου C (PTS-C) [κάποιος που έχει συζυγικούς ή άλλους οικογενειακούς δεσμούς με άτομα που έχουν υποβάλλει μήνυση, ή έχουν απειλήσει να υποβάλλουν ή συνεργάστηκαν με άλλους που έχουν κάνει έτσι] ενός μέλους της ομάδας του και με νομικά μέσα ο L θα κληθεί αυτή την εβδομάδα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να του δωθούν «εντολές» να μην διαταράσσει τη ζωή των ανθρώπων.
Πολύ αγάπη, Ηλίας [Γρατσίας] Ελληνικό Τμήμα Ειδικών Υποθέσεων
Δηλαδή η ίδια η CIA κινήθηκε και έκλεισε το τμήμα αντικατασκοπείας της ΕΥΠ που εξέταζε οργανώσεις όπως η Scientology αν παίζουν άλλο ρόλο από αυτό που δείχνουν.
Η Scientology έκανε τη διείσδυση και διάβρωση του δημοσιογραφικού χώρου δημιουργώντας και οργανώνοντας ομάδες συμμάχων σε αντιεκκλησιαστική και ανθελληνική κατεύθυνση.
Τα γεγονότα, όπως βρήκαμε, έχουν αναφερθεί σε διάφορες χρονικές περιόδους αλλά τώρα τα παρουσιάζουμε συνοπτικά και συνολικά. Πολλά από αυτά έχουν υποβληθεί ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (και ένα μικρό τμήμα από τη δεύτερη φορά το περιλαμβάνουμε εδώ) αλλά αρχικά ο (Μητσο-Ντορικός) Πρόεδρος Απόστολος Σταύρου, «γείωσε» το θέμα, για να μην «εκθέσει κόσμο». Μέχρι τώρα, η Επιτροπή δεν έχει ασχοληθεί ακόμη.
Σήμερα έχει διαμορφωθεί μία ιδιαίτερη κατάσταση με την έννοια ότι ο βασικός πολιτικός πυρήνας, ο οποίος υποστήριζε πολιτικά, κοινωνικά και δημοσιογραφικά την Σαηεντολογία (δηλαδή ο «Συνασπισμός» με την παλαιά σύνθεση) σήμερα έχει διαφορετική μορφή, σύνθεση στελεχών και ηγεσίας και η παλαιά σύνθεσή του φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο «στρατόπεδο» από την σημερινή. Γενικά αυτό που χαρακτηριζόταν «εκσυγχρονιστικός χώρος» (με πυρήνα στον παλαιό «Συνασπισμό») και απλωνόταν σε όλα τα κόμματα, λειτούργησε ως πολιτική, κοινωνική και δημοσιογραφική θερμοκοιτίδα για τη Σαηεντολογία και τον ξένο στρατηγικό χώρο της. Σήμερα η απαίτηση της κοινωνίας για κάθαρση και απολύμανση σε κάθε τομέα μπορεί να ικανοποιηθεί σε αυτή την περίπτωση. Αν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κάνει το καθήκον της.
Από το 1993 η Σαηεντόλοτζυ είχε επιλέξει για συνεργασία τους τότε Ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιμίδη διότι είχαν αξιολογηθεί ως «αντι-ορθόδοξοι» όπως αποκαλύπτει σαηεντολογικό έγγραφο της 20ης Ιουνίου 1993.
Σε άλλο κατασχεμένο σαηεντολογικό έγγραφο αναφέρονται το 1995 ως σύμμαχοι πλήθος «αριστεροί» μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα βουλευτής κ. Κουναλάκης. Από τότε μέχρι πρόσφατα, ο πυρήνας του «εκσυγχρονιστικού» αποστήματος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ λειτούργησε ως σερβιτόρος των σχεδίων και αναλυτικών εντολών που δόθηκαν στη Σαηεντολογία από τη διεθνή Διοίκηση των ΗΠΑ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων (OSA EU) στη Δανία.
Η Αριστερά έχει υποστεί μία καθοριστικής σημασίας διείσδυση από τις ΗΠΑ, για την φυσιογνωμία και λειτουργία της. Όσο ενοχλητικό και να αποτελεί για άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους «αριστερούς», είναι δεδομένο πια. Υπήρξε εκπληκτική ταύτιση μεταξύ ενεργών κέντρων ισχύος στις ΗΠΑ με την πολιτική συμπεριφορά και ενέργειες του ευρύτερου «εκσυγχρονιστικού» χώρου, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα.
Η αναδιάταξη και απολύμανση στην πολιτική που είναι πια πανίσχυρη λαϊκή απαίτηση, αποτελεί και ευκαιρία τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τους άλλους πολιτικούς χώρους που μολύνθηκαν, ώστε με τα στοιχεία που παρουσιάζουμε, να αναθεωρήσουν θέσεις και πολιτικές που δίχασαν τον ελληνικό λαό από τη δεκαετία του ’90 και συνέβαλλαν καθοριστικά στη σημερινή κατάσταση. Για δύο δεκαετίες περίπου (μέσω των σταδιακά ελεγχόμενων ΜΜΕ) οι ακραίες αντιδημοκρατικές ομάδες εντός των κομμάτων επέβαλαν στη ελληνική κοινωνία την ανοχή σε προκλητικές πολιτικές και ενέργειες κατά των εθνικών θεμάτων, Εκκλησίας, οικογένειας, ιστορικής αλήθειας και αξιοπρέπειας.
Οι Έλληνες εξωθήθηκαν «να το βουλώσουν» και να ανεχθούν πρωτόγνωρα προσβλητικές καταστάσεις από το να κατηγορούνται για ρατσισμό μέχρι για ευθύνες σε Ιερά Εξέταση!!! Γνωρίζοντας ότι άδικα κατηγορούνται και ότι παράνομα τούς επιβάλλεται η ανοχή. Ακριβώς όπως σήμερα παράνομα επιβάλλονται οι εντολές των Μνημονίων και άδικα κατηγορούνται οι Έλληνες ως τεμπέληδες, κλπ.
Η ανοχή που μέχρι σήμερα στην εποχή της Τρόικα δείχνει η ελληνική κοινωνία στους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, καλλιεργήθηκε από τότε και επιβλήθηκε από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Αποτελεί το έδαφος για ξέπλυμα ισχύος και επιβολή καταστάσεων όπως αυτές που επιβάλλονται σήμερα. Το έδαφος στρώθηκε από παλιά.
Ο «αριστερός κόσμος» δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός χώρος που ελέχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Οι πρώην υπουργοί Ευθυμίου και Λοβέρδος είχαν υπερασπισθεί στελέχη της Σαηεντολογίας στη δίκη για «φακελλώματα» πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών, κλπ. Ο πρώην υπουργός Σταθόπουλος συντόνισε συνέδρια με συγκαλυμμένη σαηεντολογική καθοδήγηση και επαναξεκίνησε την ιστορία των ταυτοτήτων, που είχε σταματήσει όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κ. Φώτης Κουβέλης συμμετείχε επίσης σε τέτοια συγκαλυμμένα σαηεντολογικά συνέδρια στα πρώτα στάδια του Συνασπισμού. Δεν τελειώνουμε όμως. Θα συνεχίσουμε.

hellasforce.com